Super anneler 2013

mervecim çaycılar da çok hoş annene almak istersen
ay bizde hiç böyle değildir anneme robot falan alsam söylemesede beğenmez yani
hele ki ev falan alsa
halı perde gibi şeyler ister
demekki küçük şeylerle mutlu olamıyor

Bende hep istedigi birsey alinmayinca kendini yerlere atarak aglayan, burnunu karistiran ve simarik cocuktan korkmusumdur hic sevmem eliasta öyle olmasin diye ne kadar özenle hareket ediyorum ona karsi görsen
Heheheh bi an Ervayı o halde gözümde canlandırdm çok komihime gitti

Evet kızlar karar verdim blender seti alcam inşallah
Fazla pahali bir şey değildi
159 tl idi görmüştüm ondan alayım

evet cok kucuktu bizim burdaki iki üc misli olunca baya kücük kaldi ooo siz baya geziyormusunuz cidden masallahbende kayseriyi gezmeyi cok seviyorum konyaya bir kere gezmeye gittik ankarada teyzem var her gidisimizde ugrardik bu yil gitmedik tek zaten teyzmede yanimizdaydi ya ve bizim gelinde izmirli ama hic gitmedim orayada benimde baglantim cokmus hehehe

Burcu Senun ugeldi sanırım
Bu arada malesef benim bee biberon tutmuyor
Çok zorlanıyorum bu konuda

Ben kıza bi muhallebi yapayım civik bir şekilde
Şansımı deneyim belki yer

ayy mutlaka izmire gidin ben çok seviyorum
bi kuşadası çeşme falan yapın
ayy özlemişim ya yaza da çok var daha
siz gelcek misiniz canım yine

noldu aluu uykunuzmu geldi daha erkenn yahu ben kapatip yeniden gelmedi dusunuyordum dilay uyumadi digerleri hala ayakta bugun ben pc basindayim diye kocis tirip atiyor dilay abisiyle ablasisinin pesinde surunuerek geziyor
büyüdüde onlarin arasinda karisti ya

Ben cok bol almayi da sevmiyorum body fln neyse ama üzerin de güzel durmuyor cocugun hem fazla rahstta edemiyor oan ki bedeni neyse onu aliyorum genel de istersen zaranin int. Sayfasina bir bak bütün kislik ürünler indirim fe hem cok kaliteli hemde cok güzel seyler var cocuklar icin

hhuu allooooo uyuyo musunuz
esra nerdesin spora mı başladın

Iki deda ciktim spor aletine ikisinde de sesi geldi pispislamaya gittim simdi tekra gidicem saat kac oldu bugün hala spor yapicam

ahahhahaha

ayy mutlaka izmire gidin ben çok seviyorum
bi kuşadası çeşme falan yapın
ayy özlemişim ya yaza da çok var daha
siz gelcek misiniz canım yine

ay nedendir bilmem izmiri hic merak etmiyorum ya en son görmek istedigim yerlerden biri herhaldemesela van diyarbakir urfa antep oralari bile daha cok merak ediyorum tatile gidecek olsak tercihimiz bu defa kesin antalya olcak cocuklarda orayi istiyor
en cok gitmek istedigim yer istanbul tek basima gezdim ama cocuklarla gezmek istiyorum en cok

yok canim ya bizim tr ye gelmemiz herhale yine bir bes alti yili bulur ay insallah okadar surmezz bu yil degilsede seneye tekrar gelmek istiyorum

ay canim cok bol almiyorum bende zaten bi beden buyuk oluyor genelde ama zaten inan oda buyuk gelmiyor bize giyince biraz kollar uzun geliyor okadar:44:

aaa dimii ya bende bayiliyorum koklamaya doyamiyorum yaa geceleri kokluyacam diye uyanmasindan korkuyorum
cennet kokuyor onlar hala

Aynen rabbim olmayan herkese en kisa zaman da nasil etsin evlat hasreti cekenlere en kisa zaman da bu duygulari yasatsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…