Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
canım doktor bana korunmana gerek yok dedi bence korunma öyle devam et kısmet bu işler.neden nisanı bekliyceksin ki?
Evet cnm korunmaya gerek yokta benim 6 ay once boş gebelik simdi de kimyasal oldu ya onun icin test verecegim kan pıhtılaşması için yoksa bu ay kendi haline birakacaktim test sonuvu erken cikarsa ona gore bir yol alirim

Seymanur53 canım darısı başıma Allah tamamına erdirsin inşallah .. ay sonunu zor getircem bende gitmek istiyorum ama daha görünmez diye gidemiyorum.

Evet cnm korunmaya gerek yokta benim 6 ay once boş gebelik simdi de kimyasal oldu ya onun icin test verecegim kan pıhtılaşması için yoksa bu ay kendi haline birakacaktim test sonuvu erken cikarsa ona gore bir yol alirim
Canım nasılsın iyi misin aklım sende kaldı inan

Canım nasılsın iyi misin aklım sende kaldı inan
Iyim cnm dune göre dün cok kötü oldum aksama karin kasik agrisi sanki adet yeni oluyormusum gibi yarin yine kan vereceğim iste değer düştümü diye

Iyim cnm dune göre dün cok kötü oldum aksama karin kasik agrisi sanki adet yeni oluyormusum gibi yarin yine kan vereceğim iste değer düştümü diye
Kuzum peki hala kanama başlamadı mı ben orayı tam olarak anlayamadım leke halinde mi oluyor şuan

Seymanur53 canım darısı başıma Allah tamamına erdirsin inşallah .. ay sonunu zor getircem bende gitmek istiyorum ama daha görünmez diye gidemiyorum.
Canım acele etme ben dişim ağirdi dişçide işlem yapabilmek için kadın doğumcuya mecbur gittim, ama son adetten senin tutarmı bilöiyorum kızlardada tutmamıştı bundada tytmadı son adet tarihimle değil deneme yaptığım zamanla uyumlu bebişim

Bekleyeceğim bakalım 2 3 hafta daha yazarım zaten buraya da. Daha kan bile vermedim onu da dr a gitmeye yakın vereyim dedim bekliyorum folik asit atıp günlük olarak. Eğer kaldığım zamandan hesaplarsak 21 günlük daha. 11 gün filan var aramızda sanırım . Neyse senden 2 hafta sonra da ben giderim dr a hep

Kuzum peki hala kanama başlamadı mı ben orayı tam olarak anlayamadım leke halinde mi oluyor şuan
Kanamam var cnm oldum yani dun cok oldum zaten onun icin dr altan bakmadi karindan muayene etti kanamam.oldugu icin beta hcg dustu galiba

Bencede ben 15 gün sora gtcem kalp atışı için, dönünce hesaplarız kaç gün olmuş diye sende ona gçre gidersin istersen

Öncelikle tebrik ederim.rabbim sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşaallah,siz sağdan yada soldan yumurtalarınizi kendinizi anlıyorsunuz öyleyse nasıl anlıyorsunuz acaba merak ettimde.bende soldan yumurtlamisim tutmuş çok şükür ama doktorum söyledi bana siz nasıl anladınız acaba

Kızlar selamlar yumurtalama bekliyorum bu ay deneme yapmak için nasipse...Yumurtlama her ay olduğu gibi olursa haftaya gibi...Size soracağım şu Arzunun takvımıne uyan var mı benım aldıgım takvimde çatlamayı beklediğim günler için kızla uyumlu gözüküyor....Siz naptınız

Merhaba canım,
Bu ay için inşallah herşey yolunda gider sağkılı bir yum olur ve bebiş haberi getirir bize
Ben o tarz takvimlere pek inanmıyorum ama burda uygulayan arkadaşlar var onlar yazar görünce

Mrb Canim benim 2 ay tutmadı nisan tutuyo ins deneme yapicam ilk defa ama sonraki 2 ay tutmuyo ve ben ara vermeyi düşünmüyorum deneme yapmak istiyorum ona bagli kalmicam muhtemelen

Kızlar bugünde değerim 68 den 138 çıktı doktor çok güzel artmış şaşkınım dedi öğleden sonra alttan muayene edecek dua edin nolur
Maşaallah berakallah inşaallah daha artmaya devam eder bebeğin sağlıkla seninle kalsın kucağına nasip olsun çok sevindim valla İnsan okudukça kendi yaşıyormuş gibi etkileniyor ister istemez

Hayırlısı olsun canım gönlündeki sağlıkla kucağına nasip olsun. Bende o takvime göre deneme yapmıştım şubatta ama nasip olmadı. Bu ay tutmuyordu es geçtim nisanda aksilik çıkmazsa denk gelirse deneme düşünüyorum nasip olur inşaallah. Bana yine en bilimseli arzumun takvim geliyor kızıma bakmıştı belki onda tutmuş diye etkilendim Kızımda %68 kız günlerinde olmuş. Ama tutmayan çok neticede sonuca ulaştıracak olan Allah.

Maşaallah berakallah inşaallah daha artmaya devam eder bebeğin sağlıkla seninle kalsın kucağına nasip olsun çok sevindim valla İnsan okudukça kendi yaşıyormuş gibi etkileniyor ister istemez
Canım çok sağol ilk günden beri kendin yaşıyormuş gibi motive etmeye çalışıyorsun beni Allah razı olsun hepinizden, inşallah kuzum benim belirsizlik çok üzüyor beni Rabbim bağışlasın yavrumu bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…