- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.181
Bunuda biraz önce yaptim sivi alimini ayarlayamadim isteyken sanirim biraz daha acik ama koyulasma yok canimEşitlemeye ramak kalmış belki de şuan eşitledi test yaptın mı akşam?
Evet canım sabaha olur gibiBunuda biraz önce yaptim sivi alimini ayarlayamadim isteyken sanirim biraz daha acik ama koyulasma yok canim
Git canım kesinlikle zaten 10 gün içinde ücretsiz muayene kafan net olur. Sağlıkla oğluşun bu ay tutunsun sana inşaallahKizlar iyi geceler persembe dr gitmiştim söylemiştim 12 mm yumurta diye testim koyulasiyo yavas yavaş tekrar gitmeli miyim sizce ne durumda diye gerek var mi kendim test yapsam sadece diyorum
Yok kuzum ben bir kere kaynatıp beş bardak olarak ayarlıyordum onu içiyordum hepsi bitttikten 4-5 saat sonra söktürüyordu. Hatta hiç unutmam kızıma hamileyken yapmıştım bilmiyordum hamilelik planı yoktu adetim gelmeyince iki gün içmiştim şükür ki bir şey olmamışYok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatiftimaydanoz kürü etkili mi söktürmede yarın yapıyım bari her seferde taze mi kaynatmak lazım onu
Aynen cigerim her ay bişey çıkıyor ama ne yapalım sağlık olsun.kafamizda soru işareti kalmasın.tedavi gerekiyorsa sende olursun doktor ne derse inşallah en hayırlı zamanda hamile kalırız.Öyle kuzum nasip şubattaki gibi takıntılı değilim artık
Amin canım cümlemizin inşaallah
Ay kızlar ne oluyor bize ya engel üstüne engel çıkıyor hepimizde
Tmm canim 3 saatte bir yapicam sizede atarim cok teşekkür ederim hayırlısıyla atlatiriz hepimiz bu süreci insaallahEvet canım sabaha olur gibi
Pike geçtiği vakit sıkı takip yap burdan paylaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Aynen canım ultra pik gibi görünüyor? Sende uzun mu sürüyor pik çatlama arası?Kızlar gunaydin testim pik olmus hatta ultra pikte olabilir çok heyecanliyim bi bakar misiniz
Yok canim kisa suruyo benim bu gun gece falan silinmeye başlar diye tahmin ediyorumAynen canım ultra pik gibi görünüyor? Sende uzun mu sürüyor pik çatlama arası?
Canım aynen pik olmuş testin sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap testi t bi tık daha koyulaşabilir bence o koyulaşmadan sonra açılmaya başladığı vakit deneme olsunKızlar gunaydin testim pik olmus hatta ultra pikte olabilir çok heyecanliyim bi bakar misiniz
Teşekkür ederim canim insaallah yaa bu gece denk gelirse çok iyi olacak yarin gündüz olursa sıkıntı dikkat ediyorum sıvıya sizede atarim tekrar yaptıkça cumleten işlerimiz rast gitsin insaallah canim oğlanlarımıza hamis kalalim hayirlisiylaCanım aynen pik olmuş testin sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap testi t bi tık daha koyulaşabilir bence o koyulaşmadan sonra açılmaya başladığı vakit deneme olsun
Bende heyecanlandım bak hadi hayırlısı olsun Rabbim denk getirsin oğluşunun haberini almayı nasip etsin inşallah
dene bence canım aynen pozitif olun ertelemeyin yanındaysaKızlar eşimde herhangi şikayet yok.yanindaki iki çalışanda çıktı.o yuzden şüphelendik. Varsa da şimdi erken cuma cumartesi belli olur demişler.ben de hipertansiyon falan var o yüzden doktorumuz izole olun dedi.kafamiz karıştı.esim yine de yarın yumurta takibine git diyor.ertelemek istemiyor.aslinda bende denemek istiyorum içimden geliyor yani olumsuz düşünce yok
içme maydonoz suyu hiç belli de olmaz bence.bekle.ne acelen varYok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatiftimaydanoz kürü etkili mi söktürmede yarın yapıyım bari her seferde taze mi kaynatmak lazım onu
Canım silinme başlamış sanki demek ki senin ki en son bi önceki teste ki kadar koyulaşıyor bence eve gidince fazla vakit kaybetmeden deneme yapKizlar simdiki testim böyle digeriyle kolaj yapayim mi aksama silinecek sanırım
Var canim çok ince bi çizgi gördüm ins yaniltmaz test hayırlı olsunKızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
Aaa var canım baya belirgin hemde birde kaset test yapsana varsa elinde bazı erken gebelik testleri çok yanıltıyor zaten varsa normal kaset testte de çıkarKızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
Yaa öyle mi diyosun 6 da tekrar bi test daha yapicamCanım silinme başlamış sanki demek ki senin ki en son bi önceki teste ki kadar koyulaşıyor bence eve gidince fazla vakit kaybetmeden deneme yap
Eczaneden yarın alıp bakayım cok tesekkur ederım ınsallah vardır dualarım sızınleAaa var canım baya belirgin hemde birde kaset test yapsana varsa elinde bazı erken gebelik testleri çok yanıltıyor zaten varsa normal kaset testte de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?