Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Son adet tarihiňe göre 6+1 olması lazım 3 Şubat tarihim, değerim düşük olduğu için kesede gözükmedi, cumartesi tekrar kan vereceğim kanama devam ediyor bilmiyorum..

Son adet tarihiňe göre 6+1 olması lazım 3 Şubat tarihim, değerim düşük olduğu için kesede gözükmedi, cumartesi tekrar kan vereceğim kanama devam ediyor bilmiyorum..
İns sağlıkla tutunur bebeğinkendini yormamaya özen göster bu ara dinlenmeye bak imkanın olursa,geç dollenmedir belki de,benim öyle olmuştu hesaplamama göre 8 haftalık gitmiştim 6 haftalık çıktı kalp atışı için iki hafta sonra gel demişti.yer gök dua bolca dua etüzme kendini etkilenmesin

Ya cnm insallah birsey olmaz benimde halen kanamam cok yoğun hakkinda ne hayirlisi olsun cnm
İnşallah kuzum şükür senin değerin düştü ben ne olacağını bilemiyorum korkuyorum haliyle belim çok ağrıyor
Mutlaka öyle kuzum hem gebelik şüphesi var hemde grip oldum öyle kötüyüm ki yatak döşek yatıyorum mahvoldum

Geçmiş olsun cnm stres varya mahvediyor bizi doktorun birsey demiyor mu?ben kanamayi halen pihti seklimde yasiyorum kanaman var mi cnm

Ben sana dedim ya zaten canım 32 gün çok normal. O ilacı yazan Dr a bidaha gitme bence kaçıncı günün başladın mı teste?
Yok kuzum daha adet bekliyorum yumurtlama nisanın ilk haftasına denk gelecek görünüyor hayırlısı bakalım Şubat ayındaki gibi heyecanım stresim yok ilk deneme şokunu attım üstümden ya akışına bıraktım nasipse olur inşaallah.

Kızlaaar size bir sorum olacak, benim ovulasyonla birlikte kabızlık sorunum başladı, ya da belki tesadüfi denk geldi bilmiyorum ama hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. Yani bu sorun bu kadar erken mi görülür yaşayan var mı acaba böyle ovulasyondan hemen sonra kabızlık yaşayan?

Çok üzgünüm ama hakkında hayırlısı olsun, bence de geç döllenme olabilir. Dua edelim herşey gönlünce olsun..

hayırlı cumalar kızlar...Doktordan geliyorum sağ tarafta 2 yumurta var 1 tanesi daha gelişmiş 17 mm dedi hemen hemen....Bu akşamdan itibaren ilişki önerdi gebelik için ama ovulasyonla takip edeceğim tabi ne zamana çatlar sizce bu yumurta bir fikriniz var mı

Maşallah canım yumoşlar büyümüş
Benim bildiğim kadarıyla kişiye göre bu değişir ama genelde 22 mm de çatlıyor bence sen test ile takip yap mesela bugün yap bakalım 17mm iken testte t nin koyuluğu nasıl çıkacak ona testleri at bizde yardımcı oluruz

Canım ben geçen ay yumurtama baktırdım 22.8 mm demişti doktor.gecesine çatladı

tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için

Canım ben geçen ay yumurtama baktırdım 22.8 mm demişti doktor.gecesine çatladı
Bu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…