gunaydın herkeslere.
taliacım kızım çok şeker.bizim oralarda bi tabir var kedi yalasa doyar aynı öyle olmuş.gülüşü falan maşallah.
bu arada bizde sömestr tatiline girdik.bu hafta esimin memleketi adanada gelecek haftada annemlerin yanında konyadayız.
görüşmek üzere.
ah evet canım bakalım bezsiz günleri de göreceğiz inşallah:) sağol canım iyi dileklerin için inşallah bu sene atanırım. benimki yarım saat kestiriyor bu arada hem ders çalışayım hem de bakayım buraya dedim. senin cadı yakında fal bakacak:) yerim onu maşşallah:)
Merhaba arkadaşlar,
Evimize döndük. Yoğun günler geçiriyorum. O yüzden uğrayamadım topiğe.birkaç güne alıştırız inşallah evimize. Tekrar geleceğime sohbete. Geceleri çok giremeyebilirim ama gündüzleri de uğrayın .
Benim pışpış gündüzleri beni mahvediyor. Bugün sabah 1,5 saatte uyuttum. Akşamüstü de 40 dakikada. Ne güzel oturtmuştuk. D
İlk günlerdekinden bile kötü oldu. Sanırım oğlum evimize alışamadı;((birkaç gün daha inat edeceğim . Baktım olmuyor . Onu da kendimi de üzmenin anlamı yok.
Talia kIzının resimlerine bayıldım.
Merve sen nerelerdeydin yoktun sanırım.
Esra da girmiyor sanırım.
Diğer kızlar da görünmüyor;(
Merhaba arkadaşlar,
Evimize döndük. Yoğun günler geçiriyorum. O yüzden uğrayamadım topiğe.birkaç güne alıştırız inşallah evimize. Tekrar geleceğime sohbete. Geceleri çok giremeyebilirim ama gündüzleri de uğrayın .
Benim pışpış gündüzleri beni mahvediyor. Bugün sabah 1,5 saatte uyuttum. Akşamüstü de 40 dakikada. Ne güzel oturtmuştuk. D
İlk günlerdekinden bile kötü oldu. Sanırım oğlum evimize alışamadı;((birkaç gün daha inat edeceğim . Baktım olmuyor . Onu da kendimi de üzmenin anlamı yok.
Talia kIzının resimlerine bayıldım.
Merve sen nerelerdeydin yoktun sanırım.
Esra da girmiyor sanırım.
Diğer kızlar da görünmüyor;(
Talyoşum nasılsın iyi misin?:13:
selam aleyküm kızlar
ya ben hiç giremiyorum hamileyken ne güzel muhabbbetler ediyorduk sabaha kadar
2 cocukla belimi dogrultamıyorum dogrusu
sizler nasılsınız büyüdümü bebişler
biz yürümeye başladık diyebilirim sürekli tutarak evin içinde geziyor hiç oturmuyor cok hareketli
dede baba mama emme hadi cici ay gibi sözcükler söyleyip
elleriyle gel gel yapıyor bay bay yapıyor ve cak yapıyor ak ak diye de abisine vuruyor yani çok muzur
2. cocuklarmı oyle oluyor bilmiyorum ama büyük oglum gec olmuştu herseyi buda cok aceleci
selam kizlar pat diye yorumlara daldim yine bennasilsiniz bebisler nasil bakalim
biz hastayiz 3 gündür ates ishal kusma vardun doktora gittik virüs bulasmis kaldigimiz sehide salgin varmis ama sanirim heryerde var aman sizler dikkat edin bebislere kapali alanlara kalabalik yerlere gitmemeye calisin ;(
BU ARADA BEBISLERIN FOTOLARINI EKLEYIN SIZLERDE HADI BEKLIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?