- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.441
Canımmm benim eşim de hekim...kadın doğumcu değil ama kadın doğumcu arkadaşlarından duyduğu birçoğu ayrıca bir rahatsızlığı yoksa gebelerine öneriyormuş....Kizlar merhaba aranizda bilen vardir belki. Aşı randevusu alcam sıra bize gelmiş fakat gebelik varsa yada olursa sıkıntı olur mu acaba
@mevbet canm eşin dr du bilgisi vardir konuyla ilgili oneriliyo mu bu aşamada ben bat bekliyorum
Karbonatlı su içiyorum ben zaten ama tek başına işe yarar mı acabaRica ederim ne demekvajinal duşu internette okumuştum ama uygulayıp faydasını göreni hiç görmedim saka su alkali yapıyor zaten diye biliyorum canım
Amin cnm bende fitil kullandigim zaman akintiyi hiç görmedim ve o ay kimyasal gebelik gecirdimÇok t
eşekkür ederimmmallah hepimizin gönlüne göre versin ... soğan kürü yapıyorum ben şuan birde gynomax aldım kullanıcam ,diyete dikkat ediyorum ama vajinal akıntı Nötr çöküyor bende turnusol kağıdıyla naapsam onu ertelemeye gerek var Mı ??? İdrar ph çok iyi şuan o etkiliyor mu
Tamam canım çokteşekkür ederim Rabbim yaşatmasın birdaha inşallah..Amin cnm bende fitil kullandigim zaman akintiyi hiç görmedim ve o ay kimyasal gebelik gecirdimama sanki fitil iyi geldi gibi ph hic bakmadim.bence erteleme bu ay deneme yapabilirsin
Allah razı olsun cnmTamam canım çokteşekkür ederim Rabbim yaşatmasın birdaha inşallah..peki bu arzumun hesaplamaları ne derece doğru acaba yaptıran var mı çok ,, ben daha yeni duydum bunu
Aminnn herkesin gönlündekini versin Allah’ımAllah razı olsun cnmcnm topikte vardi bir iki arkadasimiz cevap verirler dogruluk payi varmidir bilemiyorum
Rabbbim en kisa zamanda topikte bulunana tum arkadaslarimiza hayirli saglikli erkek evladi etsin AMİN
Canım sen bunu yazınca bak aklımda birden şu uyandı bende bu ay denedim biliyorsun ve olmadı kimyasal gibi bişey geçirdim ve bende gynomax kullanmıştım 2 adet temiz olabilmek için acaba bir etkisi olmuş olabılırmı yaAmin cnm bende fitil kullandigim zaman akintiyi hiç görmedim ve o ay kimyasal gebelik gecirdimama sanki fitil iyi geldi gibi ph hic bakmadim.bence erteleme bu ay deneme yapabilirsin
Aynı gün bile kullanıp hamile kalan vardı sanırım öyle okumuştumCanım sen bunu yazınca bak aklımda birden şu uyandı bende bu ay denedim biliyorsun ve olmadı kimyasal gibi bişey geçirdim ve bende gynomax kullanmıştım 2 adet temiz olabilmek için acaba bir etkisi olmuş olabılırmı ya
Doğrudur acaba ters bir etkisi olabilir mi diye aklımdan geçti de...Aynı gün bile kullanıp hamile kalan vardı sanırım öyle okumuştum
Aynn idrar ph 7.00 karbonat sayesindeİngiliz karbonatlı su içiyorum 1 lt o inanılmaz etkiledi ph değerimi kesinlikle için kızlar
Canim tahlili verirken de karbonatli su icip mi verdin ya da bol su içmiş miydin tahlilden önceAynn idrar ph 7.00 karbonat sayesinde
Olabilir cnm ben iki ay kullandim ve hic akintim yoktu bilemiyorum gerçekten neden olduğunu belki etkisi olmuşturCanım sen bunu yazınca bak aklımda birden şu uyandı bende bu ay denedim biliyorsun ve olmadı kimyasal gibi bişey geçirdim ve bende gynomax kullanmıştım 2 adet temiz olabilmek için acaba bir etkisi olmuş olabılırmı ya
