- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.261
Hangi kadın dedi canımSabah 5 te tekrar yaptik cnim 8 e kadar yine yapin dedi kadin bi bildiği vardir diye zar zor yaptik bakalim nasip canim çok tşk ederim
Biz onunla ilerledik çatladıktan sonra tek ilişki taraftarıydık ikimizde öyle de oldu canım hayırlısı AllahtanAdım adım annelikte var acaba ona yaptran var mı oda çatladıktan sonra diyo
Hayırlısı olsun inşallah canım verecek Rabbim ister bi kez yap ister 10 kez yap her türlü verir inşallah kaderine bir oğluş yazılmıştır güzel haberlerini alırız bu ay sabah ki denemeden sonra testin nasıldı devam ettin mi peki?Sabah 5 te tekrar yaptik cnim 8 e kadar yine yapin dedi kadin bi bildiği vardir diye zar zor yaptik bakalim nasip canim çok tşk ederim
Canım tekrar test yaptın mı?Hangi kadın dedi canım
Yok canim daha etmedim gece baya açılmıştı yapmaya gerek yok artik diye düşündüm ama o testten 5 saat sonra oldu tamamen silinmemiştir diye tahmin ediyorumHayırlısı olsun inşallah canım verecek Rabbim ister bi kez yap ister 10 kez yap her türlü verir inşallah kaderine bir oğluş yazılmıştır güzel haberlerini alırız bu ay sabah ki denemeden sonra testin nasıldı devam ettin mi peki?
Canim istagramda hesaplama yaptirdim cinsiyet tahmini arzum diye yurt disinda kurslar almış kendiside planlamayla oglu olmus kizdan sonra %100 deniyo 80 oraninda başarı sağlıyormuş o tekrar yap diyince yaptimHangi kadın dedi canım
Normalde benimde düşüncem tek olmasiydi ama yine yap 36 saat yasiyo diyip belli bi zaman verdi bana sabah 8 e kadar yapman lazim diyince 5 te yaptik hayirlisi canimBiz onunla ilerledik çatladıktan sonra tek ilişki taraftarıydık ikimizde öyle de oldu canım hayırlısı Allahtan
Bence de baya açılmıştır diye düşünüyorumYok canim daha etmedim gece baya açılmıştı yapmaya gerek yok artik diye düşündüm ama o testten 5 saat sonra oldu tamamen silinmemiştir diye tahmin ediyorum
Hayırlısı artik canim elimizden geleni yaptik hakkiniz gecti Allah razi olsun hepinizdenBence de baya açılmıştır diye düşünüyorum
Ne demek canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre verir hayırlı haberlerini alırızHayırlısı artik canim elimizden geleni yaptik hakkiniz gecti Allah razi olsun hepinizden
Aynen canım verecek olan o insaallahNe demek canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre verir hayırlı haberlerini alırızbundan sonra bol bol dua et. Sen elinden geleni yaptın takdir Allahın
Canım yaptım aynı dünkü gibi hayali çizgi çıktı...Biraz daha sabredip beklemeliyim sanırımCanım tekrar test yaptın mı?
Benim ilişki sonrası ovulasyon testi böyleydi...Aynen canım verecek olan o insaallah
Canim benimde denediğimde daha koyuydu atmıştım zaten ama 2. Denemem hemen hemen böyledir tamamen silinmemistir diye tahmin ediyorum 5 saat sonrasiydi çünküBenim ilişki sonrası ovulasyon testi böyleydi...
Canim bu testten 5 saat sonra oldu 2. Deneme seninkiyle ayni olmuştur heralde o saate kadarBenim ilişki sonrası ovulasyon testi böyleydi...
Cnm kıldım namazımı başlayabilirizTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
M Maviayyy canım namazını kılıp duanı paylaşır mısın? Sen tamam dediğinde okumaya başlayalım
İnsallah oğluşun tutunmuştur cnmCanım yaptım aynı dünkü gibi hayali çizgi çıktı...Biraz daha sabredip beklemeliyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?