Taliaa yok uyumadı koltuklara tirmanmaya çalışıyor ama beceremiyo
Dilay uyudumu
Hasta diye galiba bıraktı iştah yok fazla su bile icmiyor zorla burnunu kapatıp öyle iciriyorum
Yarın alışverişe gitcez inşallah bezimiz devam sütümz bitmiş onları alacaz bide haftaya annemgile gidiyorum
Hediye felan bakmam lazım
Ev aldılar bide ona ev Hediyesi bakcam
ben nili bi uyutup geleyim
Esra ordada döner var mı
Havalar nasıl ki hergün çıkartıyor musun eliasi
Ben korkar oldum hasta oldu yaa
talia biz nevşehire çok sık gideriz
hatta alışveriş için hep oraya giderdik
forumdan popayes yaptırır panorama bir yerde yerdik
çocuklarla şimdi çok zor oluyor
bu yazda eşim illaki balon turu yapalım diyor
ben altıma etmezsem
yok canim ya uyumadi nerdee uyup kalkti hemen simdi oda durmuyor ya demin kafasinin masanin altina sokmus cekemiyorda geriskismis kalmis resmenn abooo ben bu masayi ne yapcam onu hic dusunmemistim:44::44:
aa ne guzel annenleri görceksin yine hayilri ugurlu olsun evleride gule gule otursunler insallahhne alcaksin :26:
cok kalmayi dusunuyormusun :44:
Taliaa sende 2 adimlik yer demissin kiz nevsehir yakin ama okadar da yakin degil yanee
talia biz nevşehire çok sık gideriz
hatta alışveriş için hep oraya giderdik
forumdan popayes yaptırır panorama bir yerde yerdik
çocuklarla şimdi çok zor oluyor
bu yazda eşim illaki balon turu yapalım diyor
ben altıma etmezsem
Ohh ohh olsadanyesek valla dh dün yedim ama hergün yesem doymamOlmazmi kiz heryer türk restaurant-cafe-disco falan cokta lezzetli yapiyorlar istanbul da taksimde yemistim birtek o hosuma gitmisti onun disin da tr dekiler sirf ekmek arasina basit bir sekil de yapiyor pek begenmedim
Eliasa body-kilotlu corap üzerine de kislik tulumunu giydiriyorum ayakkabi eldiven bere vs.. Arabasinda da zaten görmüssündür ici koyun yününden yapilma tulum gibi birsey var onun icine oturtuyorum sicacik geziyor ne kadar soguk olsa da en fazla yanaklari üsüyor, burda herkes cocugunu yaz kis eve aksam olmadan getirmez zaten neredeyse
Set çek önünemasanın yani
Benimki ee tv ünitemin çekmecesinim taşını sökmus zillos
4 senedir eşyalarımda bi çizik bile yoktu
Neyse feda olsun yavruma
Annemlere ne alsamki blender seti eskimiş ondan alsam:26: işe yarayacak bir şey olsun
tabe iki adimlik yer kiz baksana burcuya alisverise bile gidiyormus
memlektemim benim guzel memleketimbir denizi eksik bende cok severim memleketim diye demiyorumda
ay ben formu ilk defa bu yil gördum en son gittigimizde yoktu birde en son gelcegimiz gunden birgun önce gidebildik ancak cok gezemedim ama cok begenmedim ya cok kücük geldi bana orasi
ama yinede guzel di özelikle oyun olan kismi cok begenmistimay fotomuzda vardi orda
aaahh o balonn hayalimde hep var ya bir binmek kismet olmadicok para istuyorlar :26:bu yil binelim dedik cpcluk cocuk oda imkansiz oldu ya neyse insallah yasliligimda binmek nasip olur
Ohh ohh olsadanyesek valla dh dün yedim ama hergün yesem doymam
Ben çok seviyorum ya ordai usulü bide esra frye gidince görmüştüm hep ince giydiriyolar çocukları soğuğa alışmalari için ben gene kat kat giydiirir öyle çıkartrm aynı ssenuki gibi
