- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.961
Aynen canım yaa keşke keşkeeee gelse dua edinn benimde gelsin artıkAynen kuzum gelsin bir an önce Berat gecesinde temiz olalım inşaallah
Ayy bende dayanamam vallateşekkür ederim canım cuma başlarım testlere ama bu ay 10 gün beklesem daha iyi olur.çünkü geçen ay hızla düşmüştü değerim.bakmıyımda üzilmiyim diyorum ama kesinlikle dayanamam 18 gün daha :)))
Cnm benimde az kaldi yuma test almadim kuzum ya 12.gunu denerim.diye dusunuyorum hayirlisi tabi bakalim bu sefer olacak mi kafama takmak istemiyorumKızlar nasılsınız?
M Maviayyy
B Beybipattis
@Tazeanneeee
@SoLeiL12
Bu ay denemeye hazır mısınızzzz?
Ben hala adet bekliyorum sanki gelecek gibi ağrı var ama henüz bişey yoksizde durumlar nasıl? Kaçıncı gündesiniz teste başladınız mı? Konuşalım biraz
Kuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumizİyiyim canım sağolasın.adetimin son gunundeyim inşallah 9 gün sonra falan yumurtlama görürüm.insallah bu ay bize hayırlı uğurlu gelir oğlanlara hamile kalırız.benim gibi olan deneyecek arkadaşlarıma başarılar dilerim
Aa hadi hayirlisi canim insllah bu ay guzel olir senin icinbu ay bende denedim kimyasalın 13.günü 16mm demişti sabah yumurtam.13. gün 15. gün ve 17. gün denedim.yine umutluyum :)gerçi her ay umutluyum ben.hayırlısı.daha napıyım ki. bu ayda kimyasal olmasın lütfen çünkü çok üzücü oluyor.deneyenler listeyse bat 30 mart ekleyin benide.benliyrum son 8 gün
En güzeli canım takmamak sen denemeni yap gerisi Allahın takdiri zatenCnm benimde az kaldi yuma test almadim kuzum ya 12.gunu denerim.diye dusunuyorum hayirlisi tabi bakalim bu sefer olacak mi kafama takmak istemiyorum
Aynen canım bende artık takmıyorum sağ sol.saglikli yumurta olsun çatlamayi da yakalarsak gerisi takdiri ilahicanım kızların bakıcısının sağ tarafta kist varmış sadece soldan yumurtluyormuş.bir oğlu var.bence hiç doğru değil o sistem.
Ay hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok aminKuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumizinsllah bu ay hepimizin yuzu guler inşlllah
Aynen canım benim dongum uzun değil. Dualarimdasiniz kendim kadar buradaki bütün arkadaşlarım için aynı heyecani yaşıyorum.bende hep öyleyim erkek çocukları görünce içim gidiyor.benim sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum sonra silkelenip kendime geliyorum.Rabbim çok büyük dileyin vereyim buyuruyor.bizde ısrarla vazgeçmeden istiyoruz.ha olmazsa da artık hayırlısı buymuş hakkımızda diyecegiz.yer gök dua ile..Aynen kuzum öyle oldu sana yazdım adet oldum az önce şükürbundan sonrası daha rahat geçer herhalde
Yapmamaya çalışıyorum ama sanki bütün herşey bitmiş tek derdim oğlum olmaması gibi öyle hissediyorum kuruntu yaptım takıntı oldu bu durum bende Allah hayırlısıyla nasip etsin bu sıkıntıdan kurtarsın bizleri
Amin canım Allah razı olsun ilk önce senin olacak sanırım biz geç yumurtlama oluyoruz
Insallah bacim valla o aşamaya biran önce sağlıkla ışıklanmak istiyorumAy hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok amin
Allah tamamına erdirsinBiz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duydukDarısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon
Aminnn inşallahAllah tamamına erdirsinSağlıklı oğluş müjdesi vermeyi nasip etsin
Ayyy maşallah subhanallahBiz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duydukDarısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Canım benim aminn aminnnnAyyy maşallah subhanallahhayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah canım darısı başımıza milleeeett
Canım Rabbim bilir sen duanı et herşeyin hayırlısı sağlıklısı inşallahAminnn inşallahyine hep kız hissediyorum ama
bende aynen hissediyorum olsa bile yine kız olacak gibi.şimdi senin yazdıklarını okudum.insanın içini ferahlatıyor yazdıklar.Allah razı olsun.gönlüne göre gönlümüze göre olsun inşallahAynen canım benim dongum uzun değil. Dualarimdasiniz kendim kadar buradaki bütün arkadaşlarım için aynı heyecani yaşıyorum.bende hep öyleyim erkek çocukları görünce içim gidiyor.benim sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum sonra silkelenip kendime geliyorum.Rabbim çok büyük dileyin vereyim buyuruyor.bizde ısrarla vazgeçmeden istiyoruz.ha olmazsa da artık hayırlısı buymuş hakkımızda diyecegiz.yer gök dua ile..
sen deniycenmi canım.helal olsun.destekliyorumCnm benimde az kaldi yuma test almadim kuzum ya 12.gunu denerim.diye dusunuyorum hayirlisi tabi bakalim bu sefer olacak mi kafama takmak istemiyorum
canım ben diyorum ki sen profil resmini değiştir.evrene maviş maviş bir mesaj yolla.öyle düşün.Canım benim aminn aminnnn
kız bu bebek erkek bence çünkü kız bebeklerin keselerinin yuvarlak erkeklerin keselerininse daha uzun ince fasülye gibi yada oval olduğunu söylemişlerdi.Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duydukDarısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?