- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Taliaa pullipet bulamadi seni sanirim yoksa kesin burda olurdu
Bir taraftan da spor yapiyorum güldükce tempoyu artiriyorum bu sayede saati bile fark etmemisim 480 kaloricik yakmisim gece hece ohhh ohh
bak ben bunu bile unutmusumay gercekten dondurmaci olmustum ama ne guzel gidiyordun ya:26:
kiz onun gelmesine daha bir saat var saatini sasmyiorgecen arkadaslik istegi gönderdim yine kabul etmedi sanirim
cok seviyorum onu ya susmusum benim
ohh ohh masallah kolay gelsin daha fazlasi gitsin insallah
Neden öyle dedin simdi kiz az yedim icim de kaldi azda yeseydimmi diyorsun
Roma dondurmasi hemdeeeeee
Bekle bekle bulur o seni bir sekil de oda cok seviyor da seni belli etmiyor simdilik, ayrica sana karsi bu hayranligi nerden geliyor kiz bilmedigimiz birseylermi var hee
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:anam ne yazmisim öyle kiz kendi okudugumu kendim anlamadimgulmekten kirildim ya kiz icimde kaldi tabiki az yedim keske daha cok yeseydim
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
saol sekerimde anliyamadim neyin fazlasi bana simdi yaglarinmi yoksa kilo vermeninmiTsk hayatim fazlasi sana insallahh
Artik o yemediklerini de türkiye de yediklerine sayarsin kiz ben burda ac gezerken sen pideler tlilar götürüyordun :125::125::125::125::125:
evet sende marasciydinnBende Maraş dondurmasiıiiii
aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallahBem kızı uyutmaya çalışıyorum
Burcu cocugu uyutucam derken uyuya kaldi sanirim, kemal sunal'in annesini uyutacagim derken uyudugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?