- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.321
Stresten ziyade gerginlik var üstümde şişiyorum midem taş gibi oluyor ama hala yokOyy kuzum olsunda geç olsun stres yapmainsaallah bekliyoruz canim sensiz olmaz
Senin normalde dongun böyle uzun muydu canim tabi adet olamayinca siskinlik huzursuzluk olur yaa uzun olmasi zor olur belki yarin dr bisey der adet tetikleyici bi ilaç falan ne bilim ins tez zamanda olur kurtulursun canim yaStresten ziyade gerginlik var üstümde şişiyorum midem taş gibi oluyor ama hala yokbakalım yarın Dr ne dicek işin garip yanı geçen ki adetim de hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı o adetten sonra 46.günüm geçti normal hali buysa demek ki bi sorun çıksa ne olacaktı şaka gibiyim
Insagramda bir gebenin günlüğü var ona yazsana durumunu o kadin bisey önerir belki canim baya bilgisi var bu konulardaStresten ziyade gerginlik var üstümde şişiyorum midem taş gibi oluyor ama hala yokbakalım yarın Dr ne dicek işin garip yanı geçen ki adetim de hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı o adetten sonra 46.günüm geçti normal hali buysa demek ki bi sorun çıksa ne olacaktı şaka gibiyim
Ader söktürücü masajlari falan var yutube da bi bak istersenStresten ziyade gerginlik var üstümde şişiyorum midem taş gibi oluyor ama hala yokbakalım yarın Dr ne dicek işin garip yanı geçen ki adetim de hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı o adetten sonra 46.günüm geçti normal hali buysa demek ki bi sorun çıksa ne olacaktı şaka gibiyim
Şuan yapmadığım kalmadı canım masaj adet söktürücü çaylar ama yok leke dahi yok öyle rahat takılıyor yaniAder söktürücü masajlari falan var yutube da bi bak istersen
Insaallah olumlu şeyler söyler canim Allah şifa versin bizede haber ver gidince dr aŞuan yapmadığım kalmadı canım masaj adet söktürücü çaylar ama yok leke dahi yok öyle rahat takılıyor yani
Bakalım inşallah Dr iyi şeyler söyler biraz gerildim doğrusu
Normalde de döngüm ikinci kızımdan sonra hep böyle uzun oldu ama bebek fikrinden sonra bitkisel ve takviyelerle 30 35 güne kadar oluyordu ama bu ay neden böyle oldu anlam veremiyorum oysa ki incir kürü yapmıştım birde ya kist oldu kaldı ondan sökülmüyor
Aminnn inşallah canım inşallahInsaallah olumlu şeyler söyler canim Allah şifa versin bizede haber ver gidince dr a
Aminn Alah razı olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah açılma süresini bilmiyorum simdi yaptığım testi atayım sabah bir tik acıktı simdi ultra pik oldu sanirimCanım merhaba,
İnşAllah Rabbim gönül muradını ömrüne nasip eder
Eşinde sperm sorunu varsa bence perhizi uzun tut 4 5 gün olsun daha fazlası bayatlıyor diye pek önerilmiyor çünkü. Ovulasyon testi yapıyorsan eğer sen buraya at biz yorum yaparız ultra pikten sonra ki ilk açılmada deneme yap. Pik ve çat arası kaç saat sürüyor biliyor musun?
Evet canım ultra pik olmuş testin şimdi bu andan itibaren çok sıkı takip yapman lazım. Sıvıya çok dikkat et wc gir sonra yarım bardak su iç 3 saat sonra tekrar yap testi buraya at bakalım sen çıplak gözle daha net görürsün silinme başladığı zaman deneme yap. Eğer ki çat süren hızlıysa mesela bundan sonraki testin hemen açılmaya geçerse direk deneme olsun fazla beklemeAminn Alah razı olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah açılma süresini bilmiyorum simdi yaptığım testi atayım sabah bir tik acıktı simdi ultra pik oldu sanirim
Ayy benim güzel kalpli arkadaşım ya kocaman amiiin. inşallah rabbim nasip eder.Hz.Osman hatmine başladım oglum olması niyetiyle.Allah im hepimize hayırlısıyla göstersin inşallah.basladim testlere inşallah bu yumurtayı kaçırmayızBak gör bu oğluş sana soldan soldan gelecek
Bence teste başla canım sıvıya dikkat et bu ay deneme olsun sal gitsin artıkyumurtan gayet iyi büyümüş maşallah oğluşla buluşup döllensin inşallah hadi bakalım sıra sende heyecan başlasın artıkkkk
R rana20 canım M maviayy için okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü ikiz oğlan nasip etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@Hayallerimmm3
B Beybipattis
@Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
M Maviayyy canım namazını kılıp duanı paylaşır mısın? Sen tamam dediğinde okumaya başlayalım
Canım benim Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin cümlemizeAyy benim güzel kalpli arkadaşım ya kocaman amiiin. inşallah rabbim nasip eder.Hz.Osman hatmine başladım oglum olması niyetiyle.Allah im hepimize hayırlısıyla göstersin inşallah.basladim testlere inşallah bu yumurtayı kaçırmayız
Sende git bakalım doktora kontrol iyidir bebek düşündüğünü de söyle. Muhtemelen adet söktürücü ilaç falan verir kullan rahatla ay ondan sonra da büyüsün yumurtalar gelsin oğlanlar
Kur'an-ı Kerim hatmi canımCanım benim Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize
Büyük ihtimalle söktürücü verecek bende öyle umuyorum hayırlısı olsun inşallah
Hz. Osman'ı duası hangisi canım artık hangi duayı okucam diye beynim error veriyor valla
Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce reglin düzene girer. Kullandığın takviyeler kist yapmış olabilir.Canım benim Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize
Büyük ihtimalle söktürücü verecek bende öyle umuyorum hayırlısı olsun inşallah
Hz. Osman'ı duası hangisi canım artık hangi duayı okucam diye beynim error veriyor valla
Maşallah Rabbim kabul etsin canımKur'an-ı Kerim hatmi canım
Perşembe gecesi başlanıyor.bir hafta da belli sureler okunarak hatim iniliyor.her sure sonunda duası var onu okuyorum.biraz zor iki çocukla ama Rabbim kolaylık veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?