- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.381
Selam kızlar denemeyi yaptık.esim çok heyecan yaptı ya garibimbı de yarın sabah falan deneme olur inşallah gerisi tevekkül artık nasipte ne varsa
AminMerhabalar kizlar bende 2 veya 3 ay icinde denemeyi 0dusunuyorum pco var bende yumurtlama dönemini nasıl ayarlıycam bilemiyorum önerileriniz varmi rabbim bu mubarek aylar yuzu suyu hurmetine hayirli ogullarda nasip etsin bizlere
Aynen kiz zor oldu bayaerkekler bizden daha heycanli
Cnm insllah bu ay senin icin oğluş getirsin hayirlisi ile
Ayy hadi geçmiş olsun canim mübarek olsun insaallahSelam kızlar denemeyi yaptık.esim çok heyecan yaptı ya garibimbı de yarın sabah falan deneme olur inşallah gerisi tevekkül artık nasipte ne varsa
Nasip değilmiş canim üzülme insan tabi umutlaniyo ama bence kafa olarak rahatlayıp olursa olur şeklinde gitmeliyiz. Sahi ilk ayin miydi canim bende 10 gun sonra erken gebelik yapmayi dusunuyodum ama cok yaniltici oluyo son zamanlarda bilemedim. Kaldigin yerden devam et canimKızlar iyi pazarlar...Ben de regl oldum nasip değilmiş...Bhcg 1,94 oldu sonra düştü...Üzülüyor insan tabi engel olamıyor kendine...Bu erken gebelik testine de bir daha bulaşmam herhalde gereksiz umutlandırıyor insanı... 1 ay kadar dinlenip önümüz ay nasipse tekrar deneriz...Diyetleri falan da hep bırakmıştık bakıcaz artık...Dualarım sizinle
@ koy canim ismin basinaKızlar herhangi birini etiketlemek için ne yapıyoruz mesala birinden bahsedicem mesajım da etiketlemeyi bilmiyorum
İlk denemeydi evet canım...Ama başka durumlar oldu ürtikerim var o tuttu bu dönemde mevsim geçişi diye terslik bu ya işte bu durum olunca iğne vurulmam gerekiyor doktor birebir ilgisi yok etkilemez dedi ama belki o da etkiledi belki de onunla da ilgisi yok tutunamayacaktı nasip işte bilemiyoruz...Bu ay atlarım da artık Nisan sonu Mayıs başı tekrar nasipse denem yaparım...Erken gebelık testını ilişkiden sonra 12. gün yapmıstım burayada attım ya ıkıncı çizgiyi gördük ama olmadı...Dayanabılırsen eğer yapma derim bekle zaman geçsin bu şekilde daha üzücü oluyor çünküNasip değilmiş canim üzülme insan tabi umutlaniyo ama bence kafa olarak rahatlayıp olursa olur şeklinde gitmeliyiz. Sahi ilk ayin miydi canim bende 10 gun sonra erken gebelik yapmayi dusunuyodum ama cok yaniltici oluyo son zamanlarda bilemedim. Kaldigin yerden devam et canim
Benimde ilk denemem canim üzülme herseyin bi zamani var kendimede böyle telkin ediyorum olmazsa tekrar bi gidersin dr a. Aynen silik bi çizgi görmüştük ama neden yaniltiyo anlamadim. Aynen canim 15 i adet günüm onu beklerim muhtemelenİlk denemeydi evet canım...Ama başka durumlar oldu ürtikerim var o tuttu bu dönemde mevsim geçişi diye terslik bu ya işte bu durum olunca iğne vurulmam gerekiyor doktor birebir ilgisi yok etkilemez dedi ama belki o da etkiledi belki de onunla da ilgisi yok tutunamayacaktı nasip işte bilemiyoruz...Bu ay atlarım da artık Nisan sonu Mayıs başı tekrar nasipse denem yaparım...Erken gebelık testını ilişkiden sonra 12. gün yapmıstım burayada attım ya ıkıncı çizgiyi gördük ama olmadı...Dayanabılırsen eğer yapma derim bekle zaman geçsin bu şekilde daha üzücü oluyor çünkü...
Ramazanda gun icinde de test yapabiliyomusuz canim öyle okumuştum benimde ramazana denk gelecek gebelik olmazsa yapicaz mecburKızlar ben yumurtlama takibini ramazanda yapacağım inşalllah bu sıvı meselesini nasıl ayarlıyacağım akşamları veya gecelerimi yapıcam testleri siz ne önerirsiniz?
Cnm ya üzülme inşallah bu ay olur kimyasal geçirmişsin galiba hakkinds hayirlisi olsun insllah hepimiz ayni anda kalir ayni anda haber veririz guzel haberiKızlar iyi pazarlar...Ben de regl oldum nasip değilmiş...Bhcg 1,94 oldu sonra düştü...Üzülüyor insan tabi engel olamıyor kendine...Bu erken gebelik testine de bir daha bulaşmam herhalde gereksiz umutlandırıyor insanı... 1 ay kadar dinlenip önümüz ay nasipse tekrar deneriz...Diyetleri falan da hep bırakmıştık bakıcaz artık...Dualarım sizinle
Açılmaya başladı testim canım bir deneme daha yapacağım inşallah.ondan sonra bat bekleriz senle dua ede edeAyy hadi geçmiş olsun canim mübarek olsun insaallahteste devam ediyi musun su an ne asamada bi de biraz silinince yap istersen
Hayırlısı olsun canım benim üzülme vakti saati gelmemiş daha demek ki.bende ilk deneme de bırakmıştım diyeti sonra geri başladım bişey olmaz Allah in izniyle.yilmak yok duayla önümüzdeki ay yine denersinKızlar iyi pazarlar...Ben de regl oldum nasip değilmiş...Bhcg 1,94 oldu sonra düştü...Üzülüyor insan tabi engel olamıyor kendine...Bu erken gebelik testine de bir daha bulaşmam herhalde gereksiz umutlandırıyor insanı... 1 ay kadar dinlenip önümüz ay nasipse tekrar deneriz...Diyetleri falan da hep bırakmıştık bakıcaz artık...Dualarım sizinle
Çokta acilmasin canim bence bide yaptiktan sonrada test yap bakalim ne kadar acilmis olacak ben sabah 5 de 2. Denemeyi yapinca test yapamamıştım. Insaallah canim Rabbim nasip etsin ins bi süpriz yapar oğlanlar bizeAçılmaya başladı testim canım bir deneme daha yapacağım inşallah.ondan sonra bat bekleriz senle dua ede ede
Bu arada deneme yaptiktan sonra sende de agri oldu mu canimAçılmaya başladı testim canım bir deneme daha yapacağım inşallah.ondan sonra bat bekleriz senle dua ede ede
Kuzu kaçıncı denemeyi yapiyorsun maşallahAçılmaya başladı testim canım bir deneme daha yapacağım inşallah.ondan sonra bat bekleriz senle dua ede ede
Ben gecen ay deneme yaptigimda agri olmustu cnm insllah tutunmuştur oğlusunBu arada deneme yaptiktan sonra sende de agri oldu mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?