Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağol canım benim tek deneme olmuştu bu da ihtimali azaltıyor herhalde iki deneme yapman daha garanti olmuş Allah gönlündekini nasip etsin inşallah

Cnm ya üzülme inşallah bu ay olur kimyasal geçirmişsin galiba hakkinds hayirlisi olsun insllah hepimiz ayni anda kalir ayni anda haber veririz guzel haberi
Sağol canımKimyasal mı oldu yoksa alerji sebebiyle olduğum iğne mi düşürttü bilmiyorum nasip böyleymiş...İnşallah hepimiz bu yolda güleriz

En iyisi bat beklemek kızımda doktora gittiğimde 7 haftalık olmuştu kalbini bile duymuştum ne güzeldi...Bunda biraz hesap kitap akışı da bozuluyor diyeti bozduk tekrar nasıl döndürcem eşimi de bilmiyorum önümüzde Ramazan Allah güç kuvvet versin hepimize

Benimde kizimda geciktiği gun testte çıkmıştı ki zaten kizimda konuşmadığımız ilk aydan olmuştu su an herşey daha stresli gergin. Ramazanda daha zor olacak elbet testler denemeler vs Allah hayırlara çıkarsın canim mubarek ayda gönlümüzdekini versin. Ben kafadan hamile degilim modundayim hayırlısı

Evet ağrım oldu canım ya üşütmus gibi kasıklarım ağrıdı şimdi hafifledi.testim çok açılmadı
Kız dün gece denedim bir de şimdi.gecen sefer tutmamisti ya garanti olsun diye
Allah seni cnm rabbim cifter cifter oğlanlar nasip etsin inşallah

Sağol canımKimyasal mı oldu yoksa alerji sebebiyle olduğum iğne mi düşürttü bilmiyorum nasip böyleymiş...İnşallah hepimiz bu yolda güleriz
Olabilir cnm iğne de yapmış olabilir.Bilmiyorum cnm yediklerimizden içtiğimizden mi oluyor yada kafamiza çok mu takıyoruz anlamiyorum neyse canini sıkma olur insllah

Öyle düşünme güzel enerjilerle bekle süreci...Dua etmek bizden nasip etmek Yaradandan

Kızlar ya tek denemede kaldım.ikinci deneme yapamadık çocuklardan dolayı.testim ultra pikti deneme yaptıktan 4 saat sonra falan acildi bi tık. kafam karıştı içime sinmedi gibi. Bide üşütmus gibi kasıklarım ağrıyor. Tutmaz mi ki acaba

Canım belli olmaz tek denemeyle de tutan oluyor bir sürü...Ağrı ilişki sonrası bende de 3-5 gün sürmüştü...Sabah deneme yapmayı da düşünebilirsin testle takip edip...

Artık iyice silindi canım ya ortam asidik olmaz mı.neyse kısmet artık
Vala canim bende ilk silinmede ve 10 saat sonrasında yaptim ama 2. Denemede test hangi asamadaydi bilmiyorum silinmiştir tamamen olmasada kismet artik icine sinmeyecekse tek ilişkide kal

Canlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Kızlar benim cevremdede şahit oldugum kisiler var allah nasip ederse bende deneme yaparsam okuycam ve bu arada okuyanlar hep peygamber efendimizin ismini koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…