Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
ben az önce adet oldum.yanlış çıkan erken test oldu ne yazıkki
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme lütfen vaktini bekliyor kuzucuk
Bu erken gebelik testleri gerçekten hiç güvenilir değil özellikle predictor marka da çok yanılma oluyor son zamanlarda çok denk geldim

neden böyle oldu.bir anlam veremiyrum.yumurta var.çatlama akıntısı var.ilişki var.ama olmadı
Dr a gitmis miydin canim bi kac ay olamamasi normal bence canim sıkma canını bende hemen olmaz belki diyorum 5 bucuk sene ara verdim sonuçta üzülme hiç canm

Merhaba bende bugun doktor kontrolünde sağ tarafta 2 adet yumurtamın olduğunu öğrendim biri 16ml diğeri 17 ml dedi bugun reglimin 9.gunu normalde de yumurtlamam erken oluyor sizin 17 ml yumurta kac gun sonra çatladı acaba 2 kızım Rabbim nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum..ovulasyon testlerim var 10 aydır gebelik olmadi ama bu ay erkek bebek icin takiple ilişki olsun istiyorum

Merhaba ben cuma gittiğimde 17 mm di pazar günü öğlen çatladı...Havuç yemiştim epey o da hızlandırmış olabılır

Merhaba ben cuma gittiğimde 17 mm di pazar günü öğlen çatladı...Havuç yemiştim epey o da hızlandırmış olabılır
Benimkide pazarı bulmaz gibi geliyor bana cumartesi çatlar muhtemelen doktor bugünden itibaren gun aşırı dedi ama sperm sorunumuz var oyuzden tam vaktini tespit edip ozaman değerlendirmek istiyorum

Benimkide pazarı bulmaz gibi geliyor bana cumartesi çatlar muhtemelen doktor bugünden itibaren gun aşırı dedi ama sperm sorunumuz var oyuzden tam vaktini tespit edip ozaman değerlendirmek istiyorum

Iyi aksamlar arkadaslar 2 kizim var Rabbim nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum 10 aydir nasip olmadi gebelik tum tahlillerim yapildi malesef esimde sperm sorunu cikti 2 aydir takviyeleri kullaniyor 2.testi daha iyi geldi cok sukur bu ayda olmazsa esim tekrar ornek verecek yine iyi gelirse ben hsg cektiricem insallah gerek kalmaz bugun kontrolde sag tarafta 2 yumurtam olusmus 16 ve 17 ml ovulasyon yapiyorum henuz pik olmadi siz degerlendirmeleri kac gunluk perhizle yapıyorsunuz acaba

İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur canım.hosgeldin aramıza.yumurta çatlama boyutu herkese göre değişiyor.benim geçen ay 22.8 mm di gecesine çatladı.testini sıkı takip et sıvı tüketme etkiliyor çünkü..cinsel perhiz 5 gün ideal deniyor

Merhaba canim ben yeni deneme yaptim dun gece. 4 5 günlük cinsel perhiz uyguladim ben keci boynuzu özü ve kürü yaptim aylar öncesinden. 12 ml idi sagda tek yumurtam geçen hafta perşembe günü Dun gece 12 gibi çatladı

Canim bir de normalde günlük 1 2 ml buyuyo ama sen simdiden test yap kacirma yumurtlamayi sivi alimina dikkat et buraya at bizde bakariz bendeb daha tecrübeli kizlar var onlarda yorumlar

Kızlar bende şimdi yumurtama baktırdım.sag taraftakiler hiç büyümemis 10 mm de kalmışlar.sol yumurtam yine baskın 19 mm olmuş.yarin yada cumartesi sabaha çatlar herhalde.eve gidince testlere de baslarim.benim sağ tüpüm normalden küçükmüş..ordan yumurta zor imkansız gibiymis.artik sağ sol farketmez zaten verecek rabbim her türlü verir

Baya büyümüş canim takip yapmaya basla bence sag sol olayi çok önemli değil demişti kizlar daha önce bende sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…