Super anneler 2013

ayyy canim desene sen suan gezmelerdesin ohh ohh bizim yerimizede gez doya doya
bu arada cok cok tesekkür ederiz teyzesi benzetmenede bayildimm gercekten kedi yalasa doyardi

ay insallah canim ya o gunlelride görürüz hep birlikte tabi sen bizden önce görebilirsin :)
allah kolayliklar versin canim bugunlerde herkese bir yogunluk var sanirim :44:

hehehe evt teyzesi falda bakacaz biz artikk sizinde faliniza bakabiliriz teyzoslari

kizlar nasilsiniz sanirim bu ara topigimze ugrayan cok yok hatta bende öyleyim ne yazikki gündüz bu aralar hic vaktim olmuyor
aksam cok gec saate bakiyorum buraya yalniz cevap yazmaya da hic halim kalmamis oluyordu yazamiyordum

sohbetinizi özledim kizlar bir ara buralara ugrasaniz diyorum hani:26:

aaa kımse girmıyor mu topiğe?:76::76:

allahım bu kez 100. sayfa kutlamasına kavusurum yarepiiimmmm suphaneke dinimizzz aminn

Amaan 100. yıl demişim 100. sayfa kutlaması annem lafa tuttu o arada bi gözüde benim üstümde

Merhaba arkadaşlar,
Evimize döndük. Yoğun günler geçiriyorum. O yüzden uğrayamadım topiğe.birkaç güne alıştırız inşallah evimize. Tekrar geleceğime sohbete. Geceleri çok giremeyebilirim ama gündüzleri de uğrayın .
Benim pışpış gündüzleri beni mahvediyor. Bugün sabah 1,5 saatte uyuttum. Akşamüstü de 40 dakikada. Ne güzel oturtmuştuk. D
İlk günlerdekinden bile kötü oldu. Sanırım oğlum evimize alışamadı;((birkaç gün daha inat edeceğim . Baktım olmuyor . Onu da kendimi de üzmenin anlamı yok.
Talia kIzının resimlerine bayıldım.
Merve sen nerelerdeydin yoktun sanırım.
Esra da girmiyor sanırım.
Diğer kızlar da görünmüyor;(

evine hoşgeldin o zaman merak etme 1haftaya düzeninizi kurarsınız inşallah
uyku eğitimine ara ver istersen biraz kendini fazla kasma

selam aleyküm kızlar
ya ben hiç giremiyorum hamileyken ne güzel muhabbbetler ediyorduk sabaha kadar
2 cocukla belimi dogrultamıyorum dogrusu
sizler nasılsınız büyüdümü bebişler
biz yürümeye başladık diyebilirim sürekli tutarak evin içinde geziyor hiç oturmuyor cok hareketli
dede baba mama emme hadi cici ay gibi sözcükler söyleyip
elleriyle gel gel yapıyor bay bay yapıyor ve cak yapıyor ak ak diye de abisine vuruyor yani çok muzur
2. cocuklarmı oyle oluyor bilmiyorum ama büyük oglum gec olmuştu herseyi buda cok aceleci

canim benim göremiyordum seni bayadir merak etmistim bende :) eve dönus yapmissin hadi bakalim allah kolayliklar versin insallah cok cabuk alisir oglusun zorluk cektirmez cok fazla :)

bu arada cok tesekkür ederiz teyzesi :)) bizde sizlerden foto bekliyoruz bebislerin

Talyoşum nasılsın iyi misin?:13:

canim benim saol iyi olmaya calisiyorum bildigin gibi 3 gündür dilayin atesiyle ugrasiyorum bir düsiyor bir cikiyor artik iyileseya rahatlasak biraz yavrumun hic keyfi kalmadi cok halsiz ve keyifsiz (

Aleykümsellam canim hosgelsin seni buralarda görmek ne güzel özlemistik seni görüsemiyorduk hic :)
oglusunada masallah gelisimi baya iyii. her bebek farkli oluyor canim 2. le alakasi yok
benim kizimda nerdeyse yurumeye basladi emekliyorduk sürünme seklinde simdi kedi gibi dizler uzerinde emeklemeye basladik cok sükür ama cok sevmiyoruz artik yurumek daha cazip geliyor o yuzden tutunabilcek heryerden tutunup ayaga kalkiyoruz yurutecimizi kullanip tutunarak gidiyoruz onla da :) konusma konusunda biraz tembel ciktik sanirim anne mammma hemme gibi kelimeler disinda birsey demiyiruz farkli olarak

bukadar mesafeyi acma herzaman gelmeye calis özletme kendini 2 cocukluyum bahanesi yapma bak ben 3 cocukla hergun girebiliyorumm

selam kizlar pat diye yorumlara daldim yine ben nasilsiniz bebisler nasil bakalim

biz hastayiz 3 gündür ates ishal kusma var dun doktora gittik virüs bulasmis kaldigimiz sehide salgin varmis ama sanirim heryerde var aman sizler dikkat edin bebislere kapali alanlara kalabalik yerlere gitmemeye calisin ;(

BU ARADA BEBISLERIN FOTOLARINI EKLEYIN SIZLERDE HADI BEKLIYORUM

canım çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona biz de hastayız ama dişlerden yapıyor. ön dişler tamam da yanlar gelmeye başladı sancısı çook fazla kaşıkla hiçbir şey yemiyor nasıl olduysa yoğurt yedi şimdi:) aç aç geziyor, biberonu da diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.

Enesibel maşallah oğluna. Biz sizin yaptıklarınızın çoğunu yapamıyoruz. Oğum12 Haziran doğumu, seninki hangi tarih doğumlu? Her çocuğun gelişimi farklıdır tabi de merak sadece.
Talia çok geçmiş olsun kuzuna. İnşalalh hemen iyileşir.
Biz de bugün oto koltuğu aldık. E- bebekte bugüne özel indirim varmış. Römer safefix aldık. Ben besafe markasını daha çok beğendim ama .1500 civarıydı. Neyse inşallah kazasız belasın kullanmamk nasip olur.

Taliaa kuzum çok geçmiş olsun umarım çabucuk atlatırsınız...
enesibel maşallaaaahh seninki ayaklanmış... çabuk büyüyorlar değil mi? Allah kolaylık versin...
merveee sende her şey yolunda galiba dert yanmamışsın
melahat canım hiç endişelenme bizde 16 Haziran doğumluyuz... pek bir gelişme yok öyle bay bay hay hay falan
yalnız 2 gündür bildiğin yuvarlanmaya başladı. bu birden başladı biz de çok şaşırdık.oturmaya da bir günde başlamıştı.
gerçi henüz desteksiz oturamıyor o yüzden yemek yemekte de zorlanıyoruz...

Talia demişti her şey birden oluyor sen bile şaşırıyorsun diye...doğruymuş valla, eee tecrübe konuşuyormuş

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki markayı tavsiye etti? Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, duyan bilen, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim. tesekkurler.
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

Benim kuzu bugün çoook huysuzdu(yanından bir dakika ayrılamadım. Hep ağladı. Uyutmak da çok Zordu. İnşallah geçici bir süreçtirçok yorgunum...
100. Sayfaya az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…