Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Eşitlemeye ramak kalmış belki de şuan eşitledi test yaptın mı akşam?
Bunuda biraz önce yaptim sivi alimini ayarlayamadim isteyken sanirim biraz daha acik ama koyulasma yok canim

Eklentiler

• 20210330_215243.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar iyi geceler persembe dr gitmiştim söylemiştim 12 mm yumurta diye testim koyulasiyo yavas yavaş tekrar gitmeli miyim sizce ne durumda diye gerek var mi kendim test yapsam sadece diyorum
Git canım kesinlikle zaten 10 gün içinde ücretsiz muayene kafan net olur. Sağlıkla oğluşun bu ay tutunsun sana inşaallah
Yok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatifti maydanoz kürü etkili mi söktürmede yarın yapıyım bari her seferde taze mi kaynatmak lazım onu
Yok kuzum ben bir kere kaynatıp beş bardak olarak ayarlıyordum onu içiyordum hepsi bitttikten 4-5 saat sonra söktürüyordu. Hatta hiç unutmam kızıma hamileyken yapmıştım bilmiyordum hamilelik planı yoktu adetim gelmeyince iki gün içmiştim şükür ki bir şey olmamış Demem o ki nasipleri varsa gerçekten Allah veriyor yoksa da ne yaparsak yapalım olmuyor. Son zamanlarda aşırı kimyasal düşük vs gerçek çevremde olsun burada olsun çok haber duydum üzüldüm insan etkileniyor hamile kalsam bile sevinemem gibi doğurana kadar bu saatten sonra.

Öyle kuzum nasip şubattaki gibi takıntılı değilim artık

Amin canım cümlemizin inşaallah

Ay kızlar ne oluyor bize ya engel üstüne engel çıkıyor hepimizde
Aynen cigerim her ay bişey çıkıyor ama ne yapalım sağlık olsun.kafamizda soru işareti kalmasın.tedavi gerekiyorsa sende olursun doktor ne derse inşallah en hayırlı zamanda hamile kalırız.

Evet canım sabaha olur gibi
Pike geçtiği vakit sıkı takip yap burdan paylaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Tmm canim 3 saatte bir yapicam sizede atarim cok teşekkür ederim hayırlısıyla atlatiriz hepimiz bu süreci insaallah

Kızlar gunaydin testim pik olmus hatta ultra pikte olabilir çok heyecanliyim bi bakar misiniz

Eklentiler

• 20210331_113437.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar gunaydin testim pik olmus hatta ultra pikte olabilir çok heyecanliyim bi bakar misiniz
Canım aynen pik olmuş testin sıvıya dikkat ederek 3 saatte bir yap testi t bi tık daha koyulaşabilir bence o koyulaşmadan sonra açılmaya başladığı vakit deneme olsun
Bende heyecanlandım bak hadi hayırlısı olsun Rabbim denk getirsin oğluşunun haberini almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canim insaallah yaa bu gece denk gelirse çok iyi olacak yarin gündüz olursa sıkıntı dikkat ediyorum sıvıya sizede atarim tekrar yaptıkça cumleten işlerimiz rast gitsin insaallah canim oğlanlarımıza hamis kalalim hayirlisiyla

Kizlar simdiki testim böyle digeriyle kolaj yapayim mi aksama silinecek sanırım

Eklentiler

• 20210331_150334.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 45
Üstteki şimdi yaptığım

Eklentiler

• IMG_20210331_151334.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 65
dene bence canım aynen pozitif olun ertelemeyin yanındaysa

Yok canım değilim geçen hafta cuma yaptım test acaba olabilir mi diye ama tahmin ettiğim gibi negatifti maydanoz kürü etkili mi söktürmede yarın yapıyım bari her seferde taze mi kaynatmak lazım onu
içme maydonoz suyu hiç belli de olmaz bence.bekle.ne acelen var

Kızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa

Eklentiler

• 80710133-D500-4AC6-A4D0-1B31BF32A45E.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 65
  • B455E458-FDA7-4478-B388-A721102D4740.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
Aaa var canım baya belirgin hemde birde kaset test yapsana varsa elinde bazı erken gebelik testleri çok yanıltıyor zaten varsa normal kaset testte de çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…