Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm benimde az kaldi yuma test almadim kuzum ya 12.gunu denerim.diye dusunuyorum hayirlisi tabi bakalim bu sefer olacak mi kafama takmak istemiyorum

Kuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumizinsllah bu ay hepimizin yuzu guler inşlllah

Aa hadi hayirlisi canim insllah bu ay guzel olir senin icin cnm simdi dr banada korunma dedi ben bu ay test yapmayacagam 12.13.gun oliyor yum oyle deneyecegem hakkimizda hayirlosi olsunn bu sefer tutsun bebisler insallah birde gördüğüm kanamayi adet kanamasi olarak sayiyorum sende oyle deneme yaptin demi

canım kızların bakıcısının sağ tarafta kist varmış sadece soldan yumurtluyormuş.bir oğlu var.bence hiç doğru değil o sistem.
Aynen canım bende artık takmıyorum sağ sol.saglikli yumurta olsun çatlamayi da yakalarsak gerisi takdiri ilahi

Kuzu can seninle hemen hemen ayni olacak gibi yumumizinsllah bu ay hepimizin yuzu guler inşlllah
Ay hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok amin

Aynen canım benim dongum uzun değil. Dualarimdasiniz kendim kadar buradaki bütün arkadaşlarım için aynı heyecani yaşıyorum.bende hep öyleyim erkek çocukları görünce içim gidiyor.benim sanki hep kızım olacak gibi hissediyorum sonra silkelenip kendime geliyorum.Rabbim çok büyük dileyin vereyim buyuruyor.bizde ısrarla vazgeçmeden istiyoruz.ha olmazsa da artık hayırlısı buymuş hakkımızda diyecegiz.yer gök dua ile..

Ay hadi İnşallah ya şöyle hepimiz hayırlısıyla hamile kalsak.sonra USG nub teorilerine kafa yorsak sonra da oğlumuz geliyor müjdesini versek inşallah çok amin
Insallah bacim valla o aşamaya biran önce sağlıkla ışıklanmak istiyorum

Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duyduk Darısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon
Ayyy maşallah subhanallah hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah canım darısı başımıza milleeeett

bende aynen hissediyorum olsa bile yine kız olacak gibi.şimdi senin yazdıklarını okudum.insanın içini ferahlatıyor yazdıklar.Allah razı olsun.gönlüne göre gönlümüze göre olsun inşallah

Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duyduk Darısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon
kız bu bebek erkek bence çünkü kız bebeklerin keselerinin yuvarlak erkeklerin keselerininse daha uzun ince fasülye gibi yada oval olduğunu söylemişlerdi. ay şimdi gördüm.kese şekline göre oğlan.sağlıklı sıhatli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…