Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Biz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duyduk Darısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon
Ay maşallah küçük kuzucuya yesin teyzeleri onu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm insallah oğlum geliyor diye de haber versirsin bizlere

Kızlar komik gelebilir ama başka soracağım kimse yok...Sorum özellikle deneme yapanlara henüz 3-4 gün oldu deneme yapalı beyaz akıntı geliyor bu normal mi sizdede oldu mu böyle bir durum...Enfeksiyon falan olmasın diye de endişeleniyorum da...

kızlarda böyle br durum yaşamıştım adet zamanına kadar.ama şimdide var sanıyorum akıntı yok kupkuru.adet tarihime 6 gün kaldı.akıntı yok.tutunduğu zaman oluyor galiba.tutunmaya çalışırken.geçen ay hiç yoktu zaten tutunmadıda bu ayda yok ama bu ayda hamile olduğumu sanıyorum.inşallah bu ay tutunur.sağlıklı iki gebeliğimdede olmuştu yani

Anladım canım inşallah ondandır bir önceki hamile kalmamın üstünden nerdeyse 7 yıl geçmiş olunca hiçbişey hatırlamıyorum ben hiçbirşey yaşamamışım gibi sanki....Sende gebesindir inşallah

Anladım canım inşallah ondandır bir önceki hamile kalmamın üstünden nerdeyse 7 yıl geçmiş olunca hiçbişey hatırlamıyorum ben hiçbirşey yaşamamışım gibi sanki....Sende gebesindir inşallah

adet olmama 6 gün var sabah ilk idrarla erken prediktor test yaptım çok silik bir çizgi var.işe gelince normal test yaptım.o henüz negatif.sanırım var gibi çok heyecanlı.bu sefer bekliycem doktora gitmek için haftaya salı covid aşım var.onu da yaptırıcam.allaha emanet artık

Canım hadi gözün aydın tamamına ersin inşallah...Covıd aşısını bi doktoruna sorsan hamilelerde çalışması yok yaptırmasan mı acaba...

Herkese selam Banada yardim edin lutfen bildiklerinizden bende aranızda yeniyim

Canım hadi gözün aydın tamamına ersin inşallah...Covıd aşısını bi doktoruna sorsan hamilelerde çalışması yok yaptırmasan mı acaba...
sordum sorun olmaz dedi :/ kız içime şüphe sokma.zaten kafam karışmaya da müsait.pazartesi test pozitif se hala tekrar sorayım en iyisi

sordum sorun olmaz dedi :/ kız içime şüphe sokma.zaten kafam karışmaya da müsait.pazartesi test pozitif se hala tekrar sorayım en iyisi
Eşim de hekim canım...Deneme yapacağımız zaman bana hamile kalırsan aşı olmazsın çalışma yok bununla ilgili falan demişti ona istinaden söyledim ama kadın dogumcun daha iyi bilir daha evvelki gebelerine yaptırdıysa sorun olmaz inşallah sende de

teşekkür ederim canım tekrar bu konuyu konuşucam doktorumla.ama önce geçen ay gibi olmamasını diliyorum tabiki yani kimyasal gebelik

Cnm beyaz akinti olmustu bende kremsi gibi insllah hamilesindir enfeksiyondan degil yani

Ya cnm insallah hamissindir adet gecikmesini bekle kan ver canim hakkinda hayirlisi olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…