Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar testim ultra pik oldu.gecen sefer silinmede tutmamisti ya acaba şimdi denesem mi yoksa silinmede mi deneyeyim
Bak ben böyleyken denedim ilk silinmem boyleydi ama kisa suruyo benim 10 12 saatte catliyo ama 10 saat sonra tekrar deneme yapmistim

Eklentiler

• 20210331_181030.webp
    7 KB · Görüntüleme: 37
Çok tecrubem yok ama uzun suruyosa şayet pikken denemek riske girer sanki yaa kızlarda bi yorum yapsin bakalim canim yanlis bisey söylemek istemiyorum
Sağol canım bende beklemedeyim.bir gebenin günlüğü var oğluna pikken ve sonrasında üç deneme ile hamile kalmış.erkende olabilir belki ben de bilemedim.ama iki deneme düşünüyorum bakalım kısmet

Sağol canım bende beklemedeyim.bir gebenin günlüğü var oğluna pikken ve sonrasında üç deneme ile hamile kalmış.erkende olabilir belki ben de bilemedim.ama iki deneme düşünüyorum bakalım kısmet
Evet canim takip ediyorum onu ve pikken diyo o ama benim planlama yaptirdigim kadin siliklesince yaomayi oneriyo ama cokta silinmemesi lazim canim benimde ilk denemen bakalim nolcak tuttu mu bilmiyorun

Senin zamanlaman güzel oldu bence.hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın inşallah..bu süreçte zor ya
Benimde içime sindi açıkçası ama hic hamile gibi gibi hissetmiyorum kendimi zamani dusunmemeye calisiyorum 15inde adet olmam gerek bekliyorum caktirmadan

Okudum arkadaşım rabbim gönlündekini ömrüne nasip etsin inşallah

Amin canım Allah razı olsun.aynen dediğin gibi rabbim bekletiyor ama sonu güzel olacak.nur topu gibi bir oğlan olacak inşaallah doktor güzel açiklama yapmış.yumurtlama zamanı gidersin olmazsa takip iyi olur
İnşAllah canım ya inşallah sonu güzel olur zaten o deneme heyacanları yerini Sabr ve Duaya bıraktı sonu güzel olsun da geçsun güç olmasın ne yapalım
Rabbim bekletiyosa guzellestiriyodur canim tedavini ol stres yapma sonra sirasi gelince denemelerini yaparsin guzelce hayirlisiyla gönlündeki versin Allah
Yok canım çok şükür stres yok teslimiyet var aksine şükürler olsun içimde bir yerde bir ses zamanı var bekle sabret diyor inşallah hepimizin duaları kabul olur iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Benimde içime sindi açıkçası ama hic hamile gibi gibi hissetmiyorum kendimi zamani dusunmemeye calisiyorum 15inde adet olmam gerek bekliyorum caktirmadan
Aynen zamanı hiç düşünme belirtelere yorma kendini ben hamileyim sandim aman psikolojik belirtilermis inşallah senin hayırla sonuçlanır
Cabım bence dene senşn hızlı büyüyor bu fırsatı kaçırma baktın bu ay tutmadı bidaha ki aya t biraz açılınca denersin
Aynen ya deneyeyim bari geçende tutmadi ya silinince.ya Allah Bismillah

Merhaba arkadaşlar bende bugün gittim doktor yumurtan 14 buçuk mm dedi ne zaman çatlar acaba lütfen yardımcı olur musunuz Ovülasyon testiyle de takip ediyorum
Merhaba pazartesi yada sali catlayabilir sıkı takip yapın ovülasyon testi ile

Reactions: zfb
Cnm hakkinda hayirlisi olsun deneme yapacağımız ay hep birsey cikiyor rabbim en kisa zamanda bekletmeden nasip etsin biraz strestende oluyor adetin uzamasi banada dr pko yakin sinir demisti baska bir dr oyle birseyin yok gayet iyi yum demisti biliyorsun bende hic pik olmuyor acaba benim yumlar sagliklsimi gelisiyor da hamilelikler ilerlemiyor diye düşünüyorum
Rabbim hayirliis ile saglikli erkek evaladi versin gec olsun güç olmasin cnm

Merhabalar kizlar bende 2 veya 3 ay icinde denemeyi 0dusunuyorum pco var bende yumurtlama dönemini nasıl ayarlıycam bilemiyorum önerileriniz varmi rabbim bu mubarek aylar yuzu suyu hurmetine hayirli ogullarda nasip etsin bizlere

Merhaba arkadaşlar bende bugün gittim doktor yumurtan 14 buçuk mm dedi ne zaman çatlar acaba lütfen yardımcı olur musunuz Ovülasyon testiyle de takip ediyorum
Günde 2 mm falan büyüyor canım 22 de falan çatlıyor
Testle iyi takip yapmalısın.haftaya Çarşamba perşembe çatlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…