Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
çok doğru söylüyorsun.Allahtan hayırlısı inşallah

Canim ben erkek bebek istiyorum nasipse bunun içinde ph degerin yüksek olması lazım 7.5 ve ustu yani
Aynen öyleymiş canim benim baktigim ortalama bi değermiş 7 uzeri alkaliymis haklisin bende aylardir 8 uzeri ph su iciyorum 2 aydirda karbonatli su bakalim kac cikacak bu gun alcam sonucları ins yükselir seninde canm az kalmis değerine

Evet canim düşük üzülme ben suyu artırdım 2 litre içiyordum 2.5 cikardim bide bugün eczaneden ingiliz karbonati alacam suyu alkali yapiyo
Ya ben hep disarda calisiyorum gun icinde hicc su icmiyorum wc ler temiz olmuyo diye aksam ne icersem ondan da olmus olabilir ing karbonatli günlük 1 litre iciyorum ama hafta ici deneme yapacaktim cok etkiler mi yaa Canim sıkıldı

Ya ben hep disarda calisiyorum gun icinde hicc su icmiyorum wc ler temiz olmuyo diye aksam ne icersem ondan da olmus olabilir ing karbonatli günlük 1 litre iciyorum ama hafta ici deneme yapacaktim cok etkiler mi yaa Canim sıkıldı
Canım ıngılız karbonatlı su iç en hızlı o yükseltie süt yoğurt tuketme bu hafta ananas muz avakoda bulabılırsen onları ye...Daha yukarıya taşırsın değeri ama tekrar söyleyeyim bu idrar ph ı...Vajen ph ı illakı daha asıdık olcak 6 nın ustune cıksa bile iyi....Çünkü hafif asıdık ortamı ile spermi ilerletiyor...O yüzden karbonatlı duslar vs de hamıle kalma oranı düşüyor....Bu konuyu iyi çalıştık güvenebılırsın:)

Larbonatli duş yapacaktim aslinda alkali olsun diye yapmayayim mi canim vajen yapisinida bozabiliyo diye okumustum

Larbonatli duş yapacaktim aslinda alkali olsun diye yapmayayim mi canim vajen yapisinida bozabiliyo diye okumustum
Ben kesin bişey söyleyip direk yönlendirmek istemem canım ama kendim okuduklarımdan yola çıkarak yapmamaya karar verdim dediğim sebeplerden...Yine senin kararın canım bişey diyemıyorum

Ben kesin bişey söyleyip direk yönlendirmek istemem canım ama kendim okuduklarımdan yola çıkarak yapmamaya karar verdim dediğim sebeplerden...Yine senin kararın canım bişey diyemıyorum
Anladim canim tsk ederim

Ilk degil ama yarim bardak su içtim dr ultrasonla bakinca hic idararin yok dedi zaten cok az verebildim ondan mi oldu acaba
Tahlillerden pek anlamıyorum canım ya.sadece bir iki bişey oda ablam doktor anlatıyor öyle yani.bence suyu çok iç dışarda WC sıkıntı ama bu ara en azından idare et ph yükselsin.
Vajinal duş ben ikinci kızımda yapmıştım.hamile kalmamı etkilemedi ama kızım oldu yumurtlama öncesi olunca bende her birşeyi denemiştim de zamanlama hatası olmuştu iyiki de olmuş şimdi oğlanı buluruz inşallah.

Insaallah canim 1 haftada yukselir mindersiniz ph dr a sordum nasil yükselir diye menopoza mi gitmek istiyosun dedi

M Maviayyy nasılsın canım durumun ne merak ettim seni
Teşekkürler cnm iyim sali gunu kadin doguma gittim genetik tahlil istedi ve kan pihtilasmasi icin tahlil kan pihtilasmasi icin verdim.kani ama genetik icin veremedim pazartesi sali alınıyormuş genetik için sonucları bekleyecegem cnm iste ona gore ilerleywcegem hayirlisi bakalim gec olsunda guc olmasin rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin

Çok mu erken gittin kuzu dr yumurtlama masaji yap hergun haftaya pazartesi yada sali catlar ozaman hayirlisi olsun hakknda cnm benim yarin catlar ama bu ay kaldi cnm testlerin çıkmasını bekleyecegem nisan ayina kaldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…