Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canım tez vakitte nasip olsun hepimize sağlıklı hayırlı oğlanlar bizde bu stresten hayırlısıyla kurtulalım.

Amin canım tez vakitte nasip olsun hepimize sağlıklı hayırlı oğlanlar bizde bu stresten hayırlısıyla kurtulalım.
Insallah cnm bu mübarek günü hürmetine topikteki bütün kizlar hamile olarak bayrami yaşayalım

Merhaba ben son iki yılda bir dış gebelik bir kimyasal düşük en sonda üçüncü olarak kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu..doktora soruyorum olabilir diyor arastirmiyor..üniversite hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde pıhtılaşma testleri yapılıyormuş sanırım ayın 5 ine randevu aldım .sosyal güvencemiz var..ilk sormak istediğim bu testler ücretlimi ikincisi doktor yönlendirmedi ya benim sözüme intiba ederek bu testi yaparlarmi..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Evet yaparlar testi ayni dediginiz gibi doktora soylerseniz direk genetik tarama ister Sizden ve eşinizden kan aliyor.Benimde bir boş gebelik ve bir kimyasalim oldugu icin daha once 4 aylik kalbi durdugu icin bende istediler bugun verdim kani
Ozelde ücretli bende 600₺ istediler ben yaptirmadim bir tup kan icin cok geldi ücreti
Eğtim ve araştırma hastanesinde yaptirdim ücresiz sonuçlar 20 gune çıkar dedi

Cnm insallah biran once sağlığına kavuşup taburucu olursun bundan sonra doktorunun bir tedavi uygulayacak mi cnm
Dün taburcu oldum kuzum cuma günü kontrol dediler :) inşallah sıfırlanmış olur tedavi sürecini de cuma konuşacağız fakat ben biraz ara vereceğim psikolojik olarak baya çöktüm toparlanmam zaman alacak gibi

Canım benim bildiğim kadarıyla tekrarlayan dusuklerde riske atmayın yapıyorlar. En basiti dış gebelik sonrası rahim filmi çekiliyor bir arkadaşımın tek düşüğü var direk genetiğe randevu alıp kan verdi sonuç bekliyor şuan. Ücretsiz diye biliyorum testler ama hastanenin kapasitesine de bağlı biraz çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Canim bilgim yok konuyla ilgili ama ilac verince 1 hafta kullaniyosun zaten genelde degerin düzelir belkide kontrole gidersin denemeden önce bak en azından bunu öğrendin ona göre hareket edersin

Şimdi ocaktaki tahlillerime baktım 2.97 ymiş tsh değerim....İlaç çok düşürdü demekki dengelemesi için ilaç verir canım herhalde

günaydın kızlar.bu sabah dün aldığım fortune gebelik testini yaptım.negatifti.gittim covid-2. dozumu oldum.adet olmayı bekliyorum artık.bu erken testlerede güvenim hiç kalmadı doğrusu.silik fln çıkarırda dünkü net testimden sonra bu sabah negatifi görmek bir garip oldu.hayırlısı.en azından covid iki doz aşıyıda olumuş ve aradan çıkarmış oldum.

O erken testler birçok kişiyi yanıltmış nette okumuştum baya. Hayırlısı canım adetten sonra pozitif bile çıkabiliyor vardır inşaallah

Canım inşallah eşinde bişey yoktur bu ay deneme de nasip olur Dr a gittiğin zaman test yapmayı unutma hem bize de fikir olur Dr un dediği aşamada testin nasıl olduğu
Kızlar folik asit kullanan var mı gebelik öncesi
Canım ben uzun zamandır kullanıyorum bence sende başla
Canım tsh yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum sen verilen ilacı kaç gün kullandın uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum ben ama hiç stres yapma bence değerin normale döner bi Dr da danış bakalım ne dicek bizi de haberdar et
Benim de hala adetim gelmedi bugün 43.gün düşün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir türlü Dr gitmek nasip olmadı bana da geçen ay hormon testi verdim herşey yolundaydı tüm değerler normaldi ama neden bu ay böyle oldu onunda bilmiyorum artık hayırlısı demek ki vaktini bekliyor Allah büyüktür

Çıkınca bizede haber ver canim hayırlı haberler insaallah
Troidlerim yakmasa beni bu ay inşaallah ilacın dozunu ellerimle yanlış kullanmışım kadın bana haftada iki gün 150mg beş gün 75 yazmış aylar öncesi ben tersimden anlayıp hergün 150mg olarak alıyordum Birkaç gün hiç alma ilacı sonra 75 devam et dedi düzelir inşaallah kısa sürede. Gebeliği sordum acelen yoksa bekle değer düzelsin yok beklemem dersende bir şey diyemem tutmaz demem tutar da diyemem dedi. Ama böyle hastası olup gebe kalan olmuş baya

Kuzum çatlamanın üstünden 14 gün geçtikten sonra senin kesin adet gelmiyor mu? Yüksek değil baya düşük çıkmış bu sefer yanlış doz alımı yapmışım doktorda hata değil ben düzgün anlamamışım kadın not almış geçen aylarda bilgisayara verdiği dozun şeklini.

Oyy canim kiyamam yaa sansini dene o zaman canim dr sakinca görmemiş madem nasip belli mi olur

Canım bu ay ben pik göremedim işte 20.gün koyulaştı test sabaha pik olur diye düşündüm sabah yaptım yine koyu ama akşam ki kadar değildi ve ilerlemedi de giderek açıldı oysaki bütün yum belirtileri vardı ama geçen aylara göre çok daha hafifti mesela göğsüm çok aşırı ağrır ama bu ay o kadar olmadı daha hafifti bilmiyorum ne yapsam
Senin durumda nasip işte bak demek ki vakti zamanı değilmiş hayırlısı olsun inşallah sen yinede dene bence

Tekrar geçmiş olsun cnm.nezaman hazir hissedersen ozaman baslarsin calismaya rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kisa zamanda

Ya cnm neyse yikilmak yok bu ay dene insllah düzene girer de tutunur bebesin sen stres yapma cnm hakkinda ne hayirlisi ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…