- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
saol sekerimde anliyamadim neyin fazlasi bana simdi yaglarinmi yoksa kilo vermeninmi
hahahha evet ya ne yemistim pidelerivalla kiz sorma napim as erdigimde canim nasil cekiyordu bi bilsen burda yaptitiridimda öyle olmadilar ögg hahah o yuzden simdi sen tig gibi ben fici gibiyim ya
evet sende marasciydinn
aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallah
kime dedin sekerim banami merveyemi
ay neremle okuduysam burcu demisin kiz yazdiya o uyuyorum ben artik diye kocisi bekliyormus basinda
Ya hamilelik bambaska birse gercekten yaa ilk baslar da bulantidan ac geziyordum sonra ne nutella kavanozlaru bitirdim, ben bulantidan deli gii yatarken benim ki yemek yapamadigim icin gidip bol sarimsak soslu pizza siparis veriyordu
Merhabalar teklif bekliyormuşum geldim
Haziran anneleri topiğinde takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Can sıkıcı birkaç mesajdan sonra merak ettim Talia nereye yazıyor diye de bu topiği gördüm.
Sizi tanıyorum arada takip edemediklerim olsa da.
Mesela Esra arabanızdaki süt kokusu geçti mi? Bebeğine uyku eğitimi veriyordun başarıya ulaştı ı? Emzirmeden pışpışla uyuyabiliyor mu?
Merve sen güçlü birisin . Kızında problem edilecek bir şey olamayacak. Fotoğrafını görmüştüm çok tatlı maşallah.
Talia annen yine herşeye karışıyor mu)
Merhabalar teklif bekliyormuşum geldim
Haziran anneleri topiğinde takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Can sıkıcı birkaç mesajdan sonra merak ettim Talia nereye yazıyor diye de bu topiği gördüm.
Sizi tanıyorum arada takip edemediklerim olsa da.
Mesela Esra arabanızdaki süt kokusu geçti mi? Bebeğine uyku eğitimi veriyordun başarıya ulaştı ı? Emzirmeden pışpışla uyuyabiliyor mu?
Merve sen güçlü birisin . Kızında problem edilecek bir şey olamayacak. Fotoğrafını görmüştüm çok tatlı maşallah.
Talia annen yine herşeye karışıyor mu)
Hadi ya ne kadar güldümse yazdigini unutmusum
hamilekik cok guzel bir duygu gercekten her kadin tatmali bunu rabbim nasip eder insallah isteyenlere
tabi bulantisi agrisi sizisi olmasa daha br baska olcakta
hic sasirmadim hem gulup hemde burda yazim ustune ustelik birde spor yaparken bazi seyler dikkat edemeyi ver canim ya bukadar marifetli oldugunu belli etme arada böyle iste
Kiz taliaa bak bir hayranin daha cikti melahat ta senden bulmus burayi ay kiskansammi ki seni ne yapsam
Amiiin canim benim yaa rabbim kendisine acilan elleri edilen dualari kabul etsin insallah
Aaa hosgeldin canim daha önce hic görmemistim seni hic katilmadin sohbete sanirim :) tanisip kaynasmak bura da kismetmis demekki
Arabamizda ki koku gecti cok sükür ama benimki yine de arabayi satip yenisini aldi ondan sogumusuz süt yüzünden biraz
Uyku egitimi de gece kalkmasi azaldi cocuk arabasin da uyuma aliskanligini unuttu yanina yatip pispisliyorum hala ama o sekil de uyuyor kendi kendine uyumayi ögrenemedi malesef cnm.
Sen de haziran annesisin sanirim ilk cocukmuydu ?
Hemen kısaca tanıtayım
12 Haziran doğumlu oğlum var. Öğretmenim ,bu sene çalışmıyorum. 2 aydır eşim iş dolayısıyla şehir dışında biz de annemlerdeyiz. 10 gün sonra evimize geri döneceğiz. Burası çok rahattı.yardımcı olduğunda çocuk büyütmesi hem çok zevkli hem çok kolay. Bakalım evimize döndüğümüzde Allah kolaylığınımverir inşallah.
Doğumda 9 kilo aldım. Şu an üzerimde 7 kilosu dürüyor;(( emzirirken çok kilo aldım;(( Esra bu arada azmine hayranım . Ben de vermek istiyorum.
Hemen kısaca tanıtayım
12 Haziran doğumlu oğlum var. Öğretmenim ,bu sene çalışmıyorum. 2 aydır eşim iş dolayısıyla şehir dışında biz de annemlerdeyiz. 10 gün sonra evimize geri döneceğiz. Burası çok rahattı.yardımcı olduğunda çocuk büyütmesi hem çok zevkli hem çok kolay. Bakalım evimize döndüğümüzde Allah kolaylığınımverir inşallah.
Doğumda 9 kilo aldım. Şu an üzerimde 7 kilosu dürüyor;(( emzirirken çok kilo aldım;(( Esra bu arada azmine hayranım . Ben de vermek istiyorum.
Senin kadar marifetli olamam kiz 3 cocukla basa cikiyorsun helal olsun sana
kiskanma sekerim calis seninde olsunn
Arabanız hayırlı olsunpışpışla uyuyorsa güzel bir şey bence. Daha sonra kendi dalmayı öğrenecek. benimki de gecen hafta kucağa alıştı. gece uyanınca kucağa alınca anında dalıyordu. alışkanlık yapacak fiye korktum.ki poşpıştan anlmamaya başlamış. kucak diye ağlıyordu. bakalım 2 gümdür ağlamyor. İlk çocuğum evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?