Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Oyy kuzum olsunda geç olsun stres yapma insaallah bekliyoruz canim sensiz olmaz
Stresten ziyade gerginlik var üstümde şişiyorum midem taş gibi oluyor ama hala yok bakalım yarın Dr ne dicek işin garip yanı geçen ki adetim de hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı o adetten sonra 46.günüm geçti normal hali buysa demek ki bi sorun çıksa ne olacaktı şaka gibiyim

Senin normalde dongun böyle uzun muydu canim tabi adet olamayinca siskinlik huzursuzluk olur yaa uzun olmasi zor olur belki yarin dr bisey der adet tetikleyici bi ilaç falan ne bilim ins tez zamanda olur kurtulursun canim ya

Insagramda bir gebenin günlüğü var ona yazsana durumunu o kadin bisey önerir belki canim baya bilgisi var bu konularda

Ader söktürücü masajlari falan var yutube da bi bak istersen

Ader söktürücü masajlari falan var yutube da bi bak istersen
Şuan yapmadığım kalmadı canım masaj adet söktürücü çaylar ama yok leke dahi yok öyle rahat takılıyor yani
Bakalım inşallah Dr iyi şeyler söyler biraz gerildim doğrusu
Normalde de döngüm ikinci kızımdan sonra hep böyle uzun oldu ama bebek fikrinden sonra bitkisel ve takviyelerle 30 35 güne kadar oluyordu ama bu ay neden böyle oldu anlam veremiyorum oysa ki incir kürü yapmıştım birde ya kist oldu kaldı ondan sökülmüyor

Insaallah olumlu şeyler söyler canim Allah şifa versin bizede haber ver gidince dr a

Aminn Alah razı olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah açılma süresini bilmiyorum simdi yaptığım testi atayım sabah bir tik acıktı simdi ultra pik oldu sanirim

Eklentiler

• 16173584104557304936757106493557.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 49
Aminn Alah razı olsun Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin insallah açılma süresini bilmiyorum simdi yaptığım testi atayım sabah bir tik acıktı simdi ultra pik oldu sanirim
Evet canım ultra pik olmuş testin şimdi bu andan itibaren çok sıkı takip yapman lazım. Sıvıya çok dikkat et wc gir sonra yarım bardak su iç 3 saat sonra tekrar yap testi buraya at bakalım sen çıplak gözle daha net görürsün silinme başladığı zaman deneme yap. Eğer ki çat süren hızlıysa mesela bundan sonraki testin hemen açılmaya geçerse direk deneme olsun fazla bekleme
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

Ayy benim güzel kalpli arkadaşım ya kocaman amiiin. inşallah rabbim nasip eder.Hz.Osman hatmine başladım oglum olması niyetiyle.Allah im hepimize hayırlısıyla göstersin inşallah.basladim testlere inşallah bu yumurtayı kaçırmayız
Sende git bakalım doktora kontrol iyidir bebek düşündüğünü de söyle. Muhtemelen adet söktürücü ilaç falan verir kullan rahatla ay ondan sonra da büyüsün yumurtalar gelsin oğlanlar

R rana20 canım M maviayy için okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü ikiz oğlan nasip etsin inşallah

Canım benim Aminnn inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize
Büyük ihtimalle söktürücü verecek bende öyle umuyorum hayırlısı olsun inşallah
Hz. Osman'ı duası hangisi canım artık hangi duayı okucam diye beynim error veriyor valla

Kur'an-ı Kerim hatmi canım
Perşembe gecesi başlanıyor.bir hafta da belli sureler okunarak hatim iniliyor.her sure sonunda duası var onu okuyorum.biraz zor iki çocukla ama Rabbim kolaylık veriyor..

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce reglin düzene girer. Kullandığın takviyeler kist yapmış olabilir.
Canım bende Hz. Osman hatmini yaptım. Hz. Osman hatmi kur'anı bir haftada belirlenen sürelerin tertip üzere okuyup bitirilmesidir.

Merhabalar çevrenizde doktor ile planlı veya kıbrısta cinsiyet seçimi yaptıran oldumu? Bunlar tabiki yüzde yüz doğru bir yöntem değil Rabbim ol derse olur sadece merak ettim..Bende ovulasyon testi kullandığım ay hamile kalmadım bir sonraki ay çocuğum olmuyor benim triplerine girmiştim o ay adetten hemen sonra hamile kaldım Rabbim bir kız evladı nasip etti birde oğlum olsun ona hem yeri gelince abi baba kardeş yoldaş olsun istiyorum Rabbim izin verirse sadece merak ettim bu yöntemlerle doktor veya kıbrısa giden var mı başarılı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…