Super anneler 2013

Bir taraftan da spor yapiyorum güldükce tempoyu artiriyorum bu sayede saati bile fark etmemisim 480 kaloricik yakmisim gece hece ohhh ohh

kiz onun gelmesine daha bir saat var saatini sasmyiorgecen arkadaslik istegi gönderdim yine kabul etmedi sanirim
cok seviyorum onu ya susmusum benim

Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee

Melahat canim buyur sende katil her baktigim da asagi da görüyorum seni de :79::80::80::80:

Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee

hehe bencede bulur bekliyorumm zatii ay bilmiyorumki bir konussada anlasakk bende cok merak ediyorm onu en azindna gizli bir hayranim varr

anam ne yazmisim öyle kiz kendi okudugumu kendim anlamadim gulmekten kirildim ya kiz icimde kaldi tabiki az yedim keske daha cok yeseydim
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:

Melahat sende katıl sohbete buyur canım

Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi

Tsk hayatim fazlasi sana insallahh
saol sekerimde anliyamadim neyin fazlasi bana simdi yaglarinmi yoksa kilo vermeninmi

Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:

hahahha evet ya ne yemistim pideleri valla kiz sorma napim as erdigimde canim nasil cekiyordu bi bilsen burda yaptitiridimda öyle olmadilar ögg hahah o yuzden simdi sen tig gibi ben fici gibiyim ya

Ya hamilelik bambaska birse gercekten yaa ilk baslar da bulantidan ac geziyordum sonra ne nutella kavanozlaru bitirdim, ben bulantidan deli gii yatarken benim ki yemek yapamadigim icin gidip bol sarimsak soslu pizza siparis veriyordu

Bende Maraş dondurmasiıiiii
evet sende marasciydinn

Bem kızı uyutmaya çalışıyorum
aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallah

Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi

kime dedin sekerim banami merveyemi

ay neremle okuduysam burcu demisin kiz yazdiya o uyuyorum ben artik diye kocisi bekliyormus basinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…