- 11 Kasım 2020
- 59
- 28
- 8
- 30
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.341
Alkali su nasil oluyo canim ingiliz karbonati falanmi kullaniyosunBenim takvimime göre 20 gün sonra yumurtlama günüm, tabi laboquick ovülasyon testlerimle kesin belirleyeceğim, 2,5 aydır ben ve eşim beslenme diyetine harfiyen dikkat ediyoruz, ben alkali su içiyorum, inşaallah tutarsa size herşeyi detalylca anlatacağım, tabi herşey Allah’tan, gönlümüzdeki nasip olur inşaallah
Yazinda adinizi derken kuzum benide yazarmisin dua icinse bende 2021de dusunuyorumAy inşallah canım uğurlu gelsin hepimize
Kızlar 2021 de gebelik planlayanlar yazında ilk seyfaya adınızı yazıyım. Sonra karşısına erkek bebek inşallah
Kan ne icin gerilmesi gerekiyor canımBenim eşim hiç bişey kullanmıyor kan bile verdiremrdim korana var diye o kadar korkak
Isin rast gitsin canim dualarimiz seninle Rabbim hayirlisiyla sana erkek evlat nasip etsinKızlar yumurtlama günü belirtilerimi sizinle paylaşayım belki yardımcı olur.
Perşembe akşam sol yumurta büyüklüğü 19 mm di.
Cuma günü yani dün hafif akıntım başladı.. ovulasyon testi yaptım c den daha acıktı t çizgisi. Ateş ölçümü yapıyorum 36.1 yukarısı çıkmadı.yumurtam tahmini 20 cm falan oldu.
Bugün akıntım baya arttı yoğun gelmeye başladı.sol kasıkta ağrı ve batma oluyor.testim pik ateşim 36.7
Bu gece değerlendiririm inşallah.dualariniza talibim.testlere devam ediyorum pikten ilk açılıp ikisi eşit olunca denerim inşallah
Duacınızım rabbim gönlümüzdeki ni hayırlısıyla size nasip etsin inşallahKızlar yumurtlama günü belirtilerimi sizinle paylaşayım belki yardımcı olur.
Cuma günü yani dün hafif akıntım başladı.. ovulasyon testi yaptım c den daha acıktı t çizgisi. Ateş ölçümü yapıyorum 36.1 yukarısı çıkmadı.yumurtam tahmini 20 cm falan oldu.
Bugün akıntım baya arttı yoğun gelmeye başladı.sol kasıkta ağrı ve batma oluyor.testim pik ateşim 36.7
Bu gece değerlendiririm inşallah.dualariniza talibim.testlere devam ediyorum pikten ilk açılıp ikisi eşit olunca denerim inşallah
Hadi cnm bakalim bu ay senin icin hayirli olsunKızlar yumurtlama günü belirtilerimi sizinle paylaşayım belki yardımcı olur.
Canım rabbim gönlüne göre versin inşallah Eğer pik süren kısa ise pikken dene derim.Kızlar yumurtlama günü belirtilerimi sizinle paylaşayım belki yardımcı olur.
Normalde kısa sürüyordu da bu ay hersey değişti canım ya.simdi test yaptım hala pik durumda.birde adetin 13 veya 14. Günü yumurtlama olurdu bu ay 18. Gün yumurtlama. Şaşırdım yaCanım rabbim gönlüne göre versin inşallah Eğer pik süren kısa ise pikken dene derim.
Canım strestende olabilir takibini sıkı tut bu ay duzensizse her an çatlayabilirde rabbim yâr ve yardimcın olsun.Normalde kısa sürüyordu da bu ay hersey değişti canım ya.simdi test yaptım hala pik durumda.birde adetin 13 veya 14. Günü yumurtlama olurdu bu ay 18. Gün yumurtlama. Şaşırdım ya
Acaba ayda 2 kere yumurtlama da olunuyormuş öyle olmuş olabilir misin canım.Normalde kısa sürüyordu da bu ay hersey değişti canım ya.simdi test yaptım hala pik durumda.birde adetin 13 veya 14. Günü yumurtlama olurdu bu ay 18. Gün yumurtlama. Şaşırdım ya
Allah razı olsun canım.stres oldum ya ondan etkiledi herhaldeCanım strestende olabilir takibini sıkı tut bu ay duzensizse her an çatlayabilirde rabbim yâr ve yardimcın olsun.
