- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #2.981
Ay maşallahBiz geldik teyzelerrr, tam 6 haftalığız, bugün kalp atışını duydukDarısı başınıza hadi bu ayyy bereketli geçsin inşş
Bu arada ultrasyon vajinal ultrasyon
Evet cnm deneyecegem insallahsen deniycenmi canım.helal olsun.destekliyorum
kızlarda böyle br durum yaşamıştım adet zamanına kadar.ama şimdide var sanıyorum akıntı yok kupkuru.adet tarihime 6 gün kaldı.akıntı yok.tutunduğu zaman oluyor galiba.tutunmaya çalışırken.geçen ay hiç yoktu zaten tutunmadıda bu ayda yok ama bu ayda hamile olduğumu sanıyorum.inşallah bu ay tutunur.sağlıklı iki gebeliğimdede olmuştu yaniKızlar komik gelebilir ama başka soracağım kimse yok...Sorum özellikle deneme yapanlara henüz 3-4 gün oldu deneme yapalı beyaz akıntı geliyor bu normal mi sizdede oldu mu böyle bir durum...Enfeksiyon falan olmasın diye de endişeleniyorum da...
Anladım canım inşallah ondandır bir önceki hamile kalmamın üstünden nerdeyse 7 yıl geçmiş olunca hiçbişey hatırlamıyorum ben hiçbirşey yaşamamışım gibi sanki....Sende gebesindir inşallahkızlarda böyle br durum yaşamıştım adet zamanına kadar.ama şimdide var sanıyorum akıntı yok kupkuru.adet tarihime 6 gün kaldı.akıntı yok.tutunduğu zaman oluyor galiba.tutunmaya çalışırken.geçen ay hiç yoktu zaten tutunmadıda bu ayda yok ama bu ayda hamile olduğumu sanıyorum.inşallah bu ay tutunur.sağlıklı iki gebeliğimdede olmuştu yani
Anladım canım inşallah ondandır bir önceki hamile kalmamın üstünden nerdeyse 7 yıl geçmiş olunca hiçbişey hatırlamıyorum ben hiçbirşey yaşamamışım gibi sanki....Sende gebesindir inşallahkızlarda böyle br durum yaşamıştım adet zamanına kadar.ama şimdide var sanıyorum akıntı yok kupkuru.adet tarihime 6 gün kaldı.akıntı yok.tutunduğu zaman oluyor galiba.tutunmaya çalışırken.geçen ay hiç yoktu zaten tutunmadıda bu ayda yok ama bu ayda hamile olduğumu sanıyorum.inşallah bu ay tutunur.sağlıklı iki gebeliğimdede olmuştu yani
Tamam canım bekleyelim arkadaştan haber gelmezse okuyunca bana haber ver hemen diğer kişiye geçelim
Canım hadi gözün aydın tamamına ersin inşallah...Covıd aşısını bi doktoruna sorsan hamilelerde çalışması yok yaptırmasan mı acaba...adet olmama 6 gün var sabah ilk idrarla erken prediktor test yaptım çok silik bir çizgi var.işe gelince normal test yaptım.o henüz negatif.sanırım var gibi çok heyecanlı.bu sefer bekliycem doktora gitmek için haftaya salı covid aşım var.onu da yaptırıcam.allaha emanet artık
sordum sorun olmaz dedi :/ kız içime şüphe sokma.zaten kafam karışmaya da müsait.pazartesi test pozitif se hala tekrar sorayım en iyisiCanım hadi gözün aydın tamamına ersin inşallah...Covıd aşısını bi doktoruna sorsan hamilelerde çalışması yok yaptırmasan mı acaba...
Eşim de hekim canım...Deneme yapacağımız zaman bana hamile kalırsan aşı olmazsın çalışma yok bununla ilgili falan demişti ona istinaden söyledim ama kadın dogumcun daha iyi bilir daha evvelki gebelerine yaptırdıysa sorun olmaz inşallah sende desordum sorun olmaz dedi :/ kız içime şüphe sokma.zaten kafam karışmaya da müsait.pazartesi test pozitif se hala tekrar sorayım en iyisi
teşekkür ederim canım tekrar bu konuyu konuşucam doktorumla.ama önce geçen ay gibi olmamasını diliyorum tabiki yani kimyasal gebelikEşim de hekim canım...Deneme yapacağımız zaman bana hamile kalırsan aşı olmazsın çalışma yok bununla ilgili falan demişti ona istinaden söyledim ama kadın dogumcun daha iyi bilir daha evvelki gebelerine yaptırdıysa sorun olmaz inşallah sende de
Cnm beyaz akinti olmustu bende kremsi gibi insllah hamilesindir enfeksiyondan degil yaniKızlar komik gelebilir ama başka soracağım kimse yok...Sorum özellikle deneme yapanlara henüz 3-4 gün oldu deneme yapalı beyaz akıntı geliyor bu normal mi sizdede oldu mu böyle bir durum...Enfeksiyon falan olmasın diye de endişeleniyorum da...
Ya cnm insallah hamissindiradet olmama 6 gün var sabah ilk idrarla erken prediktor test yaptım çok silik bir çizgi var.işe gelince normal test yaptım.o henüz negatif.sanırım var gibi çok heyecanlı.bu sefer bekliycem doktora gitmek için haftaya salı covid aşım var.onu da yaptırıcam.allaha emanet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?