Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kizlar sizce acele mi ettim ya hesaplama yaptirdigim kadinda yarin sabah yada oğlen tekrar dene catladiktan sonra 36 saat yasiyo yumurta dedi ama tek ilişki mantikli değil mi yarin yapmali miyim tekrar

Kizlar sizce acele mi ettim ya hesaplama yaptirdigim kadinda yarin sabah yada oğlen tekrar dene catladiktan sonra 36 saat yasiyo yumurta dedi ama tek ilişki mantikli değil mi yarin yapmali miyim tekrar
Yarın yine yap bence şansa bırakma diyorum

Silinme devam ediyor canım bencr zamanlama güzel oldu
Sabah yapayim mi ne diyosun tekrar ama baya silinecek sabaha kadar. Bi de 12 te tekrar yapcam ona da bakar misiniz belleyip uyumazsanız kafam dumanlandi yaa darlandim

Sabah yapayim mi ne diyosun tekrar ama baya silinecek sabaha kadar. Bi de 12 te tekrar yapcam ona da bakar misiniz belleyip uyumazsanız kafam dumanlandi yaa darlandim
Canım bakarım ben büyük ihtimalle uyumam o saate niye kendine sıkıntı yapıyorsun canım ne güzel testin ilerledi deneme yaptın herşey yolunda gitti biraz sakin ol

Canım bakarım ben büyük ihtimalle uyumam o saate niye kendine sıkıntı yapıyorsun canım ne güzel testin ilerledi deneme yaptın herşey yolunda gitti biraz sakin ol
Tmm canim doğru diyosun zaten verecek olan bununlada verir nasip birazda cok sagol vala ya cok destek oldun

Kizlar iyice açıldı

Eklentiler

• 20210331_235935.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım zamanlama gayet güzel oldu ben olsam tek ilişki ile bırakırım tabi sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Sabah 5 te tekrar yaptik cnim 8 e kadar yine yapin dedi kadin bi bildiği vardir diye zar zor yaptik bakalim nasip canim çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…