Belkide bilemiyoruz tekrar rahatsız edici bir akıntım olmazsa kullanmayı düşünmem herhalde...Olabilir cnm ben iki ay kullandim ve hic akintim yoktu bilemiyorum gerçekten neden olduğunu belki etkisi olmuştur
Geç oldu ama okudum canım Allah kabul etsin inş çok hasta oldum tansiyonum düşüktü hep kuSura bakmayınTEFRİCİYE LİSTEMİZ
@rana20
@SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
@Birbilsem1132
@Nurelifefe
M Maviayyy
@kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
M Maviayyy canım namazını kılıp duanı paylaşır mısın? Sen tamam dediğinde okumaya başlayalım
Canım benim son adet tarihim 28 ocak, ama bebek 8 şubat ile uyumlu, sorun değil benm hiçbiri adet tarihiyle uymamıştı zatenKızlar merhaba yazamadım uzun zamandır çok uykum oluyor kalksam tansiyonum düşüyor midem felaket kötü bugün dr a gittim biliyorum geç kaldım ama kalp atışı filan duyulsun istedim teyzeleri 7 hafta 5 günlükmüş. Herşey yolunda dedi dr'umuz. Kalp atışını da duyduk çok şükür. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah rabbim tez zamanda hayırlısını versin hepinize de dua edin lütfen bi önceki gebelik kaybım buyuk haftada olduğu için 12. Haftada servikal uzunluğa bakacakmış eğer yeterli değilse serklaj yapicam dedi ama şimdilik durumun iyi görünüyor gerek kalmayabilir dedi inşallah gerek kalmaz.. Seymanur53 canım senin kaç haftalık araları nasıl olacak? Benim 8 hafta görünüyor son adet tarihim e göre ama 7 hafta 5 günlük yani 2 gün geriden geliyor
Hmm benim kızım öyle 1 hafta oynadı onun dışında yaşamadım ben açıkçası bende sen gibi geriden olabilir dedim 2 gün geride imiş aman ya sağlıklıca tutunsunlar da 1 hafta geç doğarlar çokta önemli değil.Canım benim son adet tarihim 28 ocak, ama bebek 8 şubat ile uyumlu, sorun değil benm hiçbiri adet tarihiyle uymamıştı zaten
Bben ikisinide 37 haftada doğurduğum için hiç beklemediğim anda hiç düşünmedm 1 hafta 3 hafta geç doğacak filan diyeHmm benim kızım öyle 1 hafta oynadı onun dışında yaşamadım ben açıkçası bende sen gibi geriden olabilir dedim 2 gün geride imiş aman ya sağlıklıca tutunsunlar da 1 hafta geç doğarlar çokta önemli değil.
Benimde öyle şuan ama idrarın pek bir faydası yok diyorlarAynn idrar ph 7.00 karbonat sayesinde
MaşallahKızlar merhaba yazamadım uzun zamandır çok uykum oluyor kalksam tansiyonum düşüyor midem felaket kötü bugün dr a gittim biliyorum geç kaldım ama kalp atışı filan duyulsun istedim teyzeleri 7 hafta 5 günlükmüş. Herşey yolunda dedi dr'umuz. Kalp atışını da duyduk çok şükür. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah rabbim tez zamanda hayırlısını versin hepinize de dua edin lütfen bi önceki gebelik kaybım buyuk haftada olduğu için 12. Haftada servikal uzunluğa bakacakmış eğer yeterli değilse serklaj yapicam dedi ama şimdilik durumun iyi görünüyor gerek kalmayabilir dedi inşallah gerek kalmaz.. Seymanur53 canım senin kaç haftalık araları nasıl olacak? Benim 8 hafta görünüyor son adet tarihim e göre ama 7 hafta 5 günlük yani 2 gün geriden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?