Canım ultrasonla baktırdım ya daha önce yumurtlamis olsam orda sıvı görünüyor..bu dediğin bazen bende oluyor sonra adet oluyorum.en iyisi takip yaptirmak imkan varsa yumurtana baktır yada ovulasyon testiyle adet bitimi başlayıp yumurtanı bulabilirsinAcaba ayda 2 kere yumurtlama da olunuyormuş öyle olmuş olabilir misin canım.
Bende 26 gün de bir adet oluyorum ama yum günü sancım ağrım veya akıntım olmuyor şimdi adetime 5 gün var kasık bel ağrım oluyor akıntıda var adet ağrısımı yumurtlama ağrısını anlayamadım
Aynen canım Allah nasip ederse Nisan 9-10 gibi adet görücem adet bitince teste başlayacağım rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsinCanım ultrasonla baktırdım ya daha önce yumurtlamis olsam orda sıvı görünüyor..bu dediğin bazen bende oluyor sonra adet oluyorum.en iyisi takip yaptirmak imkan varsa yumurtana baktır yada ovulasyon testiyle adet bitimi başlayıp yumurtanı bulabilirsin
Canım gittim bugün Dr a usg ile baktı normal bi sıkıntı yok dedi geçmişte verdiğim hormon değerlerine bakarak lh fsh tan bi tık yüksek bu da yumurtanın düzenli çatlamadan sönüp gitmesine sebep olur dedi ki cidden son 2 aydır ultra pik göremedim tuhaf şekilde t siliniyordu hafif bir pko olabilir ama sadece klinik ve hormonal anlamada dedi. Gebelik var mı yok mu diye kan aldı ama sonuç negatif tabi ki pazartesi günü adet söktürücü verecek ve sonrasında adeti düzenlemek için bir ilaç yazacakmış benim süreç uzadıkça uzuyor yani ama herşey de bi hayr vardır ben inanıyorum Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor inşallah
Amin canım Allah razı olsun.aynen dediğin gibi rabbim bekletiyor ama sonu güzel olacak.nur topu gibi bir oğlan olacak inşaallahCanım gittim bugün Dr a usg ile baktı normal bi sıkıntı yok dedi geçmişte verdiğim hormon değerlerine bakarak lh fsh tan bi tık yüksek bu da yumurtanın düzenli çatlamadan sönüp gitmesine sebep olur dedi ki cidden son 2 aydır ultra pik göremedim tuhaf şekilde t siliniyordu hafif bir pko olabilir ama sadece klinik ve hormonal anlamada dedi. Gebelik var mı yok mu diye kan aldı ama sonuç negatif tabi ki pazartesi günü adet söktürücü verecek ve sonrasında adeti düzenlemek için bir ilaç yazacakmış benim süreç uzadıkça uzuyor yani ama herşey de bi hayr vardır ben inanıyorum Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor inşallahCanım merak edip sorduğun içinde ayrıca çok teşekkür ederim Allahım inşallah bu ay ki denemeni sağlıklı hayırlı salih bir erkek evlat ile müjdelesin
Rabbim bekletiyosa guzellestiriyodur canim tedavini ol stres yapma sonra sirasi gelince denemelerini yaparsin guzelce hayirlisiyla gönlündeki versin AllahCanım gittim bugün Dr a usg ile baktı normal bi sıkıntı yok dedi geçmişte verdiğim hormon değerlerine bakarak lh fsh tan bi tık yüksek bu da yumurtanın düzenli çatlamadan sönüp gitmesine sebep olur dedi ki cidden son 2 aydır ultra pik göremedim tuhaf şekilde t siliniyordu hafif bir pko olabilir ama sadece klinik ve hormonal anlamada dedi. Gebelik var mı yok mu diye kan aldı ama sonuç negatif tabi ki pazartesi günü adet söktürücü verecek ve sonrasında adeti düzenlemek için bir ilaç yazacakmış benim süreç uzadıkça uzuyor yani ama herşey de bi hayr vardır ben inanıyorum Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyor inşallahCanım merak edip sorduğun içinde ayrıca çok teşekkür ederim Allahım inşallah bu ay ki denemeni sağlıklı hayırlı salih bir erkek evlat ile müjdelesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?