Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sabah 5 te tekrar yaptik cnim 8 e kadar yine yapin dedi kadin bi bildiği vardir diye zar zor yaptik bakalim nasip canim çok tşk ederim
Hayırlısı olsun inşallah canım verecek Rabbim ister bi kez yap ister 10 kez yap her türlü verir inşallah kaderine bir oğluş yazılmıştır güzel haberlerini alırız bu ay sabah ki denemeden sonra testin nasıldı devam ettin mi peki?

Yok canim daha etmedim gece baya açılmıştı yapmaya gerek yok artik diye düşündüm ama o testten 5 saat sonra oldu tamamen silinmemiştir diye tahmin ediyorum

Hangi kadın dedi canım
Canim istagramda hesaplama yaptirdim cinsiyet tahmini arzum diye yurt disinda kurslar almış kendiside planlamayla oglu olmus kizdan sonra %100 deniyo 80 oraninda başarı sağlıyormuş o tekrar yap diyince yaptim

Biz onunla ilerledik çatladıktan sonra tek ilişki taraftarıydık ikimizde öyle de oldu canım hayırlısı Allahtan
Normalde benimde düşüncem tek olmasiydi ama yine yap 36 saat yasiyo diyip belli bi zaman verdi bana sabah 8 e kadar yapman lazim diyince 5 te yaptik hayirlisi canim

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım

Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize

M Maviayyy canım namazını kılıp duanı paylaşır mısın? Sen tamam dediğinde okumaya başlayalım

Ya kizlar deneme yaptigimdan beri karnim kasigim agriyo yaa hayra alamet mi sizce

Benim ilişki sonrası ovulasyon testi böyleydi...
Canim benimde denediğimde daha koyuydu atmıştım zaten ama 2. Denemem hemen hemen böyledir tamamen silinmemistir diye tahmin ediyorum 5 saat sonrasiydi çünkü

Cnm kıldım namazımı başlayabiliriz R rana20

Duam;Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim
Rabbim Aliye kulunu sağlıklı, hayırlı, imanlı Salih kullarından ikiz erkek evlatları nasip et. Ya Mucib isminle yalvarıyorum sevgili peygamberin Hz. Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Rabbim ne olur bu kulunun dileğini arzusunu geri çevirme Amin Elhamdülillah Rabbilalemin essalatü vessalamü ala resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.

ben az önce adet oldum.yanlış çıkan erken test oldu ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…