- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.161
Ah canım benim yaaR rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.
Cnm niye uzun mu normalde döngün yoksa stres falan mi yaptin cnm denemw yaptigimizdan beri hep bir engel cikiyor karsimiza rabbim.ol derse oluyor ama biz cok.sres yaptigimizdan olacaga varsa da olmuyor herseyi birakmak gerekiyir onuda biz yapmiyoruzCanım inşallah eşinde bişey yoktur bu ay deneme de nasip olurDr a gittiğin zaman test yapmayı unutma hem bize de fikir olur Dr un dediği aşamada testin nasıl olduğu
Canım ben uzun zamandır kullanıyorum bence sende başla
Canım tsh yüksekliği gebeliğe engel diye biliyorum sen verilen ilacı kaç gün kullandın uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum ben ama hiç stres yapma bence değerin normale döner bi Dr da danış bakalım ne dicek bizi de haberdar et
Benim de hala adetim gelmedi bugün 43.gün düşün hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bir türlü Dr gitmek nasip olmadı bana da geçen ay hormon testi verdim herşey yolundaydı tüm değerler normaldi ama neden bu ay böyle oldu onunda bilmiyorum artık hayırlısı demek
Cnm ya niye oyle dediler aralik ayinda erkek kardesim covid oldu ve bizde kaliyordu biz karantinaydik bizdende test aldilar negatiftik ama hic bize uzak durum demediler birde biz kardesimin yaninda falan oturduk ayni sofrada yemek yedik negatifti testimiz esinde eger cok rahatsiz degilse erteleme tabi yine sen bilirsinde cnm hayatta hersey planladigimiz gibi gitmiyor hayirliso olsun hakkinda cnmR rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.
İnşallah kuzum Allah'ın izniyle cuma günü sifirnlansin daTekrar geçmiş olsun cnm.nezaman hazir hissedersen ozaman baslarsin calismaya rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin en kisa zamanda
canınınız sağolsun da tekrar denersiniz inşallah.insan bu kadar ümit etmişken nasıl üzülür biliyorum ama en başı sağlık ne diyelimR rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.
Canım inan ki stres yapıp yapmadığımı artık anlayamıyorum bana sorarsan son 2 aydır gayet rahatım ama demek ki değilmişim diyorum bunlar oluncaCnm niye uzun mu normalde döngün yoksa stres falan mi yaptin cnm denemw yaptigimizdan beri hep bir engel cikiyor karsimiza rabbim.ol derse oluyor ama biz cok.sres yaptigimizdan olacaga varsa da olmuyor herseyi birakmak gerekiyir onuda biz yapmiyoruz
Ah canım benim yaabelirtileri ne eşinin?
Sağlık olsun da canım inşallah mayısta deneme yaparsın
Herşeyde bi hayr vardır elbet bizim göremediğimiz
Cnm ya niye oyle dediler aralik ayinda erkek kardesim covid oldu ve bizde kaliyordu biz karantinaydik bizdende test aldilar negatiftik ama hic bize uzak durum demediler birde biz kardesimin yaninda falan oturduk ayni sofrada yemek yedik negatifti testimiz esinde eger cok rahatsiz degilse erteleme tabi yine sen bilirsinde cnm hayatta hersey planladigimiz gibi gitmiyor hayirliso olsun hakkinda cnm
Kızlar eşimde herhangi şikayet yok.yanindaki iki çalışanda çıktı.o yuzden şüphelendik. Varsa da şimdi erken cuma cumartesi belli olur demişler.ben de hipertansiyon falan var o yüzden doktorumuz izole olun dedi.kafamiz karıştı.esim yine de yarın yumurta takibine git diyor.ertelemek istemiyor.aslinda bende denemek istiyorum içimden geliyor yani olumsuz düşünce yokcanınınız sağolsun da tekrar denersiniz inşallah.insan bu kadar ümit etmişken nasıl üzülür biliyorum ama en başı sağlık ne diyelim
Bilmiyorumki canım bat 4 nisan henüz test yapmadım beklemedeyim inşallah vardırBilmiyorum canım geldim şimdi sıra bekliyorumSende var mı gebelik kaçıncı günün bugün?
