Super anneler 2013

Kiz tabiki de kalorilerin fazlasi
Eee senin diyee baslamaya niyetin yokmu peki

Merhabalar teklif bekliyormuşum geldim
Haziran anneleri topiğinde takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Can sıkıcı birkaç mesajdan sonra merak ettim Talia nereye yazıyor diye de bu topiği gördüm.
Sizi tanıyorum arada takip edemediklerim olsa da.
Mesela Esra arabanızdaki süt kokusu geçti mi? Bebeğine uyku eğitimi veriyordun başarıya ulaştı ı? Emzirmeden pışpışla uyuyabiliyor mu?
Merve sen güçlü birisin . Kızında problem edilecek bir şey olamayacak. Fotoğrafını görmüştüm çok tatlı maşallah.
Talia annen yine herşeye karışıyor mu)

evet sende marasciydinn

aman ben uyuttum cok sükür darisi basina insallah

kime dedin sekerim banami merveyemi

ay neremle okuduysam burcu demisin kiz yazdiya o uyuyorum ben artik diye kocisi bekliyormus basinda

Hadi ya ne kadar güldümse yazdigini unutmusum

Ya hamilelik bambaska birse gercekten yaa ilk baslar da bulantidan ac geziyordum sonra ne nutella kavanozlaru bitirdim, ben bulantidan deli gii yatarken benim ki yemek yapamadigim icin gidip bol sarimsak soslu pizza siparis veriyordu

hamilekik cok guzel bir duygu gercekten her kadin tatmali bunu rabbim nasip eder insallah isteyenlere

tabi bulantisi agrisi sizisi olmasa daha br baska olcakta

aaa bende tmm sana seslenecektim merve ve esra seslenmis ama ben gevezeligi bitirip yazamadim bir turlu sana
hosgeldin aramiza bizi taniyan birisinin gelmis olmasida cok guzel bir duygu bence
evet hala karismaya devam ediyor ne yazikki

ee sen bizi taniyormusun simdi bizde seni taniyalim bakalim

ha buarada benden bulmana hem sevindim hemde hic sasirmadim talia baska yere yazmaz haziran annelerinden baska beni taniyan bilir bunu

Son düzenleme:

Aaa hosgeldin canim daha önce hic görmemistim seni hic katilmadin sohbete sanirim :) tanisip kaynasmak bura da kismetmis demekki
Arabamizda ki koku gecti cok sükür ama benimki yine de arabayi satip yenisini aldi ondan sogumusuz süt yüzünden biraz
Uyku egitimi de gece kalkmasi azaldi cocuk arabasin da uyuma aliskanligini unuttu yanina yatip pispisliyorum hala ama o sekil de uyuyor kendi kendine uyumayi ögrenemedi malesef cnm.
Sen de haziran annesisin sanirim ilk cocukmuydu ?

Kiz taliaa bak bir hayranin daha cikti melahat ta senden bulmus burayi ay kiskansammi ki seni ne yapsam

hamilekik cok guzel bir duygu gercekten her kadin tatmali bunu rabbim nasip eder insallah isteyenlere

tabi bulantisi agrisi sizisi olmasa daha br baska olcakta

Amiiin canim benim yaa rabbim kendisine acilan elleri edilen dualari kabul etsin insallah

Hemen kısaca tanıtayım
12 Haziran doğumlu oğlum var. Öğretmenim ,bu sene çalışmıyorum. 2 aydır eşim iş dolayısıyla şehir dışında biz de annemlerdeyiz. 10 gün sonra evimize geri döneceğiz. Burası çok rahattı.yardımcı olduğunda çocuk büyütmesi hem çok zevkli hem çok kolay. Bakalım evimize döndüğümüzde Allah kolaylığınımverir inşallah.
Doğumda 9 kilo aldım. Şu an üzerimde 7 kilosu dürüyor;(( emzirirken çok kilo aldım;(( Esra bu arada azmine hayranım . Ben de vermek istiyorum.

hic sasirmadim hem gulup hemde burda yazim ustune ustelik birde spor yaparken bazi seyler dikkat edemeyi ver canim ya bukadar marifetli oldugunu belli etme arada böyle iste

Senin kadar marifetli olamam kiz 3 cocukla basa cikiyorsun helal olsun sana

Arabanız hayırlı olsunpışpışla uyuyorsa güzel bir şey bence. Daha sonra kendi dalmayı öğrenecek. benimki de gecen hafta kucağa alıştı. gece uyanınca kucağa alınca anında dalıyordu. alışkanlık yapacak fiye korktum.ki poşpıştan anlmamaya başlamış. kucak diye ağlıyordu. bakalım 2 gümdür ağlamyor. İlk çocuğum evet.

Bizden 2 gün sonra dogum yapmissin :) bizde 10.06 dogumluyuz, ücretsiz izin almissin anladigim kadariyla maddi acidan sıkıntı yoksa bebeginle zaman gecirmen cok daha iyi zaten bence de istanbuldami yasiyorsun peki canim sende ? Esinin evden uzakta olupta yolunu bekleyen biri daha varmis demekki..
Kilo konusun da aslin da cok iyi almissin canim benim gibi 30 alip doguma gitmemissin ne güzel emziriyormusun suan peki? Ona göre diyete baslayabilirsin kendi bilgim oldugu kadar fikir vermeye calisirim :))

memnun oldum canim tanistigimiza ya buarada yanlis anlamani istemem haziran annelerinin kismetimidir nedir bilmiyorum geneli ögretmendi sen ne ögretmenisin bu arada hangi sehirde yasiyordun annen nerde yasiyor yani nerden nereye gideceksiniz onu merak ettim de:44: :26: insallah rabbim kolaylik nasip eder canim merak etme sende basa cikabilirsin oglusunla
ay ismi ne acaba onuda merak ettim:26: bu arada cokta kilo almamisin yaa niye sorun ediyorsun okadar

Melahat hoşgeldin şekerim
Ayy utandım şimdi böyle bahsedince
Tanıştığıma memnun oldum tam ben geldim sen gittin
Bundan sonra sohbetimize dahil olmanı isteriz
İyi geceler sana görüşmek üzere hoşçakal

kiskanma sekerim calis seninde olsunn

ben senin hizina yetisemem bikeree

Tesekkür ederim daha iyisi sizin olsun insallah tani ehliyet varsa :) ehliyetsiz araba kullanmaya karsiyim :)
Pispisla benim ki cok zorlamiyor en fazla 15-20 dk da dalmis oluyor kendi yatagima yatiriyorum yan cevirip pispisliyorum bazan kalkmak istese de müsade etmiyorum bu sekil de uyuyor hep mesela bugün 20:00 da uyuttum pispisla bunsaar oldunuyuyor cok sükür, senin ki gündüzleri cok kucakta durmuyor sanirim demi? Eger cok kucakciysa veya kucakta uyuttuysan son siralar onu istiyordur muhtemelen arim gecii birseydir ne kadar zorlandigini tahmin edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…