- 3 Ocak 2021
- 270
- 553
- 53
- 33
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.461
Benim hamileliklerimin hepsindede tansiyonum ilk aylar çok düşüyor hep yaşadığım olay geçer inş 3. Ayda. Mesela ilk gebeliğimde tansynm yükselsn diye dr maden suyu iç tuzlu ayran iç muz ye vs şeyler demişti ama ilerleyen zamanlarda gebelik zehirlenmesi oldu bende ve maden suyu içmemem gerekirmiş öyle demişti dr um. Yüzüm ellerim şişti balon gibi oldum ölüyordum nerdeyse 2. Gebelikte erken fark ettik ve belli bir diyet uyguladık 7 kilo aldım çok etkilenmedim yatarak geçirdim tabi yine. 3. De de aynı diyet ve yatarak ama tam rahat ettim bulantılar tansiyon dedim bebeğimiz nasip olmadı. Öyle işte canım cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna demiyorlar neler çekiyoruz allah emeklerimizin karşılığını versn inş.Maşallahrabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin teyzeleri yesin miniği sagliklo olsunda kuzum 1 hafta düzelir ilerleywn zamanda tansiniyonum niye dusur cnm dr soyledinmi yat dinlen bol.bol
Benim oglumda ilk aydan oldu önden gitti dediğin gibi evli değilken zamana denk gelirdi hesaplar tabi 9 ay 10 gun u geçti doğmak bilmedi de arayı kapattıBben ikisinide 37 haftada doğurduğum için hiç beklemediğim anda hiç düşünmedm 1 hafta 3 hafta geç doğacak filan diyebebiş sağlıklı olduktan sonra rakamların bir değeri yok sonucta doktorlar ne okuduysa onu söylüyor onlan ne olursa olsun son adet tarihini baz alıyor yani sen ona tek ilişki ile hamile kaldım hocam döllenme tarihini biliyorum bile desen çokta tınlamaz benim öyleki ilk kızımda adetten 1hafta sonra düğünüm oldu hemen hamile kaldım 3 haftalık hamileyken doktora gittim ille diyor bana 5 haftalık hamilesin diyorum 5 hafta önce evli değildim insanın adını çıkarırsınız böle saçmalıkmı olur nitekim doktora gçre 39 hafta ama benm kendi hesabıma göre 37 haftalık doğdu doğana kadarda 2 hafta geriden geliyor dedi ama öyle birşey yoktu benm hesabıma göre tam ilerliyordu, hatta 37 hafta bir tık erken biliyorsunuz o yüzden 2buçuk kilo doğmuştuu kızım.
Normal canımBenim oglumda ilk aydan oldu önden gitti dediğin gibi evli değilken zamana denk gelirdi hesaplar tabi 9 ay 10 gun u geçti doğmak bilmedi de arayı kapattı. kızımda 1 hafta geriden geldi 38 haftalık doğdu 3. De tam adete göre aynıydı 1- 2- 3 gün oynadı en fazla bunda da öyle. Bana riskli gebelik durumundasın dedi dr gebelik zehirlenmesi öyküm gebelik şekerim var önceki kaybım büyük olduğu için serklaj olma ihtimalim var bunlar korkutuyor gözümü.. Ben sana aramızda ki süreyi sormak için yazdım 18 kasım görünüyor doğum. Tabi sadece yüzde 5 bebek vaktinde doğarmış.1 hafta 10 gun oynuyor sanırım. Normal mi doğumların sezeryan mi? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sende bende sağlıcakla kucağımıza alalım
Insllah bu gebeliginde sağlıkla gecirirsin cnmBenim hamileliklerimin hepsindede tansiyonum ilk aylar çok düşüyor hep yaşadığım olay geçer inş 3. Ayda. Mesela ilk gebeliğimde tansynm yükselsn diye dr maden suyu iç tuzlu ayran iç muz ye vs şeyler demişti ama ilerleyen zamanlarda gebelik zehirlenmesi oldu bende ve maden suyu içmemem gerekirmiş öyle demişti dr um. Yüzüm ellerim şişti balon gibi oldum ölüyordum nerdeyse 2. Gebelikte erken fark ettik ve belli bir diyet uyguladık 7 kilo aldım çok etkilenmedim yatarak geçirdim tabi yine. 3. De de aynı diyet ve yatarak ama tam rahat ettim bulantılar tansiyon dedim bebeğimiz nasip olmadı. Öyle işte canım cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna demiyorlar neler çekiyoruz allah emeklerimizin karşılığını versn inş.
Çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin canım Allah'ım dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallahCanim bende adeti bekliyorum bir de kimyasal gebelik gecirdim ya insallah uzamaz adetim gerci genetik test yaptirmistim sonuclari gore nasil ilerlersem
Amin.Allah razi olsun cnm benim rabbim kimseye yaşatması sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tosuncuklar versin rabbimÇok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın. İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin canım Allah'ım dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Beni de eklermisin listeyeBenide yazarmisin canim
Kızlarrrrrr ilk sayfaya yumurtlama günü erkek bebek için gebelik planlayanların isimlerini yazıyorum. İsmi olmayan yazsın ekliyim
L Lilarengim1 benide eklermisin ilk sayfadaki listeyeBenide yazarmisin canim
Maşallah canım ne güzelNormal canım
Insaallah canim çok sağol
Gunaydin cnm benimde bir bilgim yok bana da dr fitil vermisti akintim dan dolayi belkide seninde oyledir insllah birşeyin yoktur cnmKızlar gunaydin smear testinin sonucu çıktı. Doğum kanalinda enfeksiyon varmış idarda çıkmamıştı. Dr arkadaşa sordum fitil önerdi kadin doğuma gidicem pazartesiye randevu aldim bu ay hamile kalmaya engel olabilir mi acaba bu doğum kanali enfeksiyonu hiçte duymamıştım
Insaallah canim pazartesi gidicem bakalimGunaydin cnm benimde bir bilgim yok bana da dr fitil vermisti akintim dan dolayi belkide seninde oyledir insllah birşeyin yoktur cnm
Git cnm daha ayrintili sorarsin denemenin üzerinden kac gun gecti cnm test falan yaptinmi?Insaallah canim pazartesi gidicem bakalim
Canim geçen hafta çarşamba günüydü adetime 7 gün var ama bu enfeksiyondan dolayi tutmamış olabilir. Pazartesi randevum var olmadi kan tahlili isterim 2 gun kalmis oluyoGit cnm daha ayrintili sorarsin denemenin üzerinden kac gun gecti cnm test falan yaptinmi?
Cnm insllah tutmustur benim arkadasim vardi enfeksiyon hic gitmezdi 3 kere ogluna hamile kaldi insllah seninde bor oğlusun geliyordur guzel haberler alirsinCanim geçen hafta çarşamba günüydü adetime 7 gün var ama bu enfeksiyondan dolayi tutmamış olabilir. Pazartesi randevum var olmadi kan tahlili isterim 2 gun kalmis oluyo
Cnm eflatun girmiyor sayfaya fazla girerse gorup ekler seni
Ayy insaallah canim enfeksiyon olunca olmuyo ya da kiz oluyo derlerya nasip tabi moral oldu ama bana tsk ederim canimCnm insllah tutmustur benim arkadasim vardi enfeksiyon hic gitmezdi 3 kere ogluna hamile kaldi insllah seninde bor oğlusun geliyordur guzel haberler alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?