Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor sizden

Kızlar bugünde değerim 68 den 138 çıktı doktor çok güzel artmış şaşkınım dedi öğleden sonra alttan muayene edecek dua edin nolur
Ya canim senin adina cok sevindim inan dememkki tutunmaya çalışıyormuş yaramaz bebisin insllah saglikla ilerler gebeliğin cnm

Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor sizden
Instagramda cinsiyet hesaplama arzum sayfasi var canim eşinin senin net dogum tarihiyle hesaplama yapiyo varsa çocuğunun dogum yılı. Ben hesaplattim ama %80 diyo net degil bunu kendisini belirtiyo ihtimali yuksek aylari belirliyo incelersin sayfasini

Teşekkür ederim canım yumurtlama olan tarafım 1 hafta boyunca iğne batar gibi ağrı kramp oluyor ara ara sonra da yumurtlama görüyorum testte ne hikmetse sonrasında o ağrı geçiyor. Geçtiğim 2 ay sol taraf ağrıdı. Bu ay sağ tarafım ağrıdı canım. Sende olmuyor mu öyle yumurtlamaya yakın tek taraflı ağrı

Hiç fark etmedim sadece hamile kalınca sol tarafında batmalar oldu ağrım oldu doktorda sol taraftaki yumurtadan oluşmuş ovulasyon ve tutmuş dedi öyle ogrendim

Merhaba canım,
Bu ay için inşallah herşey yolunda gider sağkılı bir yum olur ve bebiş haberi getirir bize
Ben o tarz takvimlere pek inanmıyorum ama burda uygulayan arkadaşlar var onlar yazar görünce
İyiki varsınız kımseye soramadıklarımı burda sorup fikir almak cok guzel

Mrb Canim benim 2 ay tutmadı nisan tutuyo ins deneme yapicam ilk defa ama sonraki 2 ay tutmuyo ve ben ara vermeyi düşünmüyorum deneme yapmak istiyorum ona bagli kalmicam muhtemelen
Yani bende açıkçası sırf oraya uymuyor diye ertelemek istemıyorum takviye falan alıyoruz 3 aydır artık ara da vermemız gerek onlara uysub da ıstıyordum bı yandan ama hepsı bırarada olmuyor herhalde

Yani bende açıkçası sırf oraya uymuyor diye ertelemek istemıyorum takviye falan alıyoruz 3 aydır artık ara da vermemız gerek onlara uysub da ıstıyordum bı yandan ama hepsı bırarada olmuyor herhalde
Canım kalbini ferah tut bu tarz şeylere sakın umut bağlama, verecek olan Rabbim nasip edecekse her ne olursa olsun kaderine yazacaktır bunu sakın unutma

Nisan da ilk denemende nasip olsun inşallah dualardasın...Benımde kızımı bildi tarihleri alıp ne kadar bilimsel bilmiyorum ama uysun istiyordum ertelemekde istemıyorum cunku hem takvıyelere ara vermem lazım hem de onumuzdekı aylarda denk gelcekmı hiç belli değil aman zormuş hesaplı kitaplı valla...Kızımda cahilceee hiç fikirsiz tecrubesız nasip olmustu ne guzelAllahtan hayırlısı...

Sen hesaplama yaptırdın mi canim. Acikcasi bende 2 ay daha erteledim ama bundan sonraki aylarda olana kadar deneme yapma taraftariyim içim rahat etsin acelem yok dersen onun aylarinda degerlendir yoksa nasip zaten

Canım sen Dr un sana verdiği ilacı kullandın mı?

Amin canım dualardasın Doktor muayene etti mi alttan öğleden sonra edecek demiştin?
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun. aynen ya bende kızıma hiç haberim yokken hamile kalmıştım elhamdulillah rabbim aratmadan nasip etti oğulllarımızda tez vakitte sağlıkla gelsinler
Canım sen Dr un sana verdiği ilacı kullandın mı?
Yok kuzum ilacı aldım evde duruyor başka doktor adet düzensizliği demek için 45günden uzun olması gerekiyor dedi yani benim doktorum 32 gün süren döngüme düzensiz deyip yazmıştı ilacı. Nisandaki denemedede kullanmayı düşünmüyorum dengemi bozmayayım durduk yere.

Ben sana dedim ya zaten canım 32 gün çok normal. O ilacı yazan Dr a bidaha gitme bence kaçıncı günün başladın mı teste?

Evet kuzum alttan muayene etti bir sıkıntı yok ama ağrın kanaman artarsa beklemeden acile gel dedi , endişelerim artmadı değil cumartesi vereceğim kan artış için bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…