Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Anladım sağlıkla buyusunler ins bir de oglusla taclandirir Allah'ım senisık ilişki derken her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu
Ankara'da olsaydiniz doktor onerirdim o yüzden sordum

Anladım sağlıkla buyusunler ins bir de oglusla taclandirir Allah'ım senisık ilişki derken her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu
Ankara'da olsaydiniz doktor onerirdim o yüzden sordum
Allah razı olsun rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah Bir gün var bir gün yok şeklinde. Yada haftada iki filan normalde nasılsak öyle devam ettik. Bilseydim ikinci hamileliğimde yumurtlama takibi yapardım. Hem ikinci çocuk her türlü istiyordum kız da olsa erkek te olsa. Ama erkek olsun diye böyle birşey denerdim. Şimdi acaba bende tutarmıydı filan diye düşünüyorum. Ama bizim kocalarda y yoksa napalım anam. Eşime bakınca x görüyorum resmen

O hiç belli olmaz yaradanin kaderi bile dua ile degistirebolecegi yazıyor,yer gök dua.kul ister yaradan nasiptekini gönderir ins kaderimiz de değişik tat tatma vardır herkesin gönlüne göre olsun

Kızlar sizce çatlamışmı bakar mısınız iki gündür pikti bugun yaptım hala koyu. Ama biraz daha silikleşmiş
. Sizce çatladı mı

Eklentiler

• IMG_20210322_091849.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210322_091458.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar sizce çatlamışmı bakar mısınız iki gündür pikti bugun yaptım hala koyu. Ama biraz daha silikleşmiş
. Sizce çatladı mı
Canım 14.gün pik olmuş görünüyor ama önceki testlerün kuru yanıltabilir. En son testin de çatlama olmuş ilk 10.dkk çekip atsaydın daha net yorum yapardık

Yaa bende varim deneme yapcam benide ekle canim adetim su an 31 veya 1 nisan gibi bilemedin 2 sinde deneme yapcam o zamana denk gelir diye tahmin ediyorum dr a gitcem öncesinde çok heycanliyim

Yaa bende varim deneme yapcam benide ekle canim adetim su an 31 veya 1 nisan gibi bilemedin 2 sinde deneme yapcam o zamana denk gelir diye tahmin ediyorum dr a gitcem öncesinde çok heycanliyim
Canımmm kusura bakma seni atlamışım
Hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallah Dr a git daha garanti oluyor bu ay bende gitcem çok direndim ama olmadı

Olsun canim sayimiz cok bu ay ne güzel aynen gitcem ins canim hersey gönlümüze gore olur umarım
Canımmm kusura bakma seni atlamışım
Hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallah Dr a git daha garanti oluyor bu ay bende gitcem çok direndim ama olmadı

Denemeye hazırızda günler geçmek bilmedi şubattan bu yana bana Bende bugün yarın adet olcam nisanın ilk haftalarına denk gelecek deneme nasipse bakalım Rabbim tez vakitte nasip etsin oğluşlar hepimize. Valla sıkıldım pmsden mi böyle hissediyorum bilmiyorum acayip bir mutsuzluk var üstümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…