- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.241
Bi öncekine göre azicik koyu gibi anlamadimTesti bize de at silinene kadar devam et canım emin olalım çatladığına
Yarın yine yap bence şansa bırakma diyorumKizlar sizce acele mi ettim ya hesaplama yaptirdigim kadinda yarin sabah yada oğlen tekrar dene catladiktan sonra 36 saat yasiyo yumurta dedi ama tek ilişki mantikli değil mi yarin yapmali miyim tekrar
Yarina daha çok silinecek ama bilemedim yaa 12 de yine yapicam atarim buraya bakip yorum yaparsaniz sevinirim kizlarYarın yine yap bence şansa bırakma diyorum
Hangi hesaba yaptrdnız hesaplamayıKizlar sizce acele mi ettim ya hesaplama yaptirdigim kadinda yarin sabah yada oğlen tekrar dene catladiktan sonra 36 saat yasiyo yumurta dedi ama tek ilişki mantikli değil mi yarin yapmali miyim tekrar
Cinsiyet hesaplama arzumHangi hesaba yaptrdnız hesaplamayı
Adım adım annelikte var acaba ona yaptran var mı oda çatladıktan sonra diyoCinsiyet hesaplama arzum
Zaten çatlamış dedi ama 36 saat yasiyo tekrar iliskide ol sabah dedi su an aciliyo sabaha iyice acilacak kararsız kaldimAdım adım annelikte var acaba ona yaptran var mı oda çatladıktan sonra diyo
Nasıl yani canım 22 ve 23 ne demek oluyorCnm benim bildiğim 22 veya 23 yapılıyor diye biliyorum sen bir kadin doğum dr sor
Kan versene canm yarin bitane
Silinme devam ediyor canım bencr zamanlama güzel olduNasil sence canim biraz koyu hala ama yavas aciliyo galiba
Sabah yapayim mi ne diyosun tekrar ama baya silinecek sabaha kadar. Bi de 12 te tekrar yapcam ona da bakar misiniz belleyip uyumazsanız kafam dumanlandi yaa darlandimSilinme devam ediyor canım bencr zamanlama güzel oldu
Canım bakarım ben büyük ihtimalle uyumam o saateSabah yapayim mi ne diyosun tekrar ama baya silinecek sabaha kadar. Bi de 12 te tekrar yapcam ona da bakar misiniz belleyip uyumazsanız kafam dumanlandi yaa darlandim
Tmm canim doğru diyosun zaten verecek olan bununlada verir nasip birazdaCanım bakarım ben büyük ihtimalle uyumam o saateniye kendine sıkıntı yapıyorsun canım ne güzel testin ilerledi deneme yaptın herşey yolunda gitti biraz sakin ol
Yani adetin 22.gunu diye biliyorum demek istediNasıl yani canım 22 ve 23 ne demek oluyor
Evet cnm silinmişKizlar iyice açıldı
Canım zamanlama gayet güzel oldu ben olsam tek ilişki ile bırakırım tabi sen içinden nasıl geliyorsa öyle yapKizlar iyice açıldı
Sabah 5 te tekrar yaptik cnim 8 e kadar yine yapin dedi kadin bi bildiği vardir diye zar zor yaptik bakalim nasip canim çok tşk ederimCanım zamanlama gayet güzel oldu ben olsam tek ilişki ile bırakırım tabi sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?