Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canımmm benim eşim de hekim...kadın doğumcu değil ama kadın doğumcu arkadaşlarından duyduğu birçoğu ayrıca bir rahatsızlığı yoksa gebelerine öneriyormuş....

Amin cnm bende fitil kullandigim zaman akintiyi hiç görmedim ve o ay kimyasal gebelik gecirdim ama sanki fitil iyi geldi gibi ph hic bakmadim.bence erteleme bu ay deneme yapabilirsin

Amin cnm bende fitil kullandigim zaman akintiyi hiç görmedim ve o ay kimyasal gebelik gecirdim ama sanki fitil iyi geldi gibi ph hic bakmadim.bence erteleme bu ay deneme yapabilirsin
Tamam canım çokteşekkür ederim Rabbim yaşatmasın birdaha inşallah.. peki bu arzumun hesaplamaları ne derece doğru acaba yaptıran var mı çok ,, ben daha yeni duydum bunu

Tamam canım çokteşekkür ederim Rabbim yaşatmasın birdaha inşallah.. peki bu arzumun hesaplamaları ne derece doğru acaba yaptıran var mı çok ,, ben daha yeni duydum bunu
Allah razı olsun cnm cnm topikte vardi bir iki arkadasimiz cevap verirler dogruluk payi varmidir bilemiyorum
Rabbbim en kisa zamanda topikte bulunana tum arkadaslarimiza hayirli saglikli erkek evladi etsin AMİN

Canım sen bunu yazınca bak aklımda birden şu uyandı bende bu ay denedim biliyorsun ve olmadı kimyasal gibi bişey geçirdim ve bende gynomax kullanmıştım 2 adet temiz olabilmek için acaba bir etkisi olmuş olabılırmı ya

Aynı gün bile kullanıp hamile kalan vardı sanırım öyle okumuştum

Olabilir cnm ben iki ay kullandim ve hic akintim yoktu bilemiyorum gerçekten neden olduğunu belki etkisi olmuştur

Geç oldu ama okudum canım Allah kabul etsin inş çok hasta oldum tansiyonum düşüktü hep kuSura bakmayın

Kızlar merhaba yazamadım uzun zamandır çok uykum oluyor kalksam tansiyonum düşüyor midem felaket kötü bugün dr a gittim biliyorum geç kaldım ama kalp atışı filan duyulsun istedim teyzeleri 7 hafta 5 günlükmüş. Herşey yolunda dedi dr'umuz. Kalp atışını da duyduk çok şükür. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah rabbim tez zamanda hayırlısını versin hepinize de dua edin lütfen bi önceki gebelik kaybım buyuk haftada olduğu için 12. Haftada servikal uzunluğa bakacakmış eğer yeterli değilse serklaj yapicam dedi ama şimdilik durumun iyi görünüyor gerek kalmayabilir dedi inşallah gerek kalmaz .. Seymanur53 canım senin kaç haftalık araları nasıl olacak? Benim 8 hafta görünüyor son adet tarihim e göre ama 7 hafta 5 günlük yani 2 gün geriden geliyor

Canım benim son adet tarihim 28 ocak, ama bebek 8 şubat ile uyumlu, sorun değil benm hiçbiri adet tarihiyle uymamıştı zaten

Canım benim son adet tarihim 28 ocak, ama bebek 8 şubat ile uyumlu, sorun değil benm hiçbiri adet tarihiyle uymamıştı zaten
Hmm benim kızım öyle 1 hafta oynadı onun dışında yaşamadım ben açıkçası bende sen gibi geriden olabilir dedim 2 gün geride imiş aman ya sağlıklıca tutunsunlar da 1 hafta geç doğarlar çokta önemli değil.

Bben ikisinide 37 haftada doğurduğum için hiç beklemediğim anda hiç düşünmedm 1 hafta 3 hafta geç doğacak filan diye bebiş sağlıklı olduktan sonra rakamların bir değeri yok sonucta doktorlar ne okuduysa onu söylüyor onlan ne olursa olsun son adet tarihini baz alıyor yani sen ona tek ilişki ile hamile kaldım hocam döllenme tarihini biliyorum bile desen çokta tınlamaz benim öyleki ilk kızımda adetten 1hafta sonra düğünüm oldu hemen hamile kaldım 3 haftalık hamileyken doktora gittim ille diyor bana 5 haftalık hamilesin diyorum 5 hafta önce evli değildim insanın adını çıkarırsınız böle saçmalıkmı olur nitekim doktora gçre 39 hafta ama benm kendi hesabıma göre 37 haftalık doğdu doğana kadarda 2 hafta geriden geliyor dedi ama öyle birşey yoktu benm hesabıma göre tam ilerliyordu, hatta 37 hafta bir tık erken biliyorsunuz o yüzden 2buçuk kilo doğmuştuu kızım.

Maşallah rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin teyzeleri yesin miniğisagliklo olsunda kuzum 1 hafta düzelir ilerleywn zamanda tansiniyonum niye dusur cnm dr soyledinmi yat dinlen bol.bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…