Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Vajen phini nasil öğrenebiliriz acaba

Çok mu erken gittin kuzu dr yumurtlama masaji yap hergun haftaya pazartesi yada sali catlar ozaman hayirlisi olsun hakknda cnm benim yarin catlar ama bu ay kaldi cnm testlerin çıkmasını bekleyecegem nisan ayina kaldi benim
Hayırlısı olsun canım testlerin çıksın doktor kontrolüyle iyi olur.kafanda soru işareti kalmaz inşallah.3 gün sonra çatlar diye düşünmüştüm bu ay geç çatlayacak görünüyor.masaj yapıyorum iki gündür herhalde salı falan deneme olur inşallah

Canım geçmiş gıtmıs olsun ınsallah kontrollu ılerlemen en iyisi...Rabbım Nisan ayında gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla

Amin cnm benim aynen cnm gittigim dr doçent aslinda gec bile kaldim bos gebelikngwcirdigimde yaptirsaydim testleri bu kadar yipratici olmayacakti
Insallah bu ay istediğin gibi olur canim ovulasyon testi yapmiyorsun galiba

Canım geçmiş gıtmıs olsun ınsallah kontrollu ılerlemen en iyisi...Rabbım Nisan ayında gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla
Allah razı olsun cnm aynen cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah bu ay senden de güzel haberler aliriz cnm

Amin cnm benim aynen cnm gittigim dr doçent aslinda gec bile kaldim bos gebelikngwcirdigimde yaptirsaydim testleri bu kadar yipratici olmayacakti
Insallah bu ay istediğin gibi olur canim ovulasyon testi yapmiyorsun galiba
Aynen canım benim inşallah bundan sonrası güzel olacak senin için.
Ovulasyon testi yapacağım da yumurtalar daha çok küçük pazartesi falan yapmaya başlarim inşallah

Kuzum ancak gördüm valla kusura bakma hastanedeyim ben pazartesi yatış verdiler, gecesine iğne yapıldı şükür değerim de düşme oldu yarın bir daha kan alacaklar tekrar düşmüş olursa değerim pazartesi günü taburcu olacağım inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Allah yaşatmasın bir daha.insallah bundan sonrası güzelliklerle geçer senin için

Geçmiş olsun cnmmerak ettim cnm nasil oldun diye bundan sonra yüzün güldürsün rabbim hayirli sağlıklı evlat nasip etsin bu mubarek gün hurmetine aklimdasin hep inan

Her geceye bir sabah veren; elbette her sabaha bir umut verir. Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir. Rabbim bu güzel günde dilimizi duasız, dualarımızı cevpsız bırakmasın.."'Amin.'Berat kandilimiz mübarek olsun kizlar dualarda buluşmak dileğiyle

Kızlar bu tesler dün ve bugüne ait sizce durum nasıl çatlama henüz olmamış değil mi

Eklentiler

• 1616844077892..webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
Hayırlı kandiller hepimize güzel arkadaşlarım.
Canım inşallah oğlun olacak ondan hafif bulantı var dualar birlikte inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim erkek evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…