- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.201
Yok kuzum ya gebelik falan ateşim yüksek değil test negatif hadi testte çıkmıyor desem ateşim yüksek çıkardı ben aylardır ateş takibi yapıyorum bu ay bi tuhaf zateniçme maydonoz suyu hiç belli de olmaz bence.bekle.ne acelen var
Bencede tekrar test yap bana ultra olmus suan yıne esıtlenmıs bır sonrakinde silinme görceksın gıbı gelıyor akıntı durumun neYaa öyle mi diyosun 6 da tekrar bi test daha yapicam
Aynen öyle canım baksana silinme başlamışYaa öyle mi diyosun 6 da tekrar bi test daha yapicam
Diger test daha silik olursa deneme yapicam canim. Vala sabah ilk testi yaparken vardi akinti ama kasik ağrım çok sağ tarafta iste yum orda zatenBencede tekrar test yap bana ultra olmus suan yıne esıtlenmıs bır sonrakinde silinme görceksın gıbı gelıyor akıntı durumun ne
Ayy tmm canim 1 saat sonra tekrar yapcam atarim burayada 6 da testi karsilastiririz ona göre degerlendiririm insaalah ya bi bitseydi hayirlisiylaAynen öyle canım baksana silinme başlamış
Özelde dr un varsa ara sor canim vala hic bi bilgim yok benim zaten sizden öğreniyorum bi cok şeyiKızlar benim adetim hala gelmedi bugün 44.günhamile değilim eminim
Ben bi prolaktin hormonuna baktırsam diyorum bunun için illa adetin 2 yada 3.gününü beklemek zorunda değilim değil mi? Bi fikriniz var mı? Test yaptırmayı düşündüğüm kliniğe sordum orda ki dr adetin 3.günü de bakılır diğer günlerde de bakılır dedi ama emin olamadım nedense
Hiç stres yapma normal bir gündesin gibi düşün rahat ol bugün senin yum günün ki sen daha önceden de takip yapmışsın çat ve pik arası ne kadar sürdüğünü biliyorsun o yüzden keyfini çıkar bebek odaklı olma elinden geldiğinceAyy tmm canim 1 saat sonra tekrar yapcam atarim burayada 6 da testi karsilastiririz ona göre degerlendiririm insaalah ya bi bitseydi hayirlisiyla
Aynen canim 3 ay takip yaptim kisa sürdüğünü biliyorum insaallah zamanlama güzel olurHiç stres yapma normal bir gündesin gibi düşün rahat ol bugün senin yum günün ki sen daha önceden de takip yapmışsın çat ve pik arası ne kadar sürdüğünü biliyorsun o yüzden keyfini çıkar bebek odaklı olma elinden geldiğince
Ne demek canım benim inşallah Rabbim gönlüne verirAynen canim 3 ay takip yaptim kisa sürdüğünü biliyorum insaallah zamanlama güzel olurtsk ederim destekleriniz için
Amin canim hepimize insaallahNe demek canım benim inşallah Rabbim gönlüne verir
dene bence canım aynen pozitif olun ertelemeyin yanındaysa
Ayy var ben gördümKızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
R rana20 B Beybipattis @meaglin87Kizlar silinmiş acil yardim cok mu geç kaldim yeni geldim eve
Çatlamış canım hemen deneme yapmalısın
Ayy tmm canm ins çok gec kalmamisimdir yaaÇatlamış canım hemen deneme yapmalısındualarım seninle.sert kahve eşin bölgesel duş dua edin derin ilişki sağa yat
Ben tam bu kıvamdayken deneme yaptım hadi hayırlısıKizlar silinmiş acil yardim cok mu geç kaldim yeni geldim eve
Insaallah canim tsk ederimBen tam bu kıvamdayken deneme yaptım hadi hayırlısı
Yok iyice silinmemiş bende böyleyken deneme düşünüyorumAyy tmm canm ins çok gec kalmamisimdir yaa
Canım eğer müsaitsen hiç bekleme deneme yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?