- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.921
Anladım sağlıkla buyusunler ins bir de oglusla taclandirir Allah'ım seniMersindeyim benikisinde de bişey kullanmadım haberim yoktu aslında yoksa mutlaka denerdim. Bebek düşündüğüm ay korunmayı bırakıyordum. İkisinde de ilk ayda hamile kaldım ama ilk kızım da adetten sonra 10 gün içinde kaldım eminim sık ilişki ile. İkinci kızımda da bilmiyorum hiç korunmadık hangi gün oldu emin değilim bi arkadaşımda aynı bu şekilde yaptı bir kızı vardı ikinci erkek oldu yani o da akışına bırakmıştı ne takip ne korunma nasip işte
Allah razı olsun rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahAnladım sağlıkla buyusunler ins bir de oglusla taclandirir Allah'ım senisık ilişki derken her gün mü yoksa bir gün var bir gün yok mu
Ankara'da olsaydiniz doktor onerirdim o yüzden sordum
Yok kuzum bugün yine gittim korkudan ama yarın gel dediler , yarın gideceğizkirpapatyasiii naptin cnm kan Verdinmi
Hakkind hayirlisi olsun cnm kan artisi olmus mu aklimdasin inanYok kuzum bugün yine gittim korkudan ama yarın gel dediler , yarın gideceğizİnşallah bir mucize olur
Allah razı olsun kuzum benim evet kuzum 138 den 178 e çıkmışHakkind hayirlisi olsun cnm kan artisi olmus mu aklimdasin inaninsallah mucizen seninle olur cnm
Guzel yukselmis cnm aslinda dr ne dediAllah razı olsun kuzum benim evet kuzum 138 den 178 e çıkmış
Sağlıksız bir gebelik dedi kuzumGuzel yukselmis cnm aslinda dr ne dedi
Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme insallah rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip ederSağlıksız bir gebelik dedi kuzum
Amin kuzum Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahHakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme insallah rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip eder
O hiç belli olmaz yaradanin kaderi bile dua ile degistirebolecegi yazıyor,yer gök dua.kul ister yaradan nasiptekini gönderir ins kaderimiz de değişik tat tatma vardırAllah razı olsun rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahBir gün var bir gün yok şeklinde. Yada haftada iki filan normalde nasılsak öyle devam ettik. Bilseydim ikinci hamileliğimde yumurtlama takibi yapardım. Hem ikinci çocuk her türlü istiyordum kız da olsa erkek te olsa. Ama erkek olsun diye böyle birşey denerdim. Şimdi acaba bende tutarmıydı filan diye düşünüyorum. Ama bizim kocalarda y yoksa napalım anam. Eşime bakınca x görüyorum resmen
Canım 14.gün pik olmuş görünüyor ama önceki testlerün kuru yanıltabilir. En son testin de çatlama olmuş ilk 10.dkk çekip atsaydın daha net yorum yapardıkKızlar sizce çatlamışmı bakar mısınız iki gündür pikti bugun yaptım hala koyu. Ama biraz daha silikleşmiş
. Sizce çatladı mı
Yaa bende varim deneme yapcam benide ekle canim adetim su an 31 veya 1 nisan gibi bilemedin 2 sinde deneme yapcam o zamana denk gelir diye tahmin ediyorum dr a gitcem öncesinde çok heycanliyimKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
SoLeiL12
Bu ay denemeye hazır mısınızzzz?
Ben hala adet bekliyorum sanki gelecek gibi ağrı var ama henüz bişey yoksizde durumlar nasıl? Kaçıncı gündesiniz teste başladınız mı? Konuşalım biraz
Kızlar nasılsınız?
M Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
SoLeiL12
Ben hala adet bekliyorum sanki gelecek gibi ağrı var ama henüz bişey yoksizde durumlar nasıl? Kaçıncı gündesiniz teste başladınız mı? Konuşalım biraz
Canımmm kusura bakma seni atlamışımYaa bende varim deneme yapcam benide ekle canim adetim su an 31 veya 1 nisan gibi bilemedin 2 sinde deneme yapcam o zamana denk gelir diye tahmin ediyorum dr a gitcem öncesinde çok heycanliyim
Canımmm kusura bakma seni atlamışım
Hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin inşallahDr a git daha garanti oluyor bu ay bende gitcem çok direndim ama olmadı
İnşAllah bir an evvel sayımız azalır hamişler çoğalırOlsun canim sayimiz cok bu ay ne güzelaynen gitcem ins canim hersey gönlümüze gore olur umarım ☺
Denemeye hazırızda günler geçmek bilmedi şubattan bu yana banaKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
SoLeiL12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?