Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Normalde benim değerimi güzel dedi doktor ama ben erkek bebek icin yeterli olmadığını biliyorum

Haber veririm inşallah canım.benimde 10. Gün geçen ay 13. Gün yumurtlama oldu hafta sonu takip olmayacak.testle devam edeceğim kaç mm olduğunu ogrenince tahminim artar.
Aynen inşallah cümleten hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsak baya rahatlariz.
Bence değerin çok güzel..
7.4 altında olunca asidik sayılmıyor canım.ben doktora sordum 6.5 altı asidik sayılır dedi. ben ikinci kızıma hamile kaldığımda 6.5 çıkmıştı ph. ama benim yumurtlama öncesi olmuştu deneme.yani erkek bebek için zamanlamada çok önemli

Canim arkadaşım bir profesörden yardim alarak erkek bebek sahibi oldu doktorun dedigi erkek bebek icin 7.5 ustu olması gerekiyormuş gerçekten arkadaşım aylarca su içerek 7. 5 yapti ve doktorun verdiği ilaclari kullandi tabi doktor gun verdi o gün ilişkiye girdiler

Canım benim bu ay aynı böyle silinmede tek ilişki oldu...3 aydır beslenemeye dıkkat ettıgımden idrar ph 7 cıkmıstı tahlılde...Ama ben vajinal düşünüp yapmamaya karar verdım çünkü hamıle kalmayı ordaki florayı bozduğu için zorlaştırıyormuş risk almadım o yüzden zaten sadece dışarıyı yıkamaktan ibaret...Bu arada eşinin 3-4 gün perhizde olması önemli...Ben herseye dıkkat ettım bundan sonrası Allahtan bugun belim ağrımaya başladı regl olcakmışım gibi...Tek ilişki de tutma ihtimalini azaltıyor tabi tamamen bir seçim yani...Artık dua etmekten Allahtan dilemekten başka elimizden bısey gelmıyor

Anladım canım.insallah bize de kısmet olur bol su içelim kızlar

Kader kardeşlerim günaydın hepinize.bugun 10. Günüm sağ da 7.5 mm solda 10 mm yumurtalarim var.daha erken haftaya salı falan tekrar bakilacak.daha çok küçüklermis. Geçen ay 13. Gün catlamisti her ay değişiyor benim yum günü

Normalde benim değerimi güzel dedi doktor ama ben erkek bebek icin yeterli olmadığını biliyorum
Ph seviyesi bu şekilde yorumlanmıyor bununla ilgili bilimsel makaleleri de okudum...Vajen ph 3-4 seviyelerindedir ordaki flora için olması gereken budur...Siz ne kadar alkali beslenirseniz beslenin ordaki ph ı sürekli bir halde 7.5 üstüne taşıyamazsınız ancak idrar ph ınız o seviyelere zaman zaman çıkar sonra düşüp bi yerde sabitlenir...Bu idrar ph ınızdır vajen ph ı o seviyelere gelmez...Kan ph dahi 7.4 dür en fazla...

tarafı önemli değil bence o anı yakalamanız önemli :)

Ben bu ay havuçla hızlandırdıgıma inanıyorum 1-2 gun geri çektim ve çatladı dilersen biraz yiyebılırsın

bugün adet günüme 4-5 gün var.iki gündür sabah idrarı ile erken test yapıyordum.silik pozitifti.bu sabah normal testle denedim.kalbim kadar temiz :) ve beyaz bir test.olma çıkardı diye düşünüyorum.yok demekki salı çarşamba adet günüm.üzgünce adet olacağım günü bekliyorum.ama yumurtam vardı.çatlama akıntısı oldu.ilişki oldu.bebek niye olmadı hiç bilemiyorum keşke testlerin duyarlılığı az diye öyle çıkmış olsa keşke iki gündür yaptığım erken testler doğru olsa.ama değil bence saatler sonra çıkacak bir çizgiyede rağzıydım.normal test için o bile yoksa .betadan söz etmek yanlış olur sanırım

Van
Canım dur bakalım erken testlerde var cıkmıs dıger testlere yansıması için zaman geçmesi gerek belki 3-4 gün daha sabret...Sen de tek ilişki denedin dimi benım gıbı?

Van

Canım dur bakalım erken testlerde var cıkmıs dıger testlere yansıması için zaman geçmesi gerek belki 3-4 gün daha sabret...Sen de tek ilişki denedin dimi benım gıbı?
ben 13.gün gittiğimde 16 ml yumurtan var demişti.13.15.17 denedim daha ne yapıyım.olmadımı olmuyor ya.eger 17de olduysa bugün 9.gün oluyor yumurtlama üstünden geçen daha önekilerde 11.gün çıkmıştı.pazar tekrar bir test yaparım.ondada yoksa %100 derim ki yok.ama bence şuandada yok.çok umudum kırıldı.saatler sonra bile test bembeyaz

Canım ümitsiz olma..adet gününe kadar ihtimal var.eger.bu ay olmazsa da hayırlı zamanını bekliyor. Bende anlamıyorum.yumurta var herşey tamam ama hamile kalamiyorsun.burda da tevekkül şart.Rabbim dilemezse yaprak kipirdamaz.ben deneme yaptığım ay hemen olacak kesin hamileyim demiştim.aciz kullarız

Kizlar yaptığınız ovulasyon testlerini buraya atarmisiniz fikir alışverişi yaparız bizlerde bilgi aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…