- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.221
Kahve falan içindim canm az onu bekliyorum beklemicem açılmış bayaCanım eğer müsaitsen hiç bekleme deneme yap bence
Bu akşam tam zamanı
Hadi inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir oğlun olur canımKizlar yaptık denemeyiRabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için
Aminn canim hepimizin insaallah çok sağolHadi inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir oğlun olur canım
Canım hadi hayırlısı insan acayip rahatlıyor denemeyi yapınca ben üstüme düşeni yaptım gibiKizlar yaptık denemeyiRabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için
Aynen öyle yaa kafam rahatladi yine testi yapicam ne durumda diye ama üzerimden yük kalkti emeginiz cok Allah razi olsun hepinizdenCanım hadi hayırlısı insan acayip rahatlıyor denemeyi yapınca ben üstüme düşeni yaptım gibiRabbım tamamına erdirsin inşallah
Hadi bakalimncnm hakkinda hayirlisi olsun rabbim saglikli hayirli bir erkek bebiş nasip etsinKizlar yaptık denemeyiRabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için
Bence olmaz diye düşünüyorum cnmKizlar bide son olarak şunu sorcam belki saçma gelebilir. Ben şimdi gun boyu ayaktayim hareket halinde hic yurumesem 15 20 bin atıyorum ve üzerimdeki kiyafetlerde ağır biraz belimde falan ağırlık var. Söyle diyim resmi çalışıyorum kolluk kuvvetiyim diyim siz anlayinbunun bi sakincasi olur mu sizce döllenmeye yani olumsuz etkiler mi hamile kalmayi
Cnm bende görüyorumKızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
Cnm benim bildiğim 22 veya 23 yapılıyor diye biliyorum sen bir kadin doğum dr sorKızlar benim adetim hala gelmedi bugün 44.günhamile değilim eminim
Ben bi prolaktin hormonuna baktırsam diyorum bunun için illa adetin 2 yada 3.gününü beklemek zorunda değilim değil mi? Bi fikriniz var mı? Test yaptırmayı düşündüğüm kliniğe sordum orda ki dr adetin 3.günü de bakılır diğer günlerde de bakılır dedi ama emin olamadım nedense
Amin canim insaallah çok sağolHadi bakalimncnm hakkinda hayirlisi olsun rabbim saglikli hayirli bir erkek bebiş nasip etsin
Insaallah olmaz ya oluşum aşamasında sonra zaten hamilelik olursa sivil çalışıyosun bakalim çıkar kokusu 2 haftayaBence olmaz diye düşünüyorum cnmbenim gorumcede yorucu işte ikiz bebeklere hamile yeni
Ayy kıyamam yaa hadi hayırlı olsun inşallahKizlar yaptık denemeyiRabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için
Testi bize de at silinene kadar devam et canım emin olalım çatladığınaAynen öyle yaa kafam rahatladi yine testi yapicam ne durumda diye ama üzerimden yük kalkti emeginiz cok Allah razi olsun hepinizden
15 dk sonra tekrar yapcam canim tekrar kolaylaşacağını sanmam diger aylarda hic olmadi çünkü ordan biliyorumTesti bize de at silinene kadar devam et canım emin olalım çatladığına
Aminn canim Allah razi olsun sizlerdenAyy kıyamam yaa hadi hayırlı olsun inşallahcanım Rabbim gönül muradınla müjdelesin
Nasil sence canim biraz koyu hala ama yavas aciliyo galibaTesti bize de at silinene kadar devam et canım emin olalım çatladığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?