Anladım anladım da anacımkiz set nasil cekim ki ortada kullandigimiz sehba tarzi masa varya onun altindan birde raf gibi biyer var anlatabilmisimdir insallah
o iki araya skistirmis kafayi en alta gezuiyordu zaten simdi ortasina girmeye calsiyor
ayy dur daha mervosum ne esya kalcak yeni ne bardak ne canakay bu arada bende tv unitemi yeni almistim
insallah zarar vermezz zilli kizimbiliyorum imkansiz benimkide zugürt tesellisi oldu
Ohh ohh olsadanyesek valla dh dün yedim ama hergün yesem doymam
Ben çok seviyorum ya ordai usulü bide esra frye gidince görmüştüm hep ince giydiriyolar çocukları soğuğa alışmalari için ben gene kat kat giydiirir öyle çıkartrm aynı ssenuki gibi
Hedefledign kilo kaçtı annene hediye alcaktin o gun ne aldınYok canim ben ince giydirmeye güvenemem pek yazin bunlarin cocuklari elbise bile giymez parklar da falan cogu sirf totosun da bezle gezerler :)
Döneri bende cok severim özellikle de bura da yapilan sosuna bayiliyor tr de o sostan yok icin de ama cok yagli oldugu icin hep yiyemiyorum iste su hedefledigim kiloya bir ulassam da artik canimin her istediginden doya doya yesem.. Annen icin de ne eksikte bence de onu al hediye olarak kullanisli birsey olsun veya annen en cok ne ile ugrasiyorsa ona uygun birsey alabilirsin
Anladım anladım da anacım
Ne işi var.ortada onun dilosuma yer aç bakayım özgür bırak kızı
Aslında yaramaz çocuğu hiç sevmem şöyle sevmem
Hani gezmeye gidince her yeri karıştıran milletin esyasina zarar veren çocuklara sinir oluyorum
İnşallah erv öyle olmaz
Anladım anladım da anacım
Ne işi var.ortada onun dilosuma yer aç bakayım özgür bırak kızı
Aslında yaramaz çocuğu hiç sevmem şöyle sevmem
Hani gezmeye gidince her yeri karıştıran milletin esyasina zarar veren çocuklara sinir oluyorum
İnşallah erv öyle olmaz
Taliaa: kiz sen benden dHa kin giydiriyorsun birkere
Ben ince body ve kilotlu corap üstüne sirf kislik tulumunu giydiriyorum :)
Bu aralar heryerde winterschlussverkauf var seneye tam kac kilo olur kac beden giyer bilsem bende alicam da güvenemiyorum :S
Merve: eger maddi olarak elinde para varsa bir mutfak robotu alip sevindir anneni derim canim blender falan hepai de icin de olur hem benim kullandigim mutfak robotundan ben cok memnunum mesela cokta olmadi alali.. Ben anneme canta ayakkabi kaban falan almistim en son
Bende aynı giydiriyorum canımturkiyedeki dönerlerin eti lezzetli ama esraninda dediigi gibi cok sade yapiyorlar o yuzden agir geliyor banada sevmiyorum bugunki bizim menumuzde oydu
aaa kat kat niye giydiriyorsun ya cokmu soguk oralar esrayada soruyorum bunu tabi
burasi fena gitmiyor bu sene öyle buz gibi hava yok ben body ustune kazak kalin pantolon ve corap üzerine astronot tulum ve kislik tuylu patiklerini giydiriyorum ayakabi gibi olanlardan öyle cikiyoruz biz incemi bu size göre ha birde beremiz var tabi
ay tulum dedimde bugun C&A da astronot tulumlar dusmus hemde en cok begendiklerim ama en büyük bedeni 80 di ancak simdi giyer seneye giyemez diye almadim icimde kaldi yabirde H&M de hello kityli bere gördüm cok hosuam gitti onuda alcam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?