Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Anladim cok tesekkur ederim sabah 17 ml olan yumurta ovulasyon koyulaşmaya başladı biraz once yaptığımı aticam insallah daha önceki tecrübeme gore yarin pik olur obur gun en gec çatlar belki yarin gece bile çatlayabilir cok erken degil mi ya

Insaallah canim bizede at testlerini bakariz insaallah dualarimiz seninle sira sende bekliyoruz
Sağolasın kardeşim atarım inşallah testleri Senin yumurta daha küçük mm de çatlıyor demekki.onemli olan çatlamasi canım.pikten sonra kaçırma inşallah dualarimdasin

Cnm ozaman sıkı takip yapta kaçırma cunku 19mm olmuş hakkimda hayirlisi olsun cnm dualarimdasin rabbim nasipten sonra sağ sol boş insllah sağlıkla bir tosuncuk oğluşun olsun

Cnm ozaman sıkı takip yapta kaçırma cunku 19mm olmuş hakkimda hayirlisi olsun cnm dualarimdasin rabbim nasipten sonra sağ sol boş insllah sağlıkla bir tosuncuk oğluşun olsun
Allah razı olsun ciğerim.dualar birlikte inşallah hepimizin tosuncuk oğlanları olur.bu gece yada yarın sabaha çatlar inşallah takipteyim canım

Canım merhaba,
İnşAllah Rabbim gönül muradını ömrüne nasip eder
Eşinde sperm sorunu varsa bence perhizi uzun tut 4 5 gün olsun daha fazlası bayatlıyor diye pek önerilmiyor çünkü. Ovulasyon testi yapıyorsan eğer sen buraya at biz yorum yaparız ultra pikten sonra ki ilk açılmada deneme yap. Pik ve çat arası kaç saat sürüyor biliyor musun?

Bak gör bu oğluş sana soldan soldan gelecek
Bence teste başla canım sıvıya dikkat et bu ay deneme olsun sal gitsin artık yumurtan gayet iyi büyümüş maşallah oğluşla buluşup döllensin inşallah hadi bakalım sıra sende heyecan başlasın artıkkkk

Kızlar bende yarın Dr a randevu aldım bi muayene olacağım bakalım neler oluyor içeride dünden beri sağ kasığımda aynı yum ağrısı sızlaması gibi bir sancı var ve bastırınca o tarafa şişlik var gibi hatta akıntım da baya vardı akşam tekrar mı yumurtlama oluyor yoksa adetin habercisi mi anlayamadım dün kafama takıldı test yaptım koyuluk yok kist olmuş olabilir diye de düşünmeden edemiyorum kist böyle ağrılar yapar mı bi fikriniz var mı?

Bu ay masaallahimiz var yaa sen ne zaman yapiyosun canim deneme senide görelim sahalarda

Bu ay masaallahimiz var yaa sen ne zaman yapiyosun canim deneme senide görelim sahalarda
Ahh canım ahhh beni hiç beklemeyin siz bana tur bindirdiniz bile
Ben daha adeti bekliyorum canım bugün tam olarak 46.günüm gelen giden yok şuan bebeği unuttum adetimin derdine düştüm inşallah en kısa zamanda aranıza katılacağım siz hamiş kalmaya bakın beni beklemeyin

Oyy kuzum olsunda geç olsun stres yapma insaallah bekliyoruz canim sensiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…