- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.861
Sen erkek bebek için deneme yapacaksin canimBu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz peki
Gönlümden geçen o Rabbim nasip ederse tabi canımSen erkek bebek için deneme yapacaksin canim
Olmasın canım perhiz olması lazım.bence de iki üç güne çatlar inşallah hayırla sonuçlanır canımBu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz peki
Canım ben geçen ay yumurtama baktırdım 22.8 mm demişti doktor.gecesine çatladı
Çatlamaya en yakın zaman diliminde deneme yapman lazım o zaman canim sansinin artmasi için 3 4 gun en az cinsel perhiz olsun ovu testiyle takip yapGö
Gönlümden geçen o Rabbim nasip ederse tabi canım
Canım ben deneme yapmadım yumurtam solda diyeMuhittin bak canım arkadasimiz doktor takibinde yum takibi yaptırıp ilişki denemiş
Çok özür canım ben yaptırdın sandımCanım ben deneme yapmadım yumurtam solda diyebu ay yine takip yaptırıp deneme yapacağım.artik sağ sol ne tarafta olursa.
Ne özürü kardeşim est..Çok özür canım ben yaptırdın sandımhayırlısı olsun geç olsun güç olmasın gönül muradın gelsin ins
Işık yaniltmiyorsa öyle gibiKızlar bu ultra pik mi sizce?
Burda sanki pic gibi koyuluklari aynı gibiBir foto daha var
Öğlen 12 gibi yoğun kıvamlı bir akıntı geldi...Dün doktor kontrolünde 17 mm di hemen hemen hızlı olgunlaştı demek ki yarına mı çatlar acaba sıkı takip yapmam gerek...Geçen ay pik çatlama arası 6 saat sürmüştüBurda sanki pic gibi koyuluklari aynı gibi
Ağrı akıntı olarak ne durumdasin
Canım sıvı alma testin etkilenmesin.3 saate sıkı takip yap geceye çatlar belki daha erken bile olabilir.Öğlen 12 gibi yoğun kıvamlı bir akıntı geldi...Dün doktor kontrolünde 17 mm di hemen hemen hızlı olgunlaştı demek ki yarına mı çatlar acaba sıkı takip yapmam gerek...Geçen ay pik çatlama arası 6 saat sürmüştü
Canım benim adet sayılıyor galiba. Kendini takip et.lekelenme falan olmadan adet olmuş gibi biterse yumurtlama zamanı testini yapıp denersin inşallah sağlıkla hayırla gönlündeki olur.Kizlar nasilsiniz dr korunmayabilirsin dedi napiyim ben bu kanamda de adet gibi sayiliyormu yoksa adetti mi bekleyim
Bana da 17. 5 mm dedi. Gecesinde çatladı.Öğlen 12 gibi yoğun kıvamlı bir akıntı geldi...Dün doktor kontrolünde 17 mm di hemen hemen hızlı olgunlaştı demek ki yarına mı çatlar acaba sıkı takip yapmam gerek...Geçen ay pik çatlama arası 6 saat sürmüştü
canım çok sağol cevabın içinCanım sıvı alma testin etkilenmesin.3 saate sıkı takip yap geceye çatlar belki daha erken bile olabilir.
Gerçekten miii yaaa nasıl hemen çatlıyor ben daha pazar gece pazartesi çatlar diye düşünüyordum herkeste farklı demek ki...Bana da 17. 5 mm dedi. Gecesinde çatladı.
Aynen bende suyu çok içerim çok zorlu geçmişti takip süreci.testlerine göre karar verirsin canım deneme yapmayı.canım çok sağol cevabın içinaz evvel 1 bardak su içtim dilim damağım kurudu valla bu gece mi ilişki olmalı acaba heyecandan yapamayacağım ya bu takip olayı çok garipmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?