- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.821
Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor sizdenKızlar selamlar yumurtalama bekliyorum bu ay deneme yapmak için nasipse...Yumurtlama her ay olduğu gibi olursa haftaya gibi...Size soracağım şu Arzunun takvımıne uyan var mı benım aldıgım takvimde çatlamayı beklediğim günler için kızla uyumlu gözüküyor....Siz naptınız
Ya canim senin adina cok sevindim inan dememkki tutunmaya çalışıyormuş yaramaz bebisinKızlar bugünde değerim 68 den 138 çıktı doktor çok güzel artmış şaşkınım dedi öğleden sonra alttan muayene edecek dua edin nolur
Instagramda cinsiyet hesaplama arzum sayfasi var canim eşinin senin net dogum tarihiyle hesaplama yapiyo varsa çocuğunun dogum yılı. Ben hesaplattim ama %80 diyo net degil bunu kendisini belirtiyo ihtimali yuksek aylari belirliyo incelersin sayfasiniMrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor sizden
Teşekkür ederim canım yumurtlama olan tarafım 1 hafta boyunca iğne batar gibi ağrı kramp oluyor ara ara sonra da yumurtlama görüyorum testte ne hikmetse sonrasında o ağrı geçiyor. Geçtiğim 2 ay sol taraf ağrıdı. Bu ay sağ tarafım ağrıdı canım. Sende olmuyor mu öyle yumurtlamaya yakın tek taraflı ağrıÖncelikle tebrik ederim.rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşaallah,siz sağdan yada soldan yumurtalarınizi kendinizi anlıyorsunuz öyleyse nasıl anlıyorsunuz acaba merak ettimde.bende soldan yumurtlamisim tutmuş çok şükür ama doktorum söyledi bana siz nasıl anladınız acaba
İyiki varsınız kımseye soramadıklarımı burda sorup fikir almak cok guzelMerhaba canım,
Bu ay için inşallah herşey yolunda gider sağkılı bir yum olur ve bebiş haberi getirir bize
Ben o tarz takvimlere pek inanmıyorum ama burda uygulayan arkadaşlar var onlar yazar görünce
Yani bende açıkçası sırf oraya uymuyor diye ertelemek istemıyorum takviye falan alıyoruz 3 aydır artık ara da vermemız gerek onlara uysub da ıstıyordum bı yandan ama hepsı bırarada olmuyor herhaldeMrb Canim benim 2 ay tutmadı nisan tutuyo ins deneme yapicam ilk defa ama sonraki 2 ay tutmuyo ve ben ara vermeyi düşünmüyorum deneme yapmak istiyorum ona bagli kalmicam muhtemelen
Canım kalbini ferah tut bu tarz şeylere sakın umut bağlama, verecek olan Rabbim nasip edecekse her ne olursa olsun kaderine yazacaktır bunu sakın unutmaYani bende açıkçası sırf oraya uymuyor diye ertelemek istemıyorum takviye falan alıyoruz 3 aydır artık ara da vermemız gerek onlara uysub da ıstıyordum bı yandan ama hepsı bırarada olmuyor herhalde
Nisan da ilk denemende nasip olsun inşallah dualardasın...Benımde kızımı bildi tarihleri alıp ne kadar bilimsel bilmiyorum ama uysun istiyordum ertelemekde istemıyorum cunku hem takvıyelere ara vermem lazım hem de onumuzdekı aylarda denk gelcekmı hiç belli değil aman zormuş hesaplı kitaplı valla...Kızımda cahilceee hiç fikirsiz tecrubesız nasip olmustu ne guzelHayırlısı olsun canım gönlündeki sağlıkla kucağına nasip olsun. Bende o takvime göre deneme yapmıştım şubatta ama nasip olmadı. Bu ay tutmuyordu es geçtim nisanda aksilik çıkmazsa denk gelirse deneme düşünüyorum nasip olur inşaallah.Bana yine en bilimseli arzumun takvim geliyor kızıma bakmıştı belki onda tutmuş diye etkilendim Kızımda %68 kız günlerinde olmuş. Ama tutmayan çok neticede sonuca ulaştıracak olan Allah.
Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor siz
Merhaba cnm dogum tarihleri sat bilgileri verilerek bakıyor başarı oranı yuksek gıbı ama ne kadar bilimsel bılemıyoruz.Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor siz
Mrhb nasıl bir takvim merak ettim.hangi bilgileri istiyor sizden
Sen hesaplama yaptırdın mi canim. Acikcasi bende 2 ay daha erteledim ama bundan sonraki aylarda olana kadar deneme yapma taraftariyim içim rahat etsin acelem yok dersen onun aylarinda degerlendir yoksa nasip zatenYani bende açıkçası sırf oraya uymuyor diye ertelemek istemıyorum takviye falan alıyoruz 3 aydır artık ara da vermemız gerek onlara uysub da ıstıyordum bı yandan ama hepsı bırarada olmuyor herhalde
Canım sen Dr un sana verdiği ilacı kullandın mı?Hayırlısı olsun canım gönlündeki sağlıkla kucağına nasip olsun. Bende o takvime göre deneme yapmıştım şubatta ama nasip olmadı. Bu ay tutmuyordu es geçtim nisanda aksilik çıkmazsa denk gelirse deneme düşünüyorum nasip olur inşaallah.Bana yine en bilimseli arzumun takvim geliyor kızıma bakmıştı belki onda tutmuş diye etkilendim Kızımda %68 kız günlerinde olmuş. Ama tutmayan çok neticede sonuca ulaştıracak olan Allah.
Ya canim senin adina cok sevindim inan dememkki tutunmaya çalışıyormuş yaramaz bebisininsllah saglikla ilerler gebeliğin cnm
Ayy çok sevindim canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugünde değerim 68 den 138 çıktı doktor çok güzel artmış şaşkınım dedi öğleden sonra alttan muayene edecek dua edin nolur
İnşallah bakalım kuzumAyy çok sevindim canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım dualardasınCanım çok sağol ilk günden beri kendin yaşıyormuş gibi motive etmeye çalışıyorsun beni Allah razı olsun hepinizden, inşallah kuzum benim belirsizlik çok üzüyor beniRabbim bağışlasın yavrumu bana inşallah
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun.Nisan da ilk denemende nasip olsun inşallah dualardasın...Benımde kızımı bildi tarihleri alıp ne kadar bilimsel bilmiyorum ama uysun istiyordum ertelemekde istemıyorum cunku hem takvıyelere ara vermem lazım hem de onumuzdekı aylarda denk gelcekmı hiç belli değil aman zormuş hesaplı kitaplı valla...Kızımda cahilceee hiç fikirsiz tecrubesız nasip olmustu ne guzelAllahtan hayırlısı...
Yok kuzum ilacı aldım evde duruyor başka doktor adet düzensizliği demek için 45günden uzun olması gerekiyor dedi yani benim doktorum 32 gün süren döngüme düzensiz deyip yazmıştı ilacı. Nisandaki denemedede kullanmayı düşünmüyorum dengemi bozmayayım durduk yere.Canım sen Dr un sana verdiği ilacı kullandın mı?
Ben sana dedim ya zaten canım 32 gün çok normal. O ilacı yazan Dr a bidaha gitme benceAmin canım dualardasınDoktor muayene etti mi alttan öğleden sonra edecek demiştin?
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun.aynen ya bende kızıma hiç haberim yokken hamile kalmıştım elhamdulillah rabbim aratmadan nasip etti oğulllarımızda tez vakitte sağlıkla gelsinler
Yok kuzum ilacı aldım evde duruyor başka doktor adet düzensizliği demek için 45günden uzun olması gerekiyor dedi yani benim doktorum 32 gün süren döngüme düzensiz deyip yazmıştı ilacı. Nisandaki denemedede kullanmayı düşünmüyorum dengemi bozmayayım durduk yere.
Evet kuzum alttan muayene etti bir sıkıntı yok ama ağrın kanaman artarsa beklemeden acile gel dedi , endişelerim artmadı değil cumartesi vereceğim kan artış için bakalımAmin canım dualardasınDoktor muayene etti mi alttan öğleden sonra edecek demiştin?
Amin canım cümlemize tez vakitte nasip olsun.aynen ya bende kızıma hiç haberim yokken hamile kalmıştım elhamdulillah rabbim aratmadan nasip etti oğulllarımızda tez vakitte sağlıkla gelsinler
Yok kuzum ilacı aldım evde duruyor başka doktor adet düzensizliği demek için 45günden uzun olması gerekiyor dedi yani benim doktorum 32 gün süren döngüme düzensiz deyip yazmıştı ilacı. Nisandaki denemedede kullanmayı düşünmüyorum dengemi bozmayayım durduk yere.
Bende o batmalardan anlıyorum gidince bende sorup teyit edicem ne taraftan olmuş bebeğim diyeHiç fark etmedim sadece hamile kalınca sol tarafında batmalar oldu ağrım oldu doktorda sol taraftaki yumurtadan oluşmuş ovulasyon ve tutmuş dedi öyle ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?