Super anneler 2013

bu arada biberon kazası geçmiş olsun.

bizimki hasta ziyaretiydi.tabii birazda alış veriş.bebişimede iki pantolan bi kot tayt bir tane de bluz aldım.artık kendime bakmaya vaktim yok ya

ay cok saol canim hastaniz adina sizin icinde gecmis olsun :) ohh ohh gule gule kullansin insallah aynen canim öyle bize sira gelmiyor hele bende bana sira baya bir aradan gctikten sonra geliyor

aslm hosgeldin canim cok tesekkür ederiz kendi adima iyim, sen nasilsin bakalim, allah bagislasin kizceni , cok memnun oldum tanisdigimiza merveyi tanidigina göre benide taniyor olman lazim dimi:44:

Hoşbulduk canım haziran annelerindeydin sanırım. Arasıra girip okuyordum. Ben merveyi 2012 eylül tüpbebek topiğinden tanıyorum. Çok zorlu süreçlerden geçtik şükür anne olduk.rabbim bütün annelerin evlatlarını bağışlasın inş.

Hoşbulduk cnm bende aynı şekilde kızımla uyanıp kızımla uyuyorum:))) Pek bir nazlıyız buarada kızlar bende izmir de oturuyorum.

ay cok saol canim hastaniz adina sizin icinde gecmis olsun :) ohh ohh gule gule kullansin insallah aynen canim öyle bize sira gelmiyor hele bende bana sira baya bir aradan gctikten sonra geliyor

ayy evet maalesef.gerçi çocuk mağazalrı çok güzel ya girince çıkamıyo insan.inşallah bizede sıra gelecektir

bu arada kızın kesinlikle babasını beklemiş ne tatlı ya..bizimkide bu günlerde bababababab diye bağırıyo maşallah babamızın bi hoşuna gidiyo

Ya en iyisini yapiyorsun zaten oan imkanim belki onu yapmaya yetiyor belki okadari elimden geliyor bazan okadar ugrasiyorsun geliyorlar elini dahi sürmeden cikip gidiyorlar ya sinir oldugum seylerden biride bu ikramlik diye yapip servis etmisiz hadi birini sevemzsin begenmezsin tamam ama hic birine elini dahi sürmeden kalkip gitmekte bence biraz saygisizlik

Ne demek canim insallah daha cok sever de hep icer bende bugün kumpir yaptim oglusa patatesi firin da bir müddet pisirdikten sonra icine terayagi ekleyip iyice karistirdim üzerine de cok az dereotu ve maydanozlu yogurt yaptim cacik gibi onuda ekledim resmen bayildi :)

Misafir konusunda da kendisinin de 2 yasin da cocuklari var sahsen biz onlara birkac kez gittigimiz de (yemege davetliydik) basit bir sehriye corbasi dünden kalma isitilip masaya koyulmus bir makarnam,salata veya bunun gibi seyler olur kendisi yapmaz ama kime gitse servisin dörtdörtlük olmasini bekler eside... Ay arkasindan konusur gibi oldu simdide ya neyse

evet canim haziran annelerindeydim bende :) ne guzel canim allah bagislasin muradina ermisin sende rabbim isteyne dileyen herkese versin

Ek gidaya basladinizmi sizde :) bugün ne yapsam ne pisirsem derdi de eklendimi zaten yeterince yorucu gecen günlerine :)
Izmire hic gitmek kismet olmadi ben de viyana da yasiyorum canim :)

evet canim haziran annelerindeydim bende :) ne guzel canim allah bagislasin muradina ermisin sende rabbim isteyne dileyen herkese versin

Amin canım:) Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın benim meleğimde 7 yıl sonra geldi şidide acısını fena çıkarıyor:))

aynen canim ya bende girdimmi cikamiyorum bir türlü bayiliyorum ya bebek esyalarina ayy olsun ben onlarada alinca mutlu oliyorum valla

evet kesinlikle babasini bekliyordu bencede zillos bugunlerde satti beni bir kusababasi kusumuzu gösterip oynatmaya baslayinca simdi babamizdan baska gözumuz kimseyi görmuyor ama ohh olsun hala baba demedi anne diyor ennne hemme diyor bana babasina bile hemme diyor

