Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ya cnm insallah hamissindir adet gecikmesini bekle kan ver canim hakkinda hayirlisi olsun cnm
daftaya salı adet günüm kan da vermiycem canım.çok üzüldüm geçen ay biraz bekleyip doktora gidicem direkt o kan alalım derse alırız.korkuyorum aynı olur diye çok

daftaya salı adet günüm kan da vermiycem canım.çok üzüldüm geçen ay biraz bekleyip doktora gidicem direkt o kan alalım derse alırız.korkuyorum aynı olur diye çok
Gönlünü ferah tut iyi düşün canım bir kere oldu diye tekrar tekrar olacak diye bilimsel bişey yok...Allaha dua edip beklemekten başka elımızden bısey gelmez

Cnm seni en iyi ben anliyorum bende 1 haftada 6 kere kan verdim kollarim moru daha geçmedi bugunde kadin doguma gittim kan pihtilasmasi icin aldi bu ay denemem kaldi sonuc 15-20 gune çıkıyormuş ona gore ilerleyeceğim tekrari olmasin beni cok uzer tedbirimizi alalim da
Olmaz cnm insllah benim kimyasaldan once bos gebelik oldugu icin tahlil istedi
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar gunaydin sabah dr a gittim 12 mm sağda yumurtam varmış dr çok ilgiliydi anlayışla karşıladı yum takibi yaptircam dedim hemen anladi cinsiyet için mi dedi gülerek. Hafataya çarşamba gibi çatlar kitlerle takip yap piki görünce değerlerdir hep dedi şansın artar y cok yaşamadığını bu yuzden çatlama anina yakin olmasi gerektiğini söyledi o da ama garanti degil bilgin olsun dedi cok samimi bi kandindi. Smear testi yapti tahlilleri detayli istedi bakalim ne olcak heycan yaptim bu arada sag sol olayini sordum o konuda bilgim yok dedi kizim sagda miydi solda miydi bilmiyorum hep sagdan hissetmistim ama bi o kafami karıştırdı sagda ise bununda sagdan olup erkek olma ihtimali var mi kizlar

Ne güzel bir dr enerjinide yükseltmiş

Çok iyi bir doktora denk gelmişsin canım ya herkese nasip olmaz bence sağ sol takılma bende senin gibi düşünüyordum.sag sol meselesinden çok vajinanın bazik asidik olmasi,tam çatlama anını değerlendirmek falan daha önemliymiş.bende hep soldan yumurtalarım.kizlarda soldan oldu ama ilki sık ilişki ikinci de yumurtlama öncesiydi.. içini ferah tut hayırlısıyla saglikla hamile kalırsın inşallah oğluna.

Insaallah canim hayirlisiyla hepimize nasip etsin Allah tez zamanda erkek çocuklar bu ay olsun insaallah amin

Vajenin asit baz oldugunu nerden anlariz karbonatlı suyla vajinal duş yapicam ama nerden anliyoruz onun dışında

Canım anlayışlı bi doktora denk gelmişsin ne güzel..Benim geçen hafta cuma sabah doktora gittiğimda yumurtam 17 mm di takip yaptım pazar sabah çatlama oldu...Haftaya çarşamba geç bir tarih değil mi sıkı takip yap kaçırma bence canlılık süresi 24 saat gibi çünkü yumurtanın...Bu arada ben de sağdan yumurtlamışım kızımı hatırlamıyorum ama bu sağ sol olayına bende ınanmıyorum tek tüpten ıkı cınsıyette cocugu olan da var...Allahtan dileyelim dua edelim başka çare yok..

Dr sanirim tahmini söyledi canim bu gun 7. Gunum dun bitti adetim ama aksamdan itibaren baslicam testlere iyi takip yapmam lazim. Söylenenler o yönde canim bol dua etmek lazim çok bi bağlantısı yok sanırım canim hepimize nasip olsun insaallah

Kizlar birgebeningunlugu var instada bilirsiniz diyo ki yum testi pikken denenirse erkek olur kendiside ilk oglunu pikken ikincisini yum günü ve sonrasindaki 3 gun ile olmuş ne düşünüyorsunuz bu konuda daha öncede konuşuldu ama benim gönlümdeki pikten sonraki hafif silinmede tek ilişki

Vajenin asit baz oldugunu nerden anlariz karbonatlı suyla vajinal duş yapicam ama nerden anliyoruz onun dışında
Canım ph seviyesini yükselterek yani saka su yada karbonatlı su içmek, enfeksiyon falan olmamasi, turşu gibi asidik şeyler yememek zaten diyette bu yüzden önemli süt ürünleri tüketmemek, bol et bol muz kayısı falan yemek..benim bildiklerim bu kadar

Aynen bende takip ediyorum.tam çatlama anını yakalamak çok önemli pikten sonra ilk silinme mantıklı ama bende tutmadı bu sefer pikten üç saat sonra falan deneme düşünüyorum.yarin bende doktora gideceğim yumurta ne alemde görelim inşallah bu ay olur

Insaallah canim bizede haberver yarin. Siliklesince tutmama ihtimali artiyomus evet dr kontrolü sart o yüzden bende pazartesi günü düşünüyorum gitmeyi 7. Günum bu gün 13 14 max 15. gün yum oluyo benim. Hayirlisiyla olur ve stresten kurtuluruz cümleten inş

Alkali gidalar yani tmm canim mumkun mertebe yapmaya calisiyorum istikrarli gittiğim karbonatli ve ph 8 üzeri su içmek bide muz bakalım insaallah tutar hepimizin

Vajen 7.4 altında olursa asit 7.4 üstünde alkali diye biliyorum ben bugün idrar tahlili verdim sırf bunu öğrenmek için benim ph seviyem 6.5 cikti simdi bol su içiyorum 7. 5 a çıksın diye bide eczaneden ingiliz karbonati alicam

Bu gun bende idrar tahlili verdim özellikle mi istememiz gerekiyo yoksa her tahlilde bakarlar mi hp degerine yarin alicam sonuçu benimkinde de yazar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…