- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.101
Canim asidan önce kandan bi baktirirsin garanti olur insaallah vardirKızlar adetine bir yada iki gün var.test yaptım bir erken bir normal.hemen böyle olmadi erken test çok silik gibiydi.bekledikce böyle oldu.normal test ise yok gibi yarın covid asim var bu erken teste güvenip aşıdan kalmak ta istemiyorum.Eki Görüntüle 2812098
Cnm.usteki kaset teste goremedim cizgiyi ama alttaki çubuk teste var bitane kan mi versen acaba cnm aşı olmadan önceKızlar adetine bir yada iki gün var.test yaptım bir erken bir normal.hemen böyle olmadi erken test çok silik gibiydi.bekledikce böyle oldu.normal test ise yok gibi yarın covid asim var bu erken teste güvenip aşıdan kalmak ta istemiyorum.Eki Görüntüle 2812098
Cnm insallah biran once sağlığına kavuşup taburucu olursunKuzum Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin şuan hala hastanedeyim, yarın ki duruma göre taburcu olacağım inşallah
Üstteki çubuk testte yok.bakicam bakalim çıkacakmı durdukça.alttakindede var dediğin gibi hiç bir işim normal değil vallahi.kandada baktirmiycam.olucam asimi.Cnm.usteki kaset teste goremedim cizgiyi ama alttaki çubuk teste var bitane kan mi versen acaba cnm aşı olmadan önce
Ozel hastanede mi versen cnm kani tabi yipratici oliyor cnm rabbim gonlene göre versin insllah bebisinn vardirÜstteki çubuk testte yok.bakicam bakalim çıkacakmı durdukça.alttakindede var dediğin gibi hiç bir işim normal değil vallahi.kandada baktirmiycam.olucam asimi.yok bence.bu erken testler yanılabiliyormuş.gecen ayda kimyasal oldu.baktirdim kanda.herkes öğrendi hastanede calisinca
Canım erken teste göre pozitifKızlar adetine bir yada iki gün var.test yaptım bir erken bir normal.hemen böyle olmadi erken test çok silik gibiydi.bekledikce böyle oldu.normal test ise yok gibi yarın covid asim var bu erken teste güvenip aşıdan kalmak ta istemiyorum.Eki Görüntüle 2812098
ay inşallah canım diğerlerinde olmaynca yok diye düşündüm.bugün eve giderken 5 tane daha test alıyım.bu akşam yarın sabah yaparım :)Canım erken teste göre pozitifinşallah hayırlısıyla kesinleşir
Sabah ilk idrarla yap canım daha net olur inşallah dualarimdasinay inşallah canım diğerlerinde olmaynca yok diye düşündüm.bugün eve giderken 5 tane daha test alıyım.bu akşam yarın sabah yaparım :)
Canım benim çok mu idrar döktün test böyle niye dağıldı...Erken testte var gibi gözüküyor emin olmak için kan verceksin mecbur inşallah vardırKızlar adetine bir yada iki gün var.test yaptım bir erken bir normal.hemen böyle olmadi erken test çok silik gibiydi.bekledikce böyle oldu.normal test ise yok gibi yarın covid asim var bu erken teste güvenip aşıdan kalmak ta istemiyorum.Eki Görüntüle 2812098
erken test zaten idrar akışına tutuluyor ya az çok değilde kurudukça o dağılma geçti şimdi.dağınıklık değil ama diğerlerinde hiç yok sağol canım inşallah bu test yanıltmaz beni 3-5 daha test alıyım da anlaşıldı.bu çokcuk gelene kadar testlere dünya para vericem ben :)Canım benim çok mu idrar döktün test böyle niye dağıldı...Erken testte var gibi gözüküyor emin olmak için kan verceksin mecbur inşallah vardırhayırlısıyla
Canım inşallah bebeğin seninledirBu testlerin üçünüde bugün yaptım.usttekini sabah işe gelince erken testi ilk önce.biraz zaman geçince diğerini ve az önce en altyapını yaptımalttaki iki testmi yoksa üstteki erken test mi.yarin ve daha sonraki günler adet olucakmiyim.gercekten merak ediyorum.bununla ilgili konu da actim. çok mutsuzum.sanki birşey benimle dalga geciyor
Eki Görüntüle 2812255
Benim 11. günün canim bu gün yarin eli kulağında carsamba deneme olur diye tahmin ediyorum insaallah heyecen tavanM Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
SoLeiL12
Ruveydam2015
Kızlar ne kadar kaldı denemeye Nisan ayı hepimize uğurlu gelir inşallah
İnşallah canımM Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
SoLeiL12
Ruveydam2015
Kızlar ne kadar kaldı denemeye Nisan ayı hepimize uğurlu gelir inşallah
sağol canım inşallah bu ay herkes hayırlı haber alsın ama hiç birimizinki kimyasal olmasın inşallah.durdukça diğer kaset testlerde de çok silik cizgi çıktı ama yarın ilk idrarla başka marka ile tekrar deniycem.inşallah hepimizin sonuçları iyi olurCanım inşallah bebeğin seninledirbence bekle yarın sabah ilk idrarla yap tekrar kaset testi
mavi ay canım sen daha öncede kimyasal geçirdinmi neden hemen genetik test yaptılar bana yapmadılar mesela geçen ay kimyasal olmuştu benimdeOzel hastanede mi versen cnm kani tabi yipratici oliyor cnm rabbim gonlene göre versin insllah bebisinn vardircnm bende bugun genetik test icin kan verdim rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin aksam acilde de verebilirsin cnm kani
Ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim denk getirsin canımBenim 11. günün canim bu gün yarin eli kulağında carsamba deneme olur diye tahmin ediyorum insaallah heyecen tavan
Amin canım benim inşallah Rabbim bu mübarek aylar hürmetine nasibimizde yazsın inşallahİnşallah canım
Bugun yarın bekliyorum regl olmayı hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşAllah canım inşallah sende içini ferah tut en hayırlı vakitte gelecektirsağol canım inşallah bu ay herkes hayırlı haber alsın ama hiç birimizinki kimyasal olmasın inşallah.durdukça diğer kaset testlerde de çok silik cizgi çıktı ama yarın ilk idrarla başka marka ile tekrar deniycem.inşallah hepimizin sonuçları iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?