Benim tosun urfalilar gibi bubaa bubbaa diyor 2 haftadir simdilik aneee, enneee diye uzatarak söylüyor

Ek gidaya basladinizmi sizde :) bugün ne yapsam ne pisirsem derdi de eklendimi zaten yeterince yorucu gecen günlerine :)
Izmire hic gitmek kismet olmadi ben de viyana da yasiyorum canim :)

Biz dördüncü ayda başladık canım ek gıdaya siz bayaa uzaktasınız. Biz izmirden çıkamadık:)

ayy esra katilyorum sana bende ona cok sinir oluyorum ya insan saatlerce hazirlamis ugrasmis birisi bari yede ayip olmasin

kumpirede bayildim misafirinede hayretler etmeye devam ediyourm ay neyyyyyyyy dünden kalma makarnayi isitip koydumuu önunuzee aboooo duysun bunlari annem yatip kalkip kizina dua etsin bencekendime pay cikartim dedim hemenn

Amin canım:) Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın benim meleğimde 7 yıl sonra geldi şidide acısını fena çıkarıyor:))
amin canim aminnnn baya beklemissin ama sonunda kavusmussun cok sükür cok tatli guzel bir kiz nasip etmis rabbim
Benim tosun urfalilar gibi bubaa bubbaa diyor 2 haftadir simdilik aneee, enneee diye uzatarak söylüyor

hahahhha ay bayildim bubbba bizimkide enneee hemmeeee diyor ancak babaya dair benzer bir kelime cikmiyor agzindan abla abi ye bile benzer kelimeler cikiyor ama yok baba demiyor

ha esra araba koltugunuzu yikadinmi bugun eliasin fotosunu gördumde yazamadim ay cok tatli olmus ya halleyleri omu göturmus halley eliasimi göturmus bilemedim bende onu yiyesim geldi

birde su begen butonu eskisi gibi olsaya geri ya hic sevmedim ben bunu kimse yazdiklarimi begenmiyor bende kimseninkini begenmiyorum tabi

bunu bende deneyeceğim.güzel lezzetli belki bizimkide yer....misafiride neyse deyip geçiştirelim...

Biz dördüncü ayda başladık canım ek gıdaya siz bayaa uzaktasınız. Biz izmirden çıkamadık:)

Bizde 4. Ayda baslamistik burda 4. Ayda baslatiyorlar zaten 6 cok gec olur diye biz simdilik bazi seylere kafa sallasayip istemesekte genel de güzel yiyoruz ek gidayi, sizin istahiniz nasil iyidir umarim :)

Öyle yapti valla hayatim gözümün önün de buzdolabindan makarnayi cikardi isitip getirdi masaya ben hayatta yapamam onu kendim yerim ama misafire baska yaparim heke birde misafirin gözü önün de hic yapmam.. Kiz birak misafiri benimkine bile 1 gunden fazla bekleyen yemegi vermem

Yazik adam simdi nasil hevesle bekliyorrdur kim bilir :) 3. Cocuk da olsa hep ayni heyecandir eminim

ha esra araba koltugunuzu yikadinmi bugun eliasin fotosunu gördumde yazamadim ay cok tatli olmus ya halleyleri omu göturmus halley eliasimi göturmus bilemedim bende onu yiyesim geldi

İyiki hatirlattin ya ben unuttum onu yikamayi aslin da yeni koltuk almistik biliyorsun bunu mutfaga koydum ben is yaparken icine oturtuyorum birazdan gidip yikayim bare

birde su begen butonu eskisi gibi olsaya geri ya hic sevmedim ben bunu kimse yazdiklarimi begenmiyor bende kimseninkini begenmiyorum tabi
Ayneeen katiliyorum

bunu bende deneyeceğim.güzel lezzetli belki bizimkide yer....misafiride neyse deyip geçiştirelim...

İns senin kuzu da sever senin de bildigin farkli tarifler falan varsa bizimle de paylas canim ben yeni seyler yapip denemeyi cok seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…