- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
Mervem okumaz cool takinir oNerdeysek ordan devam gecmis gecmistir sallamaz
ay valla supersin ya bende gece is yapmasini severim aslinda ama su pc meretine mani olabilsemnapim tek zamanim gece oluyor gerci o da olmayabilirde iste ben olusturuyorum
esracim insallah canim sen demedende kendisi yapmaya baslar artik
ya bazilari erkegi mutfakta fln görmeyi sevmez is yapmasini karismasini sevmez bazen diyorum bende öyle olsam dahami iyi olurduki acaba diye
Valla canim ne kadar yardimci olursa okadar iyi tabiki de sonucta bir hayati paylasiyoruz ev konusun da hic sorumluluk almayinca da olmuyor
Kizlar ben cikiyorum artik elias bugün uyudu uyanmadi diye rahattim ama duscha girip yatayim artik sabah doktor randevum var erken kalmam lazim kim son cikarsa tükkani silip süpürüp kapatsin birzahmet :))
İyi geceleeer allah rahatlik versin
Bende çıkıyorum artık taliaa sende çık anacım erva uyandı benim onu uyutcan tekrardan
Öpüyorum sizi iyiki varsınız
Kizlar bir arkadasin doktoru bebeklere artik azar azar tuz ve sekerde verilmeli demis birden bire tuza ve sekere
Baslarsanz daha zararli olabilr hala gelir demis ki bende bu sekilde dusunuyrdum sfir tuz ve sekeride
Cok saglikli gormuyirdum bende.
Yaani demem oki ek gday yememen bebislre azar azar tuz seker ekleyip yedirmeyi denesek belki yerler ozaman
Zaten doktorda kendi yediklerinzren vermeyede basla artik demis.
Suan kac kilosun canim peki? Belki hala ödem de kalmis olabilir üzerin de bazilari hemen atamiyor emziriyorsan sıkı bir diyete baslayazsin zaten ne güzel ama sütün yettigi kadar emzir benim ki bitti artik emziremiyorum malesef, aslin da günlük yürüyüs biraz da yeme icmeye düzen vermeyle yavas yavas verirsin kilolari, ilk haftalar bazan gram oynamiyor yerinden diyetteyken ama 2. Hafta basliyor tartida ki rakam düsmeye sıkma tatli canini ben verdimse herkes verebilir inan buna cok zor kilo veren biriyimdir normal de :)
Taliaa asil marifetli hatunu görr gör
Hosgeldin esra oo ne guzel hadi gozun aydin sorun yokmus sevindim senin adina.
Spor sen zaten yapyordun kiz birde mekik diyor.ohh masallah.:)
Hamilelik konusuna gelince yokss sen hemenmi olsun istrrdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?