- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.401
Insaallah canim ağzın bal yesinBen gecen ay deneme yaptigimda agri olmustu cnm insllah tutunmuştur oğlusun
Evet ağrım oldu canım ya üşütmus gibi kasıklarım ağrıdı şimdi hafifledi.testim çok açılmadıBu arada deneme yaptiktan sonra sende de agri oldu mu canim
Kız dün gece denedim bir de şimdi.gecen sefer tutmamisti ya garanti olsun diyeKuzu kaçıncı denemeyi yapiyorsun maşallahbu ay olacak inaniyorum ben
Sağol canım benim tek deneme olmuştu bu da ihtimali azaltıyor herhalde iki deneme yapman daha garanti olmuş Allah gönlündekini nasip etsin inşallahHayırlısı olsun canım benim üzülme vakti saati gelmemiş daha demek ki.bende ilk deneme de bırakmıştım diyeti sonra geri başladım bişey olmaz Allah in izniyle.yilmak yok duayla önümüzdeki ay yine denersinbir de erken gebelik testi çok yanıltıyor bir arkadaşa da pozitif çıkmıştı ama adet oldu sonra.galiba en iyisi sabredip bat beklemek
Sağol canımCnm ya üzülme inşallah bu ay olur kimyasal geçirmişsin galiba hakkinds hayirlisi olsun insllah hepimiz ayni anda kalir ayni anda haber veririz guzel haberi
En iyisi bat beklemek kızımda doktora gittiğimde 7 haftalık olmuştu kalbini bile duymuştum ne güzeldi...Bunda biraz hesap kitap akışı da bozuluyor diyeti bozduk tekrar nasıl döndürcem eşimi de bilmiyorum önümüzde Ramazan Allah güç kuvvet versin hepimizeBenimde ilk denemem canim üzülme herseyin bi zamani var kendimede böyle telkin ediyorum olmazsa tekrar bi gidersin dr a. Aynen silik bi çizgi görmüştük ama neden yaniltiyo anlamadim. Aynen canim 15 i adet günüm onu beklerim muhtemelen
Benimde kizimda geciktiği gun testte çıkmıştı ki zaten kizimda konuşmadığımız ilk aydan olmuştu su an herşey daha stresli gergin. Ramazanda daha zor olacak elbet testler denemeler vs Allah hayırlara çıkarsın canim mubarek ayda gönlümüzdekini versin. Ben kafadan hamile degilim modundayim hayırlısıEn iyisi bat beklemek kızımda doktora gittiğimde 7 haftalık olmuştu kalbini bile duymuştum ne güzeldi...Bunda biraz hesap kitap akışı da bozuluyor diyeti bozduk tekrar nasıl döndürcem eşimi de bilmiyorum önümüzde Ramazan Allah güç kuvvet versin hepimize
Allah seni cnmEvet ağrım oldu canım ya üşütmus gibi kasıklarım ağrıdı şimdi hafifledi.testim çok açılmadı
Kız dün gece denedim bir de şimdi.gecen sefer tutmamisti ya garanti olsun diye
Olabilir cnm iğne de yapmış olabilir.Bilmiyorum cnm yediklerimizden içtiğimizden mi oluyor yada kafamiza çok mu takıyoruz anlamiyorum neyse canini sıkma olur insllahSağol canımKimyasal mı oldu yoksa alerji sebebiyle olduğum iğne mi düşürttü bilmiyorum nasip böyleymiş ...İnşallah hepimiz bu yolda güleriz
Öyle düşünme güzel enerjilerle bekle süreci...Dua etmek bizden nasip etmek YaradandanBenimde kizimda geciktiği gun testte çıkmıştı ki zaten kizimda konuşmadığımız ilk aydan olmuştu su an herşey daha stresli gergin. Ramazanda daha zor olacak elbet testler denemeler vs Allah hayırlara çıkarsın canim mubarek ayda gönlümüzdekini versin. Ben kafadan hamile degilim modundayim hayırlısı
Canım belli olmaz tek denemeyle de tutan oluyor bir sürü...Ağrı ilişki sonrası bende de 3-5 gün sürmüştü...Sabah deneme yapmayı da düşünebilirsin testle takip edip...Kızlar ya tek denemede kaldım.ikinci deneme yapamadık çocuklardan dolayı.testim ultra pikti deneme yaptıktan 4 saat sonra falan acildi bi tık. kafam karıştı içime sinmedi gibi. Bide üşütmus gibi kasıklarım ağrıyor. Tutmaz mi ki acaba
Amincnm ovulasyon testi ve doktor takibi ile ayarlayabilorsin
Benide yazarmisin canimKızlarrrrrr ilk sayfaya yumurtlama günü erkek bebek için gebelik planlayanların isimlerini yazıyorum. İsmi olmayan yazsın ekliyim
@maeglin87Benide yazarmisin canim
Tamam canım Çok teşekkür ederimGünde 2 mm falan büyüyor canım 22 de falan çatlıyor
Testle iyi takip yapmalısın.haftaya Çarşamba perşembe çatlar galiba
Artık iyice silindi canım ya ortam asidik olmaz mı.neyse kısmet artıkCanım belli olmaz tek denemeyle de tutan oluyor bir sürü...Ağrı ilişki sonrası bende de 3-5 gün sürmüştü...Sabah deneme yapmayı da düşünebilirsin testle takip edip...
Merhaba pazartesi yada sali catlayabilir sıkı takip yapın ovülasyon testi
Vala canim bende ilk silinmede ve 10 saat sonrasında yaptim ama 2. Denemede test hangi asamadaydi bilmiyorum silinmiştir tamamen olmasada kismet artik icine sinmeyecekse tek ilişkide kalArtık iyice silindi canım ya ortam asidik olmaz mı.neyse kısmet artık
Kızlar benim cevremdede şahit oldugum kisiler var allah nasip ederse bende deneme yaparsam okuycam ve bu arada okuyanlar hep peygamber efendimizin ismini koydularCanlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Tek ilişkide kalacagim aynen canım.kismetimizde varsa zaten gelirVala canim bende ilk silinmede ve 10 saat sonrasında yaptim ama 2. Denemede test hangi asamadaydi bilmiyorum silinmiştir tamamen olmasada kismet artik icine sinmeyecekse tek ilişkide kal
Ben 3 cuma gecesi yaptım bu duayı inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinKızlar benim cevremdede şahit oldugum kisiler var allah nasip ederse bende deneme yaparsam okuycam ve bu arada okuyanlar hep peygamber efendimizin ismini koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?