Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar yaptık denemeyi Rabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için

Kizlar yaptık denemeyi Rabbim hayirlara çıkarsın ins gönlümüzdekini nasip etsin saga yattim bekliyorum. Biraz gerildim kasildim ama bakalim sonuc ne olacak hepinize çok teşekkür ederim yanimda olduğunuz için
Hadi inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir oğlun olur canım

Canım hadi hayırlısı insan acayip rahatlıyor denemeyi yapınca ben üstüme düşeni yaptım gibi Rabbım tamamına erdirsin inşallah

Canım hadi hayırlısı insan acayip rahatlıyor denemeyi yapınca ben üstüme düşeni yaptım gibi Rabbım tamamına erdirsin inşallah
Aynen öyle yaa kafam rahatladi yine testi yapicam ne durumda diye ama üzerimden yük kalkti emeginiz cok Allah razi olsun hepinizden

Kizlar bide son olarak şunu sorcam belki saçma gelebilir. Ben şimdi gun boyu ayaktayim hareket halinde hic yurumesem 15 20 bin atıyorum ve üzerimdeki kiyafetlerde ağır biraz belimde falan ağırlık var. Söyle diyim resmi çalışıyorum kolluk kuvvetiyim diyim siz anlayin bunun bi sakincasi olur mu sizce döllenmeye yani olumsuz etkiler mi hamile kalmayi

Hadi bakalimncnm hakkinda hayirlisi olsun rabbim saglikli hayirli bir erkek bebiş nasip etsin

Bence olmaz diye düşünüyorum cnm benim gorumcede yorucu işte ikiz bebeklere hamile yeni

Cnm benim bildiğim 22 veya 23 yapılıyor diye biliyorum sen bir kadin doğum dr sor
Kan versene canm yarin bitane

Ayy kıyamam yaa hadi hayırlı olsun inşallah canım Rabbim gönül muradınla müjdelesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…