Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar hayırlı pazarlar sanırım ben yumurtlama günümü kaçırmışım ilk kez yapıyorum ovulasyon testi o yüzden bilemedim yum. Günümü. Benim adet uzunluğum 8 gün sürüyor adet günümden sayınca 26-27 günde bir adet görüyorum sanırım adet bitince yumurtluyorum. Sizce nasıl olabilir yanılıyormuyum

Eklentiler

• 1616930653773..webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 61
Canım sanıyorum 13. Gün pike yönelmiş, muhtemelen o geceye pik oldu ertesi gün 14. Gün yani, çatladı.

Sıvı alımına dikkat ettin mi canım? 13. Gün pik olmuş t daha koyu..Pik gördükten sonra 3 saate bir test yapman lazımdı çatlamayi kaçırmamak için. şimdi çok açılmış

Sıvı alımına dikkat ettin mi canım? 13. Gün pik olmuş t daha koyu..Pik gördükten sonra 3 saate bir test yapman lazımdı çatlamayi kaçırmamak için. şimdi çok açılmış
Evet dikkat ettim canım sabah 7 de kalkarım hergün 8 de kahvaltı saat 10' a kadar sıvı almıyorum saat 10:20 de test yapıyorum ama ben 13.gün pik olduğunu anlamadım 14.gün daha koyu pik olur diye düşündüm ama bugün T çizgisi hiç oluşmadı yarında yapıcam ya çok erken yumurtluyorum yada çatlamadım henüz anlayamadım yaa aklım çok karıştı Nisan ayı denemeyi planlıyordum ama ben yumurtlama günümü tespit edemedim. Gelecek ay adetten sonra hergün başlıyayımmı peki canım ancak öyle anlarım sanırım

Bide canım mesela ben dün pik olduysam yani 13 gün pik olduysam dün geceyi veya bugunümü değerlendirmeliydim aksi gibi sol kasığım ağrıyor dün gece iki kasığımda da ağrı vardı anlayamadım sanırım yapa yapa öğreneceğim

Canim evet çatlamış bu marka testler yaniltici oluryor sende benim gibi dongun kisa hemen yum oluyor hemen çatlıyor

Canim evet çatlamış bu marka testler yaniltici oluryor sende benim gibi dongun kisa hemen yum oluyor hemen çatlıyor
Olabilir canım Nisan ayında deneme yapacağız ama altüst oldum aklım karıştı Şimdi YouTube da ebru diye bir kadın varya onu izledim adet uzunluğu gününüz ne olursa olsun adetten sonra 5.gün teste başlamalısın diyor hesaplıyorumda ben 12.gün başladım buda benim adetim bittikten 4. Cü gün oluyor yani ben adet biter bitmez başlamalıyım ki günümü bulayım. O kadının dediği gibi çıkmıyor bende galiba. Hakkınızı helal edin başınızı ağrıttıysam

Canım sen 13. Gün akşamına tekrarlasaydın testi muhtemelen pik olduğunu görecektin 12 13 ya da 14ünü değerlendirdin mi peki?

Canım sen 13. Gün akşamına tekrarlasaydın testi muhtemelen pik olduğunu görecektin 12 13 ya da 14ünü değerlendirdin mi peki?
Ben bu ay prova yaptım diyelim kendi yum günümü bulabilmek için. Pik görünce demek 6 saat yada 4 saat arayla tekrar test yapmalıydım. Ben bu ay değerlendirmedim ama Nisan ayı kesin olacak bir aksilik olmazsa inşallah tek deneme yapıcaz oda C ve T kırmızı olduğunda 4 saat arayla test yaparım silikleşme olduğunda o geceyi değerlendiririm sizcede öylemi yapayım yoksa başka öneriniz varmı kızlar

Silinme olmadan değerlendir yumurta çatlamadan önce içerde sperm olsun canım. Ben pikten önce pik günü ve silindiği günü değerlendirdim

Silinme olmadan değerlendir yumurta çatlamadan önce içerde sperm olsun canım. Ben pikten önce pik günü ve silindiği günü değerlendirdim
Erkek çocuk için silinmenin başladığı zaman değerlendirelim diye biliyorum o yüzden piki görünce hafif silinmeye başladığında değerlendirme yaparım diye düşünmüştüm canım

Erkek çocuk için silinmenin başladığı zaman değerlendirelim diye biliyorum o yüzden piki görünce hafif silinmeye başladığında değerlendirme yaparım diye düşünmüştüm canım
Hmm, erkek istiyorsunuz siz. Evet canım doğru onu bende duydum erkek için. Hayırlısı olsun sizin için öyleyse :)

Aynen adet biter bitmez başla kacirmaman icin bire 3 saatte bir yaparsan kacirmazsin yumu benimde 5 gun sürüyor adet ve 5 gun sonrada yum olup catiyor benimde yum dündü 13.gun catliyor

Helal olsun canım burda birbirimize yardım etmek icin varız..sen 13. Gün öğlen 1 de ikindi 4 te akşam 7 de tekrar test yapmalıydin canım cabuk çatlıyor senin yumurta.muhtemelen 13. Gece değerlendirmen gerekirdi çünkü 14.gun yaptigin test açılmış

Geçmiş olsun cnmmerak ettim cnm nasil oldun diye bundan sonra yüzün güldürsün rabbim hayirli sağlıklı evlat nasip etsin bu mubarek gün hurmetine aklimdasin hep inan
Kuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin şuan hala hastanedeyim, yarın ki duruma göre taburcu olacağım inşallah

Allah razı olsun sayenizde bende öğrenmiş oluyorum cevaplar için çok teşekkür ederim hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…