Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Süt kesiği gibi akıntı olmalı bende öyle oluyor Cat tamamen bitince sulu akıntıya dönüyor
Herkeste aynı mı bilemem ama testine göre çatlamış görünüyor
İşte bu tarif ettiğin 2 tip akıntıda dün geldi bende ama o sırada testler pik gözüküyordu hala eğer dünden beri çatladıysa bugunu degerlendırmezsem yarın geç olacak gibi...Tekrar akıntı gelir mi bilemıyorum bahsettıgın akıntılar tel sefer gelıyordu dimi sende de cnm

Evet evet tek sefer de,bence çatlama olmuş.gece yapabildin mı test,bu attığın sabah mi yaptın.burda testle eş zamanlı vücut reaksiyonlarıni da iyi anlayabilmek önemli bence,her vücut bir değil
Bende mesala çatlamaya geçtiği sürede aşırı kasikta şişkinlik oluyor ve baskın bir ağrı sanki büyük tuvalet varmışta cikamiyormus gibi bir ağrı.tqmamen Cat a geçince de ağrı tavan yapıyor ama bu bahsettiğim kiminde yum zamanı oluyormus
Deneme yapsan mı ki bilemedim

Canım sen erkek için deneyeceksin dimi

Canım sen erkek için deneyeceksin dimi
Evet evet erkek bebek için gönlümden geçen...Bende o bahsettiğin şişlik ve ağrı var sağ tarafımda doktorda sağdan yumurtlamışsın demişti zaten...bır ıkı saate son bir test yapıp deneme yapayım geç olacak yoksa öyle hıssedıyorum...bu da geceki testimdi

Geç kalmadan dene bence de Cat gorunuyor çünkü Allah rast getirsin ins canım

Evettt ilk kızımda çok sevinmiştim ama bunda bi buruğum yaaa hiç üçüncü yapasım yok erkek olsa biterdi ne güzel gelde üçüncüyü yap bşde garantisi de yok yani
Hangi ildesin canım? Bir de kızında ne uyguladın test falan kullandın mi

Hangi ildesin canım? Bir de kızında ne uyguladın test falan kullandın mi
Mersindeyim ben ikisinde de bişey kullanmadım haberim yoktu aslında yoksa mutlaka denerdim. Bebek düşündüğüm ay korunmayı bırakıyordum. İkisinde de ilk ayda hamile kaldım ama ilk kızım da adetten sonra 10 gün içinde kaldım eminim sık ilişki ile. İkinci kızımda da bilmiyorum hiç korunmadık hangi gün oldu emin değilim bi arkadaşımda aynı bu şekilde yaptı bir kızı vardı ikinci erkek oldu yani o da akışına bırakmıştı ne takip ne korunma nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…