- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.881
Bu çatlama olayı herkeste farkı mm olarak mı gerçekleşiyor benim deneme ayında sabah 19mm idi gece çok geç saatlerde belkide ertesi gün çatladı. Bence son zamanlarda hep çatlamadan sonra gebelik oluştu çoğu kişide öyle mi denemeli acaba?Bana da 17. 5 mm dedi. Gecesinde çatladı.
Allah Allah o kadar çabuk mu çatlamış..çatlama mm de belli olmuyor demek..benim bildiğim 21-22 mm gibi çatlıyorBana da 17. 5 mm dedi. Gecesinde çatladı.
Ultra pic görünüyor canım.gece tekrar yapabilirsen bak bakalım ne durumdaKızlar şimdi yaptım pik devam ediyor herhalde dimi bu geceyi değerlendirmiyorum inşallah yarına da çok geç olmaz
Teşekkür ederim cnmCanım benim adet sayılıyor galiba. Kendini takip et.lekelenme falan olmadan adet olmuş gibi biterse yumurtlama zamanı testini yapıp denersin inşallah sağlıkla hayırla gönlündeki olur.
bıkmadan cevap veriyorsun gece de bakayım...Allah razı olsun canımUltra pic görünüyor canım.gece tekrar yapabilirsen bak bakalım ne durumda
Ne demek canımbıkmadan cevap veriyorsun gece de bakayım...Allah razı olsun canım
Hadi inşallah bu sefer hayırlısıyla olur gönlümüzdeki canım.ben şimdi adet donemindeyim.deneme yapacağım inşallah test ve doktor takibiyle.Teşekkür ederim cnmtamam takip yaparim bu ay olursa yum takibi yapmadan 11.12. Gun catiyor ya benim o ara denwyecegem insllah hayirlisi ile sen naptin cnm bu ay deneme yapacakmisin?
Aynen ultra pik canım yine yatmadan bı test daha yap kaçırma yumurtayıKızlar şimdi yaptım pik devam ediyor herhalde dimi bu geceyi değerlendirmiyorum inşallah yarına da çok geç olmaz
Amin cnm hayirlisi olsun bakalimHadi inşallah bu sefer hayırlısıyla olur gönlümüzdeki canım.ben şimdi adet donemindeyim.deneme yapacağım inşallah test ve doktor takibiyle.
İnan sağ sol hiç farketmiyor bi kızım sağdaydı biri sol ama iksiide kız. Arkadaşımda bir oğlunu sağdan yumurtladı diğerini soldan ikinci oğlunda herşeyi yaptı doktor kontrolünde yumurtlama takibi hangi yumurta olacağı Çin takvimi vs vs ama kızı olmadı yine oğlu oldu. Ondan geciktirme bence düşünüyorsan sırf yumurta yüzündenCanım ben deneme yapmadım yumurtam solda diyebu ay yine takip yaptırıp deneme yapacağım.artik sağ sol ne tarafta olursa.
İnşallah ciğerim ya zorlu oldu senin süreç.neyse geçti bitti bile önümüze bakacağız.bende deneme sonrası belirti vs hiç dusunmeyecegim. Adet bitimi sağ yumurtaya masaja başlayacağım.esime e vitamini aldım bir aydır onu da kullandı nasip artıkAmin cnm hayirlisi olsun bakalimrabbim kaderimize guzel yazilar yazsin. Bu süreç beni yiprattti onun icin bu sefer kafama takmamaya çalışacağım insallah başarabilirsem
Yaaa çok teşekkür ederim. O kadar kafama takıyorum ki şu sağ sol meselesini.bu mesajın çok iyi geldi.insallah deneme yapacağım 10 gün sonra falan Allah kısmet ederse deneyeceğim artık nasibim neyse gelsin biran önce bebek özledikİnan sağ sol hiç farketmiyor bi kızım sağdaydı biri sol ama iksiide kız. Arkadaşımda bir oğlunu sağdan yumurtladı diğerini soldan ikinci oğlunda herşeyi yaptı doktor kontrolünde yumurtlama takibi hangi yumurta olacağı Çin takvimi vs vs ama kızı olmadı yine oğlu oldu. Ondan geciktirme bence düşünüyorsan sırf yumurta yüzünden
Yani bende bire bir daha yeni deneyimledim bunu. İlk kızım sağdaydı kız oldu ikinci soldaydo bu kesin erkek dedim iki oğlu olan arkadaşımı aradım o da bana alakası yok bir oğlumu sağdan diğerini soldan yumurtladım dedi. Öyle yani bence yumurtlama takibini tam yap en önemlisi o gibi. Belki o bile saçmadır ama deniyoruz işteYaaa çok teşekkür ederim. O kadar kafama takıyorum ki şu sağ sol meselesini.bu mesajın çok iyi geldi.insallah deneme yapacağım 10 gün sonra falan Allah kısmet ederse deneyeceğim artık nasibim neyse gelsin biran önce bebek özledik
Aynen canım takibi iyi yapıp zamanlama iyi olursa şans artar inşallah.sende katil bizim kervana 3. Ler oğlan olsun inşallah içinde kalmasın kızYani bende bire bir daha yeni deneyimledim bunu. İlk kızım sağdaydı kız oldu ikinci soldaydo bu kesin erkek dedim iki oğlu olan arkadaşımı aradım o da bana alakası yok bir oğlumu sağdan diğerini soldan yumurtladım dedi. Öyle yani bence yumurtlama takibini tam yap en önemlisi o gibi. Belki o bile saçmadır ama deniyoruz işteben ikimci kızımda bilmiyordum denemedim çok içimde kaldı
Aynen cnm herseyde varmis bir hayir diye bakıyorum yıkılmak yok yola devamİnşallah ciğerim ya zorlu oldu senin süreç.neyse geçti bitti bile önümüze bakacağız.bende deneme sonrası belirti vs hiç dusunmeyecegim. Adet bitimi sağ yumurtaya masaja başlayacağım.esime e vitamini aldım bir aydır onu da kullandı nasip artık
Günaydın canım evet çatlamış akintin ne durumda@Birdemetumut günaydın şimdi yaptım test bu durumda çatladı mı acaba
Akıntım dün gelmişti geceden bu yana çok yok...Kaçırmasam diyorum şu yumurtayı acaba çatladımı ki ya:/Günaydın canım evet çatlamış akintin ne durumda
Süt kesiği gibi akıntı olmalı bende öyle oluyor Cat tamamen bitince sulu akıntıya dönüyorAkıntım dün gelmişti geceden bu yana çok yok...Kaçırmasam diyorum şu yumurtayı acaba çatladımı ki ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?