- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 53
- 33
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.841
Yazışmaları gün içinde okuyamıyorum genelde geceleri okurum ama bildirim gelince bakıyorum yazını gördüm artmasına çok sevindim inşallah tutunur bebeğin kese göründü mü alttan bakınca.. sat kaçtı sizin kaç haftalık oldu?İnşallah bakalım kuzum
Son adet tarihiňe göre 6+1 olması lazım 3 Şubat tarihim, değerim düşük olduğu için kesede gözükmedi, cumartesi tekrar kan vereceğim kanama devam ediyor bilmiyorum..Yazışmaları gün içinde okuyamıyorum genelde geceleri okurum ama bildirim gelince bakıyorum yazını gördüm artmasına çok sevindim inşallah tutunur bebeğin kese göründü mü alttan bakınca.. sat kaçtı sizin kaç haftalık oldu?
Ya cnm insallah birsey olmaz benimde halen kanamam cok yoğun hakkinda ne hayirlisi olsun cnmBakalim kuzum cumartesi tekrar kan vereceğim ama parça düşürdüm minik kanamam da var
İns sağlıkla tutunur bebeğinSon adet tarihiňe göre 6+1 olması lazım 3 Şubat tarihim, değerim düşük olduğu için kesede gözükmedi, cumartesi tekrar kan vereceğim kanama devam ediyor bilmiyorum..
İnşallah kuzum şükür senin değerin düştü ben ne olacağını bilemiyorum korkuyorum haliyle belim çok ağrıyorYa cnm insallah birsey olmaz benimde halen kanamam cok yoğun hakkinda ne hayirlisi olsun cnm
Mutlaka öyle kuzum hem gebelik şüphesi var hemde grip oldum öyle kötüyüm ki yatak döşek yatıyorum mahvoldumİns sağlıkla tutunur bebeğinkendini yormamaya özen göster bu ara dinlenmeye bak imkanın olursa,geç dollenmedir belki de,benim öyle olmuştu hesaplamama göre 8 haftalık gitmiştim 6 haftalık çıktı kalp atışı için iki hafta sonra gel demişti.yer gök dua bolca dua et üzme kendini etkilenmesin
Geçmiş olsun cnm stres varya mahvediyor bizi doktorun birsey demiyor mu?ben kanamayi halen pihti seklimde yasiyorumİnşallah kuzum şükür senin değerin düştü ben ne olacağını bilemiyorum korkuyorum haliyle belim çok ağrıyor
Mutlaka öyle kuzum hem gebelik şüphesi var hemde grip oldum öyle kötüyüm ki yatak döşek yatıyorum mahvoldum
Kuzum değerim 2 katı yükseldi bugün bekleyeceğiz dedi cumartesi tekrar kan vereceğimGeçmiş olsun cnm stres varya mahvediyor bizi doktorun birsey demiyor mu?ben kanamayi halen pihti seklimde yasiyorumkanaman var mi cnm
Cnm bekle ozaman belkide gec dollenmedir insllah saglikla bebegin seninledirKuzum değerim 2 katı yükseldi bugün bekleyeceğiz dedi cumartesi tekrar kan vereceğim
Yok kuzum daha adet bekliyorum yumurtlama nisanın ilk haftasına denk gelecek görünüyor hayırlısı bakalım Şubat ayındaki gibi heyecanım stresim yok ilk deneme şokunu attım üstümden ya akışına bıraktım nasipse olur inşaallah.Ben sana dedim ya zaten canım 32 gün çok normal. O ilacı yazan Dr a bidaha gitme bencekaçıncı günün başladın mı teste?
Çok üzgünüm ama hakkında hayırlısı olsun, bence de geç döllenme olabilir. Dua edelim herşey gönlünce olsun..Son adet tarihiňe göre 6+1 olması lazım 3 Şubat tarihim, değerim düşük olduğu için kesede gözükmedi, cumartesi tekrar kan vereceğim kanama devam ediyor bilmiyorum..
İnşallah kuzum, Allah razı olsun çok teşekkür ederim destekleriniz içinÇok üzgünüm ama hakkında hayırlısı olsun, bence de geç döllenme olabilir. Dua edelim herşey gönlünce olsun..
Hayırlı cumalar kuzumHayırlı cumalarHerkesin duası kabul olsun insaALLAH
dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah kuzum, Allah razı olsun çok teşekkür ederim destekleriniz için
Maşallah canım yumoşlar büyümüşhayırlı cumalar kızlar...Doktordan geliyorum sağ tarafta 2 yumurta var 1 tanesi daha gelişmiş 17 mm dedi hemen hemen....Bu akşamdan itibaren ilişki önerdi gebelik için ama ovulasyonla takip edeceğim tabi ne zamana çatlar sizce bu yumurta bir fikriniz var mı
Canım ben geçen ay yumurtama baktırdım 22.8 mm demişti doktor.gecesine çatladıhayırlı cumalar kızlar...Doktordan geliyorum sağ tarafta 2 yumurta var 1 tanesi daha gelişmiş 17 mm dedi hemen hemen....Bu akşamdan itibaren ilişki önerdi gebelik için ama ovulasyonla takip edeceğim tabi ne zamana çatlar sizce bu yumurta bir fikriniz var mı
tamam canım çok teşekkür ederim cevabın içinMaşallah canım yumoşlar büyümüş
Benim bildiğim kadarıyla kişiye göre bu değişir ama genelde 22 mm de çatlıyor bence sen test ile takip yap mesela bugün yap bakalım 17mm iken testte t nin koyuluğu nasıl çıkacak ona testleri at bizde yardımcı oluruz
Bu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz pekiCanım ben geçen ay yumurtama baktırdım 22.8 mm demişti doktor.gecesine çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?