- 24 Mart 2021
- 266
- 156
- 33
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.061
Vajen phini nasil öğrenebiliriz acabaCanım ıngılız karbonatlı su iç en hızlı o yükseltie süt yoğurt tuketme bu hafta ananas muz avakoda bulabılırsen onları ye...Daha yukarıya taşırsın değeri ama tekrar söyleyeyim bu idrar ph ı...Vajen ph ı illakı daha asıdık olcak 6 nın ustune cıksa bile iyi....Çünkü hafif asıdık ortamı ile spermi ilerletiyor...O yüzden karbonatlı duslar vs de hamıle kalma oranı düşüyor....Bu konuyu iyi çalıştık güvenebılırsın:)
Hayırlısı olsun canım testlerin çıksın doktor kontrolüyle iyi olur.kafanda soru işareti kalmaz inşallah.3 gün sonra çatlar diye düşünmüştüm bu ay geç çatlayacak görünüyor.masaj yapıyorum iki gündür herhalde salı falan deneme olur inşallahÇok mu erken gittin kuzu dr yumurtlama masaji yap hergun haftaya pazartesi yada sali catlar ozaman hayirlisi olsun hakknda cnm benim yarin catlar ama bu ay kaldi cnm testlerin çıkmasını bekleyecegem nisan ayina kaldi benim
Benim araştırdığım vajen ph nı ölçen direk bişey yok kit gibi...Nette falan bu turnosal kagıtları cıkıyor ancak onlar da idrar ölçüyor dediğim gibi siz alkali beslenmeye çalışın ister istemez o bölge ph ıda yükselecek....Vajen phini nasil öğrenebiliriz acaba
Canım geçmiş gıtmıs olsun ınsallah kontrollu ılerlemen en iyisi...Rabbım Nisan ayında gönlündekini nasip etsin hayırlısıylaTeşekkürler cnm iyim sali gunu kadin doguma gittim genetik tahlil istedi ve kan pihtilasmasi icin tahlil kan pihtilasmasi icin verdim.kani ama genetik icin veremedim pazartesi sali alınıyormuş genetik için sonucları bekleyecegem cnm iste ona gore ilerleywcegem hayirlisi bakalim gec olsunda guc olmasin rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
Amin cnm benim aynen cnm gittigim dr doçent aslinda gec bile kaldim bos gebelikngwcirdigimde yaptirsaydim testleri bu kadar yipratici olmayacaktiHayırlısı olsun canım testlerin çıksın doktor kontrolüyle iyi olur.kafanda soru işareti kalmaz inşallah.3 gün sonra çatlar diye düşünmüştüm bu ay geç çatlayacak görünüyor.masaj yapıyorum iki gündür herhalde salı falan deneme olur inşallah
Allah razı olsun cnmCanım geçmiş gıtmıs olsun ınsallah kontrollu ılerlemen en iyisi...Rabbım Nisan ayında gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla
Aynen canım benim inşallah bundan sonrası güzel olacak senin için.Amin cnm benim aynen cnm gittigim dr doçent aslinda gec bile kaldim bos gebelikngwcirdigimde yaptirsaydim testleri bu kadar yipratici olmayacakti
Insallah bu ay istediğin gibi olur canim ovulasyon testi yapmiyorsun galiba
Aminnn canımAllah razı olsun cnmaynen cnm rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah bu ay senden de güzel haberler aliriz cnm
Kuzum ancak gördüm valla kusura bakma hastanedeyim ben pazartesi yatış verdiler, gecesine iğne yapıldı şükür değerim de düşme oldu yarın bir daha kan alacaklar tekrar düşmüş olursa değerim pazartesi günü taburcu olacağım inşallahkirpapatyasiii naptin cnm
Çok geçmiş olsun canım.Allah yaşatmasın bir daha.insallah bundan sonrası güzelliklerle geçer senin içinKuzum ancak gördüm valla kusura bakma hastanedeyim ben pazartesi yatış verdiler, gecesine iğne yapıldı şükür değerim de düşme oldu yarın bir daha kan alacaklar tekrar düşmüş olursa değerim pazartesi günü taburcu olacağım inşallah
Geçmiş olsun cnmKuzum ancak gördüm valla kusura bakma hastanedeyim ben pazartesi yatış verdiler, gecesine iğne yapıldı şükür değerim de düşme oldu yarın bir daha kan alacaklar tekrar düşmüş olursa değerim pazartesi günü taburcu olacağım inşallah
Olmamis daha ama R rana20 B Beybipattis kizlar birde siz bakinKızlar bu tesler dün ve bugüne ait sizce durum nasıl çatlama henüz olmamış değil mi
Aynen canım teste devam et t c den daha koyu olacak o zaman pik demek.piki gördükten sonra tekrar silinmeye başlayınca deneyeceksin.testleri atarsın buraya bakarız insallahKızlar bu tesler dün ve bugüne ait sizce durum nasıl çatlama henüz olmamış değil mi
Hayırlı kandiller hepimize güzel arkadaşlarım.Hayırlı kandiller kızlarrr, bu gece tüm dularımız kabul olur inşallah dualarda birbirimizi unutmayalımBenim hafiiften bulantılarım var kızlarda bu haftalarda her sabah kusuyordum bunda kusma yok bulantı var sadece ara ara
İnşallah çok aminnnHayırlı kandiller hepimize güzel arkadaşlarım.
Canım inşallah oğlun olacak ondan hafif bulantı vardualar birlikte inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbim erkek evlatlar nasip etsin
Tamma canım teşekkür ederimAynen canım teste devam et t c den daha koyu olacak o zaman pik demek.piki gördükten sonra tekrar silinmeye başlayınca deneyeceksin.testleri atarsın buraya bakarız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?