Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bencede tekrar test yap bana ultra olmus suan yıne esıtlenmıs bır sonrakinde silinme görceksın gıbı gelıyor akıntı durumun ne
Diger test daha silik olursa deneme yapicam canim. Vala sabah ilk testi yaparken vardi akinti ama kasik ağrım çok sağ tarafta iste yum orda zaten

Kızlar benim adetim hala gelmedi bugün 44.gün hamile değilim eminim
Ben bi prolaktin hormonuna baktırsam diyorum bunun için illa adetin 2 yada 3.gününü beklemek zorunda değilim değil mi? Bi fikriniz var mı? Test yaptırmayı düşündüğüm kliniğe sordum orda ki dr adetin 3.günü de bakılır diğer günlerde de bakılır dedi ama emin olamadım nedense

Özelde dr un varsa ara sor canim vala hic bi bilgim yok benim zaten sizden öğreniyorum bi cok şeyi

Ayy tmm canim 1 saat sonra tekrar yapcam atarim burayada 6 da testi karsilastiririz ona göre degerlendiririm insaalah ya bi bitseydi hayirlisiyla
Hiç stres yapma normal bir gündesin gibi düşün rahat ol bugün senin yum günün ki sen daha önceden de takip yapmışsın çat ve pik arası ne kadar sürdüğünü biliyorsun o yüzden keyfini çıkar bebek odaklı olma elinden geldiğince

Aynen canim 3 ay takip yaptim kisa sürdüğünü biliyorum insaallah zamanlama güzel olur tsk ederim destekleriniz için

Ne demek canım benim inşallah Rabbim gönlüne verir
Amin canim hepimize insaallah bu arada denemeden once neler yapiliyodu
Soguk suyla bolgesel dus eşe
Sert kahve
Çikolata
Dualar hangisiydi yaa hepsi gitti kafamdan

Kizlar silinmiş acil yardim cok mu geç kaldim yeni geldim eve

Eklentiler

• 20210331_181030.webp
    7 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…