- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.301
Insaallah canim bizede at testlerini bakariz insaallah dualarimiz seninle sira sende bekliyoruzAynen canım tam çatlama anını yakalarsam inşallah gerisi tevekkül
İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur canım.hosgeldin aramıza.yumurta çatlama boyutu herkese göre değişiyor.benim geçen ay 22.8 mm di gecesine çatladı.testini sıkı takip et sıvı tüketme etkiliyor çünkü..cinsel perhiz 5 gün ideal deniyor
Diğer aylarda takip yaptin mi canim pik ne kadar sürüyor kac saatte catliyo bilmek önemli dr a da gidebilirsin imkanın varsaBiraz once yaptığım ovulasyon yarin pik olur muhtemelen
Daha once kullandım ama ayni gun bir kac kez yapmadım açıkçası ama uzun sürmüyor bugun pik oluyor yarin siliklesiyor zaten aşırı sancim.ve akintim oluyorDiğer aylarda takip yaptin mi canim pik ne kadar sürüyor kac saatte catliyo bilmek önemli dr a da gidebilirsin imkanın varsa
Tmm canim takibi güzel yap o zaman bu ay 3 saatte 1 yapDaha once kullandım ama ayni gun bir kac kez yapmadım açıkçası ama uzun sürmüyor bugun pik oluyor yarin siliklesiyor zaten aşırı sancim.ve akintim oluyor
Sağolasın kardeşim atarım inşallah testleriInsaallah canim bizede at testlerini bakariz insaallah dualarimiz seninle sira sende bekliyoruz
Senin yumurta daha küçük mm de çatlıyor demekki.onemli olan çatlamasi canım.pikten sonra kaçırma inşallah dualarimdasinAnladim cok tesekkur ederim sabah 17 ml olan yumurta ovulasyon koyulaşmaya başladı biraz once yaptığımı aticam insallah daha önceki tecrübeme gore yarin pik olur obur gun en gec çatlar belki yarin gece bile çatlayabilir cok erken degil mi ya
Tamam insallah❤cok sagolTmm canim takibi güzel yap o zaman bu ay 3 saatte 1 yap
Ya çok teşekkür ederim birbirimize dua edelim insallahSağolasın kardeşim atarım inşallah testleri
Senin yumurta daha küçük mm de çatlıyor demekki.onemli olan çatlamasi canım.pikten sonra kaçırma inşallah dualarimdasin
İlk silinmedemi yaptınız yoksa belli bir saat gecmesimi gerekiyorBiz onunla ilerledik çatladıktan sonra tek ilişki taraftarıydık ikimizde öyle de oldu canım hayırlısı Allahtan
Hemen mi cıktı 1-2 saat sonra falan mıKızlar dayanamadım 6 gün kala predictor test yaptım bi bakıp yorumlasanıza şunu hayali bişey var mı yok mu yoksa
Cnm ozaman sıkı takip yapta kaçırma cunku 19mm olmuş hakkimda hayirlisi olsun cnm dualarimdasin rabbim nasipten sonra sağ sol boş insllah sağlıkla bir tosuncuk oğluşun olsunKızlar bende şimdi yumurtama baktırdım.sag taraftakiler hiç büyümemis 10 mm de kalmışlar.sol yumurtam yine baskın 19 mm olmuş.yarin yada cumartesi sabaha çatlar herhalde.eve gidince testlere de baslarim.benim sağ tüpüm normalden küçükmüş..ordan yumurta zor imkansız gibiymis.artik sağ sol farketmez zaten verecek rabbim her türlü verir
Allah razı olsun ciğerim.dualar birlikte inşallah hepimizin tosuncuk oğlanları olur.bu gece yada yarın sabaha çatlar inşallah takipteyim canımCnm ozaman sıkı takip yapta kaçırma cunku 19mm olmuş hakkimda hayirlisi olsun cnm dualarimdasin rabbim nasipten sonra sağ sol boş insllah sağlıkla bir tosuncuk oğluşun olsun
Canım merhaba,Iyi aksamlar arkadaslar 2 kizim var Rabbim nasip ederse birde oğlum olsun istiyorum 10 aydir nasip olmadi gebelik tum tahlillerim yapildi malesef esimde sperm sorunu cikti 2 aydir takviyeleri kullaniyor 2.testi daha iyi geldi cok sukur bu ayda olmazsa esim tekrar ornek verecek yine iyi gelirse ben hsg cektiricem insallah gerek kalmaz bugun kontrolde sag tarafta 2 yumurtam olusmus 16 ve 17 ml ovulasyon yapiyorum henuz pik olmadi siz degerlendirmeleri kac gunluk perhizle yapıyorsunuz acaba
Bak gör bu oğluş sana soldan soldan gelecekKızlar bende şimdi yumurtama baktırdım.sag taraftakiler hiç büyümemis 10 mm de kalmışlar.sol yumurtam yine baskın 19 mm olmuş.yarin yada cumartesi sabaha çatlar herhalde.eve gidince testlere de baslarim.benim sağ tüpüm normalden küçükmüş..ordan yumurta zor imkansız gibiymis.artik sağ sol farketmez zaten verecek rabbim her türlü verir
Bu ay masaallahimiz var yaaBak gör bu oğluş sana soldan soldan gelecek
Bence teste başla canım sıvıya dikkat et bu ay deneme olsun sal gitsin artıkyumurtan gayet iyi büyümüş maşallah oğluşla buluşup döllensin inşallah hadi bakalım sıra sende heyecan başlasın artıkkkk
Ahh canım ahhh beni hiç beklemeyin siz bana tur bindirdiniz bileBu ay masaallahimiz var yaasen ne zaman yapiyosun canim deneme senide görelim sahalarda
Oyy kuzum olsunda geç olsun stres yapmaAhh canım ahhh beni hiç beklemeyin siz bana tur bindirdiniz bile
Ben daha adeti bekliyorum canım bugün tam olarak 46.günüm gelen giden yok şuan bebeği unuttum adetimin derdine düştüminşallah en kısa zamanda aranıza katılacağım siz hamiş kalmaya bakın beni beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?