Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cahillikte bir numarayım bilmiyordum canım akışa tutulduğunuBende sipariş verdim yarın elime ulaşacak öbür gün yapıcam testi...Çok heyecanlı belirtilerim regl olcak gibi sinirlilik falan var bayağı bakalım nolcak...Senin bence var gebelik darısı başımıza inşallah:)

mavi ay canım sen daha öncede kimyasal geçirdinmi neden hemen genetik test yaptılar bana yapmadılar mesela geçen ay kimyasal olmuştu benimde
Canim kimyasaldan önce boş gebelik gecirdim ben 9 haftalikken kurtaj oldum ustune birde kimyasal eklenince genetik tarama istediler

M Maviayyy
B Beybipattis
Tazeanneeee
@SoLeiL12
Ruveydam2015
Kızlar ne kadar kaldı denemeye Nisan ayı hepimize uğurlu gelir inşallah
Amin canım benim inşallah hepimizin yüzü güler ya.bende Çarşamba tekrar yumurta bakılacak.muhtemelen gecesine deneme olur yine test yapacağım.Bir de Eşimde kovid şüphesi var şuan ayrıyız inşallah yarın belli olacak. Pozitif çıkarsa bu ay yine olmayacak.nasip artık Rabbim neyi uygun görürse

Senin tam hangi gündü bat canım?

Ya cnm hakkinda hayirlisi olsun insllah birsey cikmaz enişte de bu ay olur.

Kızlar TSH hormonum aşırı düşük çıkmış bu demektir gebeliğe engel oldu şubatta denemede. Yarın doktora gidiyorum 10 gün içinde düzelme olur mu ne gibi ilaç verir bilmiyorum hayırlısı artık canım sıkıldı. öncesinde 23.7 çıkan sonucum 0.7 şok oldum yüksek diye 150mg ilaç vermişlerdi aşırı düşürmüş şimdide

Cnm hic bir bilgim yok ama insllah birsey olamaz zaten gebeligi düşündüğümüzden beri hep birseyler çıkıyor yolumuza cani sikma cnm doktorunla konuş gebeligi de sor hakkinda hayirlisi olsun

Cnm hic bir bilgim yok ama insllah birsey olamaz zaten gebeligi düşündüğümüzden beri hep birseyler çıkıyor yolumuza cani sikma cnm doktorunla konuş gebeligi de sor hakkinda hayirlisi olsun
Amin canım cümlemizin inşaallah. Sorma tam herşey tamam stres yok diyorum pat yeni bir şey

Amin canım cümlemizin inşaallah. Sorma tam herşey tamam stres yok diyorum pat yeni bir şey
Sen stres yapma cnm insllah onemli birsey degildir bak benim ki ertelendi sonuclar cikana kadar demek ki kafamiza takmamiz gerekiyor rabbim hakkimizda neyi hayirli goruyorsa oyle ilerliyoruz

Sen stres yapma cnm insllah onemli birsey degildir bak benim ki ertelendi sonuclar cikana kadar demek ki kafamiza takmamiz gerekiyor rabbim hakkimizda neyi hayirli goruyorsa oyle ilerliyoruz
Öyle canım tevekkül edip bekliyoruz elden ne gelir ki duadan başka. Senin kızlarda süreç nasıl gelişti kaç denemede oldular?

Öyle canım tevekkül edip bekliyoruz elden ne gelir ki duadan başka. Senin kızlarda süreç nasıl gelişti kaç denemede oldular?
Aynen cnm duadan baska yapacak birşeyimiz yok canim kizlarda 1 hafta sadece sık ilişki ile oldu ikiside ozamanlar tek denemistim ikinci kizimda olmadi sık denedigim zaman oldu boş gebeliktede tek iliskiyle tutunca ben cok şaşırmıştım ozaman düşünmüyorduk daha bebek olayinibos gebelkkten sonra karar verdik bebege olmasina hayirlisi bakalim zamani saati var demekki rabbim fazla bekletmeden hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…