- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.901
İşte bu tarif ettiğin 2 tip akıntıda dün geldi bende ama o sırada testler pik gözüküyordu hala eğer dünden beri çatladıysa bugunu degerlendırmezsem yarın geç olacak gibi...Tekrar akıntı gelir mi bilemıyorum bahsettıgın akıntılar tel sefer gelıyordu dimi sende de cnmSüt kesiği gibi akıntı olmalı bende öyle oluyor Cat tamamen bitince sulu akıntıya dönüyor
Herkeste aynı mı bilemem ama testine göre çatlamış görünüyor
Evet evet tek sefer de,bence çatlama olmuş.gece yapabildin mı test,bu attığın sabah mi yaptın.burda testle eş zamanlı vücut reaksiyonlarıni da iyi anlayabilmek önemli bence,her vücut bir değilİşte bu tarif ettiğin 2 tip akıntıda dün geldi bende ama o sırada testler pik gözüküyordu hala eğer dünden beri çatladıysa bugunu degerlendırmezsem yarın geç olacak gibi...Tekrar akıntı gelir mi bilemıyorum bahsettıgın akıntılar tel sefer gelıyordu dimi sende de cnm
Canım sen erkek için deneyeceksin dimiİşte bu tarif ettiğin 2 tip akıntıda dün geldi bende ama o sırada testler pik gözüküyordu hala eğer dünden beri çatladıysa bugunu degerlendırmezsem yarın geç olacak gibi...Tekrar akıntı gelir mi bilemıyorum bahsettıgın akıntılar tel sefer gelıyordu dimi sende de cnm
Evet evet erkek bebek için gönlümden geçen...Bende o bahsettiğin şişlik ve ağrı var sağ tarafımda doktorda sağdan yumurtlamışsın demişti zaten...bır ıkı saate son bir test yapıp deneme yapayım geç olacak yoksa öyle hıssedıyorum...bu da geceki testimdiCanım sen erkek için deneyeceksin dimi
Silinmeye baslamis cnm.bende silinmeyle ilişki olmustu gecen ay duani et hakkinda hayirlisi olsun cnmGeceki test
Amin hepimizin çok sağol canımSilinmeye baslamis cnm.bende silinmeyle ilişki olmustu gecen ay duani et hakkinda hayirlisi olsun cnm
Geç kalmadan dene bence de Cat gorunuyor çünkü Allah rast getirsin ins canımEvet evet erkek bebek için gönlümden geçen...Bende o bahsettiğin şişlik ve ağrı var sağ tarafımda doktorda sağdan yumurtlamışsın demişti zaten...bır ıkı saate son bir test yapıp deneme yapayım geç olacak yoksa öyle hıssedıyorum...bu da geceki testimdi
Ya korkuyorum hayalimde 3. Çocuk bile yokken hemde. Bide daha ben ikinciye hamileyim doğurmadımAynen canım takibi iyi yapıp zamanlama iyi olursa şans artar inşallah.sende katil bizim kervana 3. Ler oğlan olsun inşallah içinde kalmasın kız
Kızın mi olacakYa korkuyorum hayalimde 3. Çocuk bile yokken hemde. Bide daha ben ikinciye hamileyim doğurmadım21 haftalığım
Çatlamış canım hemen degerlendirseydin@Birdemetumut günaydın şimdi yaptım test bu durumda çatladı mı acaba
YaaaYa korkuyorum hayalimde 3. Çocuk bile yokken hemde. Bide daha ben ikinciye hamileyim doğurmadım21 haftalığım
Değerlendirdik canım bundan sonrası Rabbime kalmış hayırlısıÇatlamış canım hemen degerlendirseydin
Zamanlaman çok iyi olmuş canım.insallah gönlündeki olur. Sağlıkla erkek bebeğe hamile kalırsınDeğerlendirdik canım bundan sonrası Rabbime kalmış hayırlısıDua edelim birbirimize Allah hayırlısını nasip etsin @Birdemetumut çok sağol sen de
Hadi hayirlisi olsun guzel haberlerini aliriz inşallahDeğerlendirdik canım bundan sonrası Rabbime kalmış hayırlısıDua edelim birbirimize Allah hayırlısını nasip etsin @Birdemetumut çok sağol sen de
EvetttKızın mi olacak
Amin canımm hepimizin mutlu haberlerini alırız inşallahHadi hayirlisi olsun guzel haberlerini aliriz inşallah
Hadi hayirlisi canım,rabbim gonlundekini nasip etsin hayırlı sağlıkla insDeğerlendirdik canım bundan sonrası Rabbime kalmış hayırlısıDua edelim birbirimize Allah hayırlısını nasip etsin @Birdemetumut çok sağol sen de
Hangi ildesin canım? Bir de kızında ne uyguladın test falan kullandın miEvetttilk kızımda çok sevinmiştim ama bunda bi buruğum yaaa hiç üçüncü yapasım yok erkek olsa biterdi ne güzel gelde üçüncüyü yap bşde garantisi de yok yani
Mersindeyim benHangi ildesin canım? Bir de kızında ne uyguladın test falan kullandın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?