Heheheh bi an Ervayı o halde gözümde canlandırdm çok komihime gittiBende hep istedigi birsey alinmayinca kendini yerlere atarak aglayan, burnunu karistiran ve simarik cocuktan korkmusumdur hic sevmem eliasta öyle olmasin diye ne kadar özenle hareket ediyorum ona karsi görsen
ayy talia evet kız çok küçük forum
k..ç kadar yer ama napcan mecbuuurrr
sana daha küçük geliyordur tabi
işte konya da real var oraya gideriz arada
kayseride çok güzel
aslı bizim yerimiz ankara evimiz falan da var orda eşyalı falan
ama sık gidemiyoruz artık kiraya verdik
eşim izmirli senede bir kaç kez izmire gdiyoruz
birde mutlaka antalya
ay amma geziyormuşuz
evet cok kucuktu bizim burdaki iki üc misli olunca baya kücük kaldiooo siz baya geziyormusunuz cidden masallah bende kayseriyi gezmeyi cok seviyorum konyaya bir kere gezmeye gittik ankarada teyzem var her gidisimizde ugrardik bu yil gitmedik tek zaten teyzmede yanimizdaydi ya ve bizim gelinde izmirli ama hic gitmedim orayada benimde baglantim cokmus hehehe
Burcu Senun ugeldi sanırım
Bu arada malesef benim bee biberon tutmuyor
Çok zorlanıyorum bu konuda
Ben kıza bi muhallebi yapayım civik bir şekilde
Şansımı deneyim belki yer
aaa ciddimisin ya ben öyle giydirmeye cesaret edemem kizgerci tulumumuz cok kalin degil o yuzden birde senin fusssack cok laindi hatirladigim kadariyla sanirim o yuzden ince böyle giydirmen mantikli:44: ama ustu cok ince alt kismi degil de
sene icinde canim 86 92 iyi gelir ben birazdaha buyugubu tecih ediyorum mesela 92 98 gibi aliyorum 92 beden 2 yas diyorlar ama biraz bol giysin dersen giymesinde sorun yok tmm uzerine oturani almak hic icime sinmiyor bir iki aylik giyecek sonra hopp kaldiren iyiki buyuk alimda epey giyer diye dusunuyorum ben:26: yoksa 80 beden tmm uyumluydu suan icin
ay merve evet canim annenin isine yarayan birsey al mutfak robotuna gelince eger cok kullaniyorsa isine yariyorsa al yoksa baska birseyleri alman daha mantikli
hhuu allooooo uyuyo musunuz
esra nerdesin spora mı başladın
noldu aluu uykunuzmu geldidaha erkenn yahu ben kapatip yeniden gelmedi dusunuyordum dilay uyumadi digerleri hala ayakta bugun ben pc basindayim diye kocis tirip atiyor dilay abisiyle ablasisinin pesinde surunuerek geziyor
büyüdüde onlarin arasinda karisti ya
ayy mutlaka izmire gidin ben çok seviyorum
bi kuşadası çeşme falan yapın
ayy özlemişim ya yaza da çok var daha
siz gelcek misiniz canım yine
Ben cok bol almayi da sevmiyorum body fln neyse ama üzerin de güzel durmuyor cocugun hem fazla rahstta edemiyor oan ki bedeni neyse onu aliyorum genel de istersen zaranin int. Sayfasina bir bak bütün kislik ürünler indirim fe hem cok kaliteli hemde cok güzel seyler var cocuklar icin
Iki deda ciktim spor aletine ikisinde de sesi geldi pispislamaya gittim simdi tekra gidicem saat kac oldu bugün hala spor yapicam
Ya bu cocuk niye bukadar güzel ter kokuyor ya koklamaya doyamiyorum ki
ay canim cok bol almiyorum bende zaten bi beden buyuk oluyor genelde ama zaten inan oda buyuk gelmiyor bize giyince biraz kollar uzun geliyor okadar:44:
aaa dimii ya bende bayiliyorum koklamaya doyamiyorum yaa geceleri kokluyacam diye uyanmasindan korkuyorum
cennet kokuyor onlar hala
Asoo okadarciktan birsey olmaz zaten canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?