Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz peki
Sen erkek bebek için deneme yapacaksin canim

Bu durumda 2 günde 3-4 mm daha büyüse pazartesi falan çatlar herhalde testle takip etmem gerek...Pazartesı tekrar gel bakalım dedi...Öncesin de ilişki olmalı mı olmamalı mı....Ne diyosunuz peki
Olmasın canım perhiz olması lazım.bence de iki üç güne çatlar inşallah hayırla sonuçlanır canım

Kizlar nasilsiniz dr korunmayabilirsin dedi napiyim ben bu kanamda de adet gibi sayiliyormu yoksa adetti mi bekleyim

Burda sanki pic gibi koyuluklari aynı gibi
Ağrı akıntı olarak ne durumdasin
Öğlen 12 gibi yoğun kıvamlı bir akıntı geldi...Dün doktor kontrolünde 17 mm di hemen hemen hızlı olgunlaştı demek ki yarına mı çatlar acaba sıkı takip yapmam gerek...Geçen ay pik çatlama arası 6 saat sürmüştü

Canım sıvı alma testin etkilenmesin.3 saate sıkı takip yap geceye çatlar belki daha erken bile olabilir.

Kizlar nasilsiniz dr korunmayabilirsin dedi napiyim ben bu kanamda de adet gibi sayiliyormu yoksa adetti mi bekleyim
Canım benim adet sayılıyor galiba. Kendini takip et.lekelenme falan olmadan adet olmuş gibi biterse yumurtlama zamanı testini yapıp denersin inşallah sağlıkla hayırla gönlündeki olur.

canım çok sağol cevabın için az evvel 1 bardak su içtim dilim damağım kurudu valla bu gece mi ilişki olmalı acaba heyecandan yapamayacağım ya bu takip olayı çok garipmiş
Aynen bende suyu çok içerim çok zorlu geçmişti takip süreci.testlerine göre karar verirsin canım deneme yapmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…