Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bana da 17. 5 mm dedi. Gecesinde çatladı.
Bu çatlama olayı herkeste farkı mm olarak mı gerçekleşiyor benim deneme ayında sabah 19mm idi gece çok geç saatlerde belkide ertesi gün çatladı. Bence son zamanlarda hep çatlamadan sonra gebelik oluştu çoğu kişide öyle mi denemeli acaba?

Kızlar şimdi yaptım pik devam ediyor herhalde dimi bu geceyi değerlendirmiyorum inşallah yarına da çok geç olmaz

Eklentiler

• C7CF90A5-BCDC-46B7-A191-A89398A3AF59.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 43
Canım benim adet sayılıyor galiba. Kendini takip et.lekelenme falan olmadan adet olmuş gibi biterse yumurtlama zamanı testini yapıp denersin inşallah sağlıkla hayırla gönlündeki olur.
Teşekkür ederim cnm tamam takip yaparim bu ay olursa yum takibi yapmadan 11.12. Gun catiyor ya benim o ara denwyecegem insllah hayirlisi ile sen naptin cnm bu ay deneme yapacakmisin?

Teşekkür ederim cnm tamam takip yaparim bu ay olursa yum takibi yapmadan 11.12. Gun catiyor ya benim o ara denwyecegem insllah hayirlisi ile sen naptin cnm bu ay deneme yapacakmisin?
Hadi inşallah bu sefer hayırlısıyla olur gönlümüzdeki canım.ben şimdi adet donemindeyim.deneme yapacağım inşallah test ve doktor takibiyle.

Hadi inşallah bu sefer hayırlısıyla olur gönlümüzdeki canım.ben şimdi adet donemindeyim.deneme yapacağım inşallah test ve doktor takibiyle.
Amin cnm hayirlisi olsun bakalim rabbim kaderimize guzel yazilar yazsin.Bu süreç beni yiprattti onun icin bu sefer kafama takmamaya çalışacağım insallah başarabilirsem

Canım ben deneme yapmadım yumurtam solda diye bu ay yine takip yaptırıp deneme yapacağım.artik sağ sol ne tarafta olursa.
İnan sağ sol hiç farketmiyor bi kızım sağdaydı biri sol ama iksiide kız. Arkadaşımda bir oğlunu sağdan yumurtladı diğerini soldan ikinci oğlunda herşeyi yaptı doktor kontrolünde yumurtlama takibi hangi yumurta olacağı Çin takvimi vs vs ama kızı olmadı yine oğlu oldu. Ondan geciktirme bence düşünüyorsan sırf yumurta yüzünden

Amin cnm hayirlisi olsun bakalim rabbim kaderimize guzel yazilar yazsin.Bu süreç beni yiprattti onun icin bu sefer kafama takmamaya çalışacağım insallah başarabilirsem
İnşallah ciğerim ya zorlu oldu senin süreç.neyse geçti bitti bile önümüze bakacağız.bende deneme sonrası belirti vs hiç dusunmeyecegim. Adet bitimi sağ yumurtaya masaja başlayacağım.esime e vitamini aldım bir aydır onu da kullandı nasip artık

Yaaa çok teşekkür ederim. O kadar kafama takıyorum ki şu sağ sol meselesini.bu mesajın çok iyi geldi.insallah deneme yapacağım 10 gün sonra falan Allah kısmet ederse deneyeceğim artık nasibim neyse gelsin biran önce bebek özledik

Yani bende bire bir daha yeni deneyimledim bunu. İlk kızım sağdaydı kız oldu ikinci soldaydo bu kesin erkek dedim iki oğlu olan arkadaşımı aradım o da bana alakası yok bir oğlumu sağdan diğerini soldan yumurtladım dedi. Öyle yani bence yumurtlama takibini tam yap en önemlisi o gibi. Belki o bile saçmadır ama deniyoruz işte ben ikimci kızımda bilmiyordum denemedim çok içimde kaldı

Aynen canım takibi iyi yapıp zamanlama iyi olursa şans artar inşallah.sende katil bizim kervana 3. Ler oğlan olsun inşallah içinde kalmasın kız

Aynen cnm herseyde varmis bir hayir diye bakıyorum yıkılmak yok yola devaminsallh bu sefer tam tutturabiliriz kuzu

Akıntım dün gelmişti geceden bu yana çok yok...Kaçırmasam diyorum şu yumurtayı acaba çatladımı ki ya:/
Süt kesiği gibi akıntı olmalı bende öyle oluyor Cat tamamen bitince sulu akıntıya dönüyor
Herkeste aynı mı bilemem ama testine göre çatlamış görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…