Cnm test yaptinmi hamile falan olmayasinCanım inan ki stres yapıp yapmadığımı artık anlayamıyorum bana sorarsan son 2 aydır gayet rahatım ama demek ki değilmişim diyorum bunlar oluncabenim döngüm bayadır uzundu ama son aylarda kitler takviyelerle baya indirmiştim 30 güne kadar ama bu ay ilk kez böyle oldu işte ince ince belim ağrıyor arada kasıklarımda sızlama oluyor başım ağrıyor ama hala adet gelmiyor anlayamadım gitti
Öyle kuzum nasip şubattaki gibi takıntılı değilim artıkCanım bu ay ben pik göremedim işte 20.gün koyulaştı test sabaha pik olur diye düşündüm sabah yaptım yine koyu ama akşam ki kadar değildi ve ilerlemedi de giderek açıldı oysaki bütün yum belirtileri vardı ama geçen aylara göre çok daha hafifti mesela göğsüm çok aşırı ağrır ama bu ay o kadar olmadı daha hafifti bilmiyorum ne yapsam
Senin durumda nasip işte bak demek ki vakti zamanı değilmiş hayırlısı olsun inşallah sen yinede dene bence
Amin canım cümlemizin inşaallahYa cnm neyse yikilmak yok bu ay dene insllah düzene girer de tutunur bebesin sen stres yapma cnm hakkinda ne hayirlisi ise o olsun
Ay kızlar ne oluyor bize ya engel üstüne engel çıkıyor hepimizdeR rana20 canım doktora gidersem zaten aklımda kaç mm de testim ne durumda görünüyor atarım size inşallah.ama bu ay yine kısmet olmadi.esimin testi negatif gelse bile 5 gün ayrı durmamız gerekiyormuş.cunku daha sonra pozitife dönebilirmis.bu ay çok umitliydim.hep masaj yaptım incir yedim.yarin ultrasonla bakilacakti.nasip artık Rabbim nasıl uygun görürse.
Canım hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu kaynatıp içebilirsin aynı gün hemen söktürüyor adetiCanım inan ki stres yapıp yapmadığımı artık anlayamıyorum bana sorarsan son 2 aydır gayet rahatım ama demek ki değilmişim diyorum bunlar oluncabenim döngüm bayadır uzundu ama son aylarda kitler takviyelerle baya indirmiştim 30 güne kadar ama bu ay ilk kez böyle oldu işte ince ince belim ağrıyor arada kasıklarımda sızlama oluyor başım ağrıyor ama hala adet gelmiyor anlayamadım gitti
Canım sağlıklı gelişen yumurta günde 2mm büyüyormuş ama bu durum herkeste aynı olmayabilirde. Testini gönder bakarız ama Dr gitsen daha net olurdu eş zamanlı olarak testte yapardınKizlar iyi geceler persembe dr gitmiştim söylemiştim 12 mm yumurta diye testim koyulasiyo yavas yavaş tekrar gitmeli miyim sizce ne durumda diye gerek var mi kendim test yapsam sadece diyorum
Yok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatiftiCanım hamile olmadığından eminsen maydonoz suyu kaynatıp içebilirsin aynı gün hemen söktürüyor adeti
Oğlen ki testim bu canimCanım sağlıklı gelişen yumurta günde 2mm büyüyormuş ama bu durum herkeste aynı olmayabilirde. Testini gönder bakarız ama Dr gitsen daha net olurdu eş zamanlı olarak testte yapardın
12. Günum normalde 13 te daha da koyulasiyo 14 gibi pik oluyo 10 saat falan pik kaliyo ayni gun siliniyo benimOğlen ki testim bu canim
Eşitlemeye ramak kalmış belki de şuan eşitledi test yaptın mı akşam?Oğlen ki testim bu canim
Yaptim canim ayni gibi koyulaşma yok 12. Günum çünkü yarin bekliyorum onu hep öyle olduEşitlemeye ramak kalmış belki de şuan eşitledi test yaptın mı akşam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?