- 11 Kasım 2020
- 59
- 28
- 8
- 30
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.421
Deneme oldumu hamilemisin canim senBen 3 cuma gecesi yaptım bu duayı inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin
Hangi dua bu canım yazarmısın zahmet olmazsaKızlar benim cevremdede şahit oldugum kisiler var allah nasip ederse bende deneme yaparsam okuycam ve bu arada okuyanlar hep peygamber efendimizin ismini koydular
Hayirlisi olsun cnm hamilesindir inşallah bem denwme yaptigimda yum agrisi hic geçmedi adet gunune kadar kalbini ferah tut canim tutmustur inşllahKızlar ya tek denemede kaldım.ikinci deneme yapamadık çocuklardan dolayı.testim ultra pikti deneme yaptıktan 4 saat sonra falan acildi bi tık. kafam karıştı içime sinmedi gibi. Bide üşütmus gibi kasıklarım ağrıyor. Tutmaz mi ki acaba
Eski sayfalarda var bi arkadasimiz paylasmisti amaHangi dua bu canım yazarmısın zahmet olmazsa
Yeni oldu deneme canım bat bekliyorum artikDeneme oldumu hamilemisin canim sen
İnşallah canım benimHayirlisi olsun cnm hamilesindir inşallah bem denwme yaptigimda yum agrisi hic geçmedi adet gunune kadar kalbini ferah tut canim tutmustur inşllah
İnsallah hamilesindir cinsiyeti ögrenince denedigin yöntemleri yazarsinYeni oldu deneme canım bat bekliyorum artik
İnşallah canım benim
Masaallah canim sağlıkla ilerlesin saglikla al kucaginaDoktordan geliyoruz teyzeler, tam 2 ayımız dolmuş, herşey yolunda çok şükür
Bu ay hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Maşallah maşallahDoktordan geliyoruz teyzeler, tam 2 ayımız dolmuş, herşey yolunda çok şükür
Kesin kız hissediyorumMaşallah maşallahrabbim hayirla kucağına almayi nasip etsin yer teyzeleri minik kuzuyu cinsiyeti öğrenmeye az kalmış ozaman desene
Merhaba aramiza hoşgeldinKızlar merhaba hepinizebütüüünn yazışmalarınızı deneyimlerini okudum bitti benim 1 kızım var çok şükür ikinciyi planlıyoruz ve nasip olursa erkek gönlümüzden geçen...Geçen ay kontrol amaçlı test yaptım , bu ay deneme yapacağız inşallah , Bugün adetimin 1.günü Testlere başlayınca sizinle birlikte takip etsek olur mu sanırım ben tam anlayamadım
Insalllah sağlıklı hayirli bir oğluş geliryordurKesin kız hissediyorum
eşekkür ederimmmMerhaba aramiza hoşgeldintabi burda birbirimize yardimci oluyoruz rabbim gonlune gore versin cnm
Masaallah canım benim.Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.nur topu gibi bir oğlun olur inşaallahDoktordan geliyoruz teyzeler, tam 2 ayımız dolmuş, herşey yolunda çok şükür
Merhaba bende bu ay başlayacağım inşallah. Benim bildiklerimi paylaşayım sizinle. 1 aydır eşimle saka su kullanıyoruz keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime et türü ağırlıklı besleniyoruz tavuk kara et farketmez nohut, mercimek , fasulye gibi yemekler. Muz tüketiyor eşim yiyecek içecek olarak böyle besleniyoruz. Yumurtlama testinide nasipse bu ay adetten 1 gün sonra başlayacağım çünkü benim adetimin 1 ci gününden saydığımda 25-26 günde bir adet oluyorum adetim 8 gün sürüyor hemen 3 gün sonra falan yumurtlama oluyor o yüzden adet bittikten 1 gün sonra başlayacağım teste. Şuan adetime 4-5 gün var testte C ve T çizgsini koyu gördüğüm gün 3 saat arayla tekrar test yapacağım silinme başladığını gördüğüm testte eşimle değerlendireceğim. Ayrıca eş en az 3 veya 4 gün önce ilişki yaşamamış olacak değerlendirme yapmadan önce eş bölgesel soğuk duş alacak ve yarım saat öncesi sert kahve içecek derin birleşme olacak afedersiniz kadın önce orgazm olacak ve sağ omzuna dönüp 10-15 dakika yatarak bekleyecek. Bu yazdıklarım erkek bebek olması için açıklayıcı olmuştur umarımKızlar merhaba hepinizebütüüünn yazışmalarınızı deneyimlerini okudum bitti benim 1 kızım var çok şükür ikinciyi planlıyoruz ve nasip olursa erkek gönlümüzden geçen...Geçen ay kontrol amaçlı test yaptım , bu ay deneme yapacağız inşallah , Bugün adetimin 1.günü Testlere başlayınca sizinle birlikte takip etsek olur mu sanırım ben tam anlayamadım
Detaylı açıklama İçin çok teşekkür ediyorum ben beslenmeye daha çok kendim dikkat ediyorum eşim pek inanmıyor nedenseMerhaba bende bu ay başlayacağım inşallah. Benim bildiklerimi paylaşayım sizinle. 1 aydır eşimle saka su kullanıyoruz keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime et türü ağırlıklı besleniyoruz tavuk kara et farketmez nohut, mercimek , fasulye gibi yemekler. Muz tüketiyor eşim yiyecek içecek olarak böyle besleniyoruz. Yumurtlama testinide nasipse bu ay adetten 1 gün sonra başlayacağım çünkü benim adetimin 1 ci gününden saydığımda 25-26 günde bir adet oluyorum adetim 8 gün sürüyor hemen 3 gün sonra falan yumurtlama oluyor o yüzden adet bittikten 1 gün sonra başlayacağım teste. Şuan adetime 4-5 gün var testte C ve T çizgsini koyu gördüğüm gün 3 saat arayla tekrar test yapacağım silinme başladığını gördüğüm testte eşimle değerlendireceğim. Ayrıca eş en az 3 veya 4 gün önce ilişki yaşamamış olacak değerlendirme yapmadan önce eş bölgesel soğuk duş alacak ve yarım saat öncesi sert kahve içecek derin birleşme olacak afedersiniz kadın önce orgazm olacak ve sağ omzuna dönüp 10-15 dakika yatarak bekleyecek. Bu yazdıklarım erkek bebek olması için açıklayıcı olmuştur umarımtedbir bizden taktir Allah'tan hakkımızda hayırlısı rabbim tüm isteyenlere evlat hasreti çekenlere gönlümüzdeki yavruları nasip etsin inşallah herkese sevgiler
Rica ederim ne demekDetaylı açıklama İçin çok teşekkür ediyorum ben beslenmeye daha çok kendim dikkat ediyorum eşim pek inanmıyor nedensebirde birşey sormak istiyorum daha önce karbonatlı su ile vajinal duş yaptınız mı Yada duydunuz mu ?? İşe yaradığı söyleniyor ,,, yapan var mı burada acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?