- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.941
Canım ilk testlerim zaten negatifti. 14. Ve 15 gün pikti. Merak ettiğim bugun çatlamış mı yani 16yazan... . Silinme az ama çatlamış mı oluyor onu merak ettim canım.Canım 14.gün pik olmuş görünüyor ama önceki testlerün kuru yanıltabilir. En son testin de çatlama olmuş ilk 10.dkk çekip atsaydın daha net yorum yapardık
Gözüne baktıkça geçmez oluyor canım ben alıştım artık her ay beklemeye sanırım etkisi azaldı artık bendeDenemeye hazırızda günler geçmek bilmedi şubattan bu yana banaBende bugün yarın adet olcam nisanın ilk haftalarına denk gelecek deneme nasipse bakalım Rabbim tez vakitte nasip etsin oğluşlar hepimize. Valla sıkıldım pmsden mi böyle hissediyorum bilmiyorum acayip bir mutsuzluk var üstümde.
Rahat olmak lazim canim stres yapma zor ama uygulaması elimizden geleni yapalim nasipDenemeye hazırızda günler geçmek bilmedi şubattan bu yana banaBende bugün yarın adet olcam nisanın ilk haftalarına denk gelecek deneme nasipse bakalım Rabbim tez vakitte nasip etsin oğluşlar hepimize. Valla sıkıldım pmsden mi böyle hissediyorum bilmiyorum acayip bir mutsuzluk var üstümde.
Evet canım silinme olmuş çatlamış devam ettin mi teste dahada silindiğini kontrol etmek içinCanım ilk testlerim zaten negatifti. 14. Ve 15 gün pikti. Merak ettiğim bugun çatlamış mı yani 16yazan... . Silinme az ama çatlamış mı oluyor onu merak ettim canım.
Ettim canım bu da bir sonrakiEvet canım silinme olmuş çatlamış devam ettin mi teste dahada silindiğini kontrol etmek için
Canım çatlamış testin açılıyorEttim canım bu da bir sonraki
İyi canım, sevindim vallahi benim pik uzun sürüyorCanım çatlamış testin açılıyor
Evet canım uzun sanırım çünkü 14.gün pik 15.pik 16.gün çat olmuşİyi canım, sevindim vallahi benim pik uzun sürüyor
Evet 36 saat diye düşünüyordum ama tam nette bilemiyorum. Belki daha fazla dırEvet canım uzun sanırım çünkü 14.gün pik 15.pik 16.gün çat olmuş
İyiyim canım sağolasın.adetimin son gunundeyim inşallah 9 gün sonra falan yumurtlama görürüm.insallah bu ay bize hayırlı uğurlu gelir oğlanlara hamile kalırız.benim gibi olan deneyecek arkadaşlarıma başarılar dilerimKızlar nasılsınız?
@Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
@SoLeiL12
Bu ay denemeye hazır mısınızzzz?
Ben hala adet bekliyorum sanki gelecek gibi ağrı var ama henüz bişey yoksizde durumlar nasıl? Kaçıncı gündesiniz teste başladınız mı? Konuşalım biraz
canım kızların bakıcısının sağ tarafta kist varmış sadece soldan yumurtluyormuş.bir oğlu var.bence hiç doğru değil o sistem.Canım ben deneme yapmadım yumurtam solda diyebu ay yine takip yaptırıp deneme yapacağım.artik sağ sol ne tarafta olursa.
Aynen kuzum öyle oldu sana yazdım adet oldum az önce şükürGözüne baktıkça geçmez oluyor canım ben alıştım artık her ay beklemeye sanırım etkisi azaldı artık bendebende bugün yarın bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kırmızılar gelse de bi kurtulsam şiştim
Yapmamaya çalışıyorum ama sanki bütün herşey bitmiş tek derdim oğlum olmaması gibi öyle hissediyorum kuruntu yaptım takıntı oldu bu durum bende Allah hayırlısıyla nasip etsin bu sıkıntıdan kurtarsın bizleriRahat olmak lazim canim stres yapma zor ama uygulaması elimizden geleni yapalim nasip
Amin canım Allah razı olsun ilk önce senin olacak sanırım biz geç yumurtlama oluyoruzİyiyim canım sağolasın.adetimin son gunundeyim inşallah 9 gün sonra falan yumurtlama görürüm.insallah bu ay bize hayırlı uğurlu gelir oğlanlara hamile kalırız.benim gibi olan deneyecek arkadaşlarıma başarılar dilerim
Hayırlısı olsun canım az kalmış oğluna hamilesindir inşaallahbu ay bende denedim kimyasalın 13.günü 16mm demişti sabah yumurtam.13. gün 15. gün ve 17. gün denedim.yine umutluyum :)gerçi her ay umutluyum ben.hayırlısı.daha napıyım ki. bu ayda kimyasal olmasın lütfen çünkü çok üzücü oluyor.deneyenler listeyse bat 30 mart ekleyin benide.benliyrum son 8 gün
Hahahaha demek ki beni bekliyormuş iyi ki sormuşummAynen kuzum öyle oldu sana yazdım adet oldum az önce şükürbundan sonrası daha rahat geçer herhalde
Yapmamaya çalışıyorum ama sanki bütün herşey bitmiş tek derdim oğlum olmaması gibi öyle hissediyorum kuruntu yaptım takıntı oldu bu durum bende Allah hayırlısıyla nasip etsin bu sıkıntıdan kurtarsın bizleri
Amin canım Allah razı olsun ilk önce senin olacak sanırım biz geç yumurtlama oluyoruz
amin inşallah canım çok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım az kalmış oğluna hamilesindir inşaallah
Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberini alırızbu ay bende denedim kimyasalın 13.günü 16mm demişti sabah yumurtam.13. gün 15. gün ve 17. gün denedim.yine umutluyum :)gerçi her ay umutluyum ben.hayırlısı.daha napıyım ki. bu ayda kimyasal olmasın lütfen çünkü çok üzücü oluyor.deneyenler listeyse bat 30 mart ekleyin benide.benliyrum son 8 gün
Aynen kuzum gelsin bir an önce Berat gecesinde temiz olalım inşaallahHahahaha demek ki beni bekliyormuş iyi ki sormuşummkeşke benimki de gelse ikimiz bir olurduk
teşekkür ederim canım cuma başlarım testlere ama bu ay 10 gün beklesem daha iyi olur.çünkü geçen ay hızla düşmüştü değerim.bakmıyımda üzilmiyim diyorum ama kesinlikle dayanamam 18 gün daha :)))Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberini alırız
Az kalmış öğrenmene de çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?