Super anneler 2013

esracim insallah canim sen demedende kendisi yapmaya baslar artik
ya bazilari erkegi mutfakta fln görmeyi sevmez is yapmasini karismasini sevmez bazen diyorum bende öyle olsam dahami iyi olurduki acaba diye

esracim insallah canim sen demedende kendisi yapmaya baslar artik
ya bazilari erkegi mutfakta fln görmeyi sevmez is yapmasini karismasini sevmez bazen diyorum bende öyle olsam dahami iyi olurduki acaba diye

Valla canim ne kadar yardimci olursa okadar iyi tabiki de sonucta bir hayati paylasiyoruz ev konusun da hic sorumluluk almayinca da olmuyor

Kizlar ben cikiyorum artik elias bugün uyudu uyanmadi diye rahattim ama duscha girip yatayim artik sabah doktor randevum var erken kalmam lazim kim son cikarsa tükkani silip süpürüp kapatsin birzahmet :))

İyi geceleeer allah rahatlik versin

Valla canim ne kadar yardimci olursa okadar iyi tabiki de sonucta bir hayati paylasiyoruz ev konusun da hic sorumluluk almayinca da olmuyor

evet canim tabikide öyle mutlaka bir yerde yardimci olmalari lazim dedigin gibi hayatimiz ortaksa sorumlulugumuzda ortak yeir geliyor ben onun yapmasi gereken seyleri yapiyorum yeri geliyor o benim yapmam gerekenleri yapiyor paylasiyoruz iste bu hayati ikimiz zaten kimsesiz gibiyiz biz bizi bizden daha iyi anlayan kimsemiz yok bu hayatta valla

Bende çıkıyorum artık taliaa sende çık anacım erva uyandı benim onu uyutcan tekrardan
Öpüyorum sizi iyiki varsınız

iyi geceler canim allah rahatlik versin yarin görüsürüz kolay gelsin sana öpüyorum eliasida senide ay sona ben merveyi birakim nasilsa o heryeri toparlarlamadan yatmayi sevmiyor

Bende çıkıyorum artık taliaa sende çık anacım erva uyandı benim onu uyutcan tekrardan
Öpüyorum sizi iyiki varsınız

ahahah mervede bana biraktii iyi geceler canim bende yatacam belim cok agriyor bugun zaten dayanamadim esime cignettim demin ben bagirdikca dilayda dalga gecer gbi oda aaaaaa diyor ya
hadi iyi geceler canim allah rahatlik versin sizede öpüyorum senide

Kizlar bir arkadasin doktoru bebeklere artik azar azar tuz ve sekerde verilmeli demis birden bire tuza ve sekere
Baslarsanz daha zararli olabilr hala gelir demis ki bende bu sekilde dusunuyrdum sfir tuz ve sekeride
Cok saglikli gormuyirdum bende.

Yaani demem oki ek gday yememen bebislre azar azar tuz seker ekleyip yedirmeyi denesek belki yerler ozaman
Zaten doktorda kendi yediklerinzren vermeyede basla artik demis.

Palamut l.torik.uskumru. ve bir balik daha fardi unnuttum bunlarin kuyruguna takin sirt ksmindaki siyah eti
yemeliler haftada 3 gun 1,5 yil boyle devam edilmek zorunda

Cocuklara verilen gereksiz antibiyotiklrler boy uzamasina engel oluyormus.Cocuklar en gec 9-9,5 da yaga girmeli.Evdeki huzursuzluk cocuklarda boy uzamasina engel.

Ben en az 10 aylik olmadan vermeyi düsünmyyorum cnm ozaman yavas yavas baslarim seker olarak ben zaten milchzucker veriyorum cayiyla beraber doktorun önerisiyle

Doktordan geldim simdi eve karin kaslari icin spora baslayabilirsin rahatlikla, aslin da pilatese devam etmek istiyorum ama eliasla mümkün degil en fazla mekik cekerim her firsatta. En az 2 sene gecmeden hamile kalma sezeryan da 2 seneden önce gebelik iyi degilmis.. Bunlari söyledi
Simdi eliasi uyutmaya calisiyorum hem uykusu var hem de direniyor

Son düzenleme:
Hosgeldin esra oo ne guzel hadi gozun aydin sorun yokmus sevindim senin adina.
Spor sen zaten yapyordun kiz birde mekik diyor.ohh masallah.:)

Hamilelik konusuna gelince yokss sen hemenmi olsun istrrdin.

60 kiloyum canım ama boyum kısa 1.57. İştahım da inanılmaz açık;(( başlayacağım bir şekilde işte....

Oğlum dün 1 gibi uyandı acıkmıştı. Emzirdim. Hemen uyudu. Sonra bir daha uyandı . O kadar uykum vardı ki saate bakamadım. Emzirir emzirmek uydu yine saat 3.30 muş. Aslında pışpışla uyutmam gerekiyordu. Sonra yine uyandı ne yazık ki. 5.30 gibi . Bu sefer emzirmedim. Emzirsem 5 Dakika'ya uyurdu. Karnı tok biliyorum. Uykusu bölündüğü için uykuya dalamadığı için uyandı. Pışpışladım ama tam uyuyacakken birden uyandı. Uyuyamadığı için de ağlıyor tabi ara ara. Normalde ağlayan bir bebek değil. Annem de çocuğa acı çektiriyorsunuz diyor . Emzir boşver ne olacak diyor. Bir de apartmanda sabahın 5.30 unda yankılanıyor tabi ses. 2 aydır buradayız hiç sesi gitmemiştir oğlumun gece yarısı. Başkalarını rahatsız etmekten geriliyorum. Uyuduğunda saat 7 idi. Sürekli ağlamadı tabi.

Ne dersiniz devam edeyim mi? Devam edersem alır biliyorum. Uyumlu çocuk benim oğlum. Ben ona emzirereek uyumasını öğretim. Gündüz de pışpışla uyuttum. 50 dakika sürdü. Yine arada ağladı. 1 saat uyudu

Hosgeldin esra oo ne guzel hadi gozun aydin sorun yokmus sevindim senin adina.
Spor sen zaten yapyordun kiz birde mekik diyor.ohh masallah.:)

Hamilelik konusuna gelince yokss sen hemenmi olsun istrrdin.

Yok kiz dur daha ne yaptin allah izin verirse elias 2 yasina girince düsünüyorum

Melehat hoşgeldin canım sen de mi haziran annesisin ilk kez görüyorum
geçmişi okuyamadım kusura bakma ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…