Benimki uyanacak sanırım kıpırdıyor. Buradan takip ederim sizi artıkiyi geceler hepinize.
Bizden 2 gün sonra dogum yapmissin :) bizde 10.06 dogumluyuz, ücretsiz izin almissin anladigim kadariyla maddi acidan sıkıntı yoksa bebeginle zaman gecirmen cok daha iyi zaten bence de istanbuldami yasiyorsun peki canim sende ? Esinin evden uzakta olupta yolunu bekleyen biri daha varmis demekki..
Kilo konusun da aslin da cok iyi almissin canim benim gibi 30 alip doguma gitmemissin ne güzel emziriyormusun suan peki? Ona göre diyete baslayabilirsin kendi bilgim oldugu kadar fikir vermeye calisirim :))
Benimki uyanacak sanırım kıpırdıyor. Buradan takip ederim sizi artıkiyi geceler hepinize.
ay canim benim iltifatlarin icin cok tesekkür ederimmne yalan söyleyim esim olmasa biraz zor cikardim saolsun bana her konuda cok yardimci oluyor :26:
Taliaa görüyor musun hayranlarını bak
Vardır vardır çıkar yakında cicikomay evet cok sevindimm yaautandimda azucuk:26: daha baska hayranlarim varmiki acep
Oh ne erva uyudu bende hemen evi derledim topladım
Koltuk örtülerini çırptm orttum diş fircalama kaldı sadece
Biliyorum 10 Haziran olduğunuevet ücretsiz izin aldım.istanbulda yaşıyorum. Ailem Balıkesir'de.
Sen 30 kilo aldın ama en son fotoğrafını görmüştüm incecik kalmıştın.ben baya tombulum. 7-8 kilo kesin vermem lazım;( buradan fikir danışırım.emziriyorum bu arada.
Oh ne erva uyudu bende hemen evi derledim topladım
Koltuk örtülerini çırptm orttum diş fircalama kaldı sadece
Şu özel mesaj işini sevmedim ben
Siz ne dersiniz
Sabaha kalkınca hic bir işim olmuyor i silip süpürme yapıyorum o kadarsenin su gece temizligi yapmana hayranim valla keske okadar azim bende de olsaya :26: heryeri dagitti veletler simdi yattilar neyseki mutfak daginik degilen cokta dilay dagitiyor nasil basariyorsa anlamiyorum heryerde onun esyalari geziyor
Bilmezmiyim adam camasir bulasik yemek ne varsa yapiyor daha ne istiyorsun :) ama benimki de dün bir sürü bulasik yikadi tencere tava okadar sa birikmiski eliastan firsat bulamamistim birde kurulayip kaldirmis tezgahi güzelce temizlemis demek ki isteyince yapiliyormus
Thank you very much bebeğimSuan kac kilosun canim peki? Belki hala ödem de kalmis olabilir üzerin de bazilari hemen atamiyor emziriyorsan sıkı bir diyete baslayazsin zaten ne güzel ama sütün yettigi kadar emzir benim ki bitti artik emziremiyorum malesef, aslin da günlük yürüyüs biraz da yeme icmeye düzen vermeyle yavas yavas verirsin kilolari, ilk haftalar bazan gram oynamiyor yerinden diyetteyken ama 2. Hafta basliyor tartida ki rakam düsmeye sıkma tatli canini ben verdimse herkes verebilir inan buna cok zor kilo veren biriyimdir normal de :)
Taliaa asil marifetli hatunu görr gör
Sen hic gecmisi okuma zaten emiii
Sabaha kalkınca hic bir işim olmuyor i silip süpürme yapıyorum o kadar
Sorma yaa biDe sigmiyorz artık bu eve maşallah ervam doldurdu her yeri hele seni hiç düşünemiyorum 5 kişi
Sabaha kalkınca hic bir işim olmuyor i silip süpürme yapıyorum o kadar
Sorma yaa biDe sigmiyorz artık bu eve maşallah ervam doldurdu her yeri hele seni hiç düşünemiyorum 5 kişi
evet ya yapiyor allah var saolsun yoksa benim burda olmam ne mumkungerci bugun kotayi astim pc kapatmadim geldigimden beri nerdeyse biraz tiriplendiya gecti geri:26:
hahah tabi isteyince nasil yapiyorlar biz annemizin karnindami ögrendik sankiohh ohh ellerine saglik insallah devami gelir bu yardimlarin deseydin ya bazen gercekten hic birsey yapmaya firsat olmuyor ,benimkide ilk geldigi yillarda hic istemiyordu birsey yapmak herseyi önune bekliyordu ben cekistire cekistire alistirdim simdi ben demeden yapyior bazi seyleri
Hadi sınav yapın beni geçmiş ile ilgili
Takır Takır cevap vermeyen nahh böyle olsun ahaa bu smileydeki gibi
Thank you very much bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?