Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım 14.gün pik olmuş görünüyor ama önceki testlerün kuru yanıltabilir. En son testin de çatlama olmuş ilk 10.dkk çekip atsaydın daha net yorum yapardık
Canım ilk testlerim zaten negatifti. 14. Ve 15 gün pikti. Merak ettiğim bugun çatlamış mı yani 16yazan... . Silinme az ama çatlamış mı oluyor onu merak ettim canım.

Gözüne baktıkça geçmez oluyor canım ben alıştım artık her ay beklemeye sanırım etkisi azaldı artık bende bende bugün yarın bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kırmızılar gelse de bi kurtulsam şiştim

Rahat olmak lazim canim stres yapma zor ama uygulaması elimizden geleni yapalim nasip

İyiyim canım sağolasın.adetimin son gunundeyim inşallah 9 gün sonra falan yumurtlama görürüm.insallah bu ay bize hayırlı uğurlu gelir oğlanlara hamile kalırız.benim gibi olan deneyecek arkadaşlarıma başarılar dilerim

Canım ben deneme yapmadım yumurtam solda diye bu ay yine takip yaptırıp deneme yapacağım.artik sağ sol ne tarafta olursa.
canım kızların bakıcısının sağ tarafta kist varmış sadece soldan yumurtluyormuş.bir oğlu var.bence hiç doğru değil o sistem.

bu ay bende denedim kimyasalın 13.günü 16mm demişti sabah yumurtam.13. gün 15. gün ve 17. gün denedim.yine umutluyum :) gerçi her ay umutluyum ben.hayırlısı.daha napıyım ki. bu ayda kimyasal olmasın lütfen çünkü çok üzücü oluyor.deneyenler listeyse bat 30 mart ekleyin benide.benliyrum son 8 gün

Aynen kuzum öyle oldu sana yazdım adet oldum az önce şükür bundan sonrası daha rahat geçer herhalde

Rahat olmak lazim canim stres yapma zor ama uygulaması elimizden geleni yapalim nasip
Yapmamaya çalışıyorum ama sanki bütün herşey bitmiş tek derdim oğlum olmaması gibi öyle hissediyorum kuruntu yaptım takıntı oldu bu durum bende Allah hayırlısıyla nasip etsin bu sıkıntıdan kurtarsın bizleri

Amin canım Allah razı olsun ilk önce senin olacak sanırım biz geç yumurtlama oluyoruz

Hayırlısı olsun canım az kalmış oğluna hamilesindir inşaallah

Hahahaha demek ki beni bekliyormuş iyi ki sormuşumm keşke benimki de gelse ikimiz bir olurduk

Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberini alırız
Az kalmış öğrenmene de çok heyecanlı

Ayy hadi inşallah canım hayırlı haberini alırız
Az kalmış öğrenmene de çok heyecanlı
teşekkür ederim canım cuma başlarım testlere ama bu ay 10 gün beklesem daha iyi olur.çünkü geçen ay hızla düşmüştü değerim.bakmıyımda üzilmiyim diyorum ama kesinlikle dayanamam 18 gün daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…