- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.481
Rabbim sana ve bizlere tattirsin cnm inşallahAyy insaallah canim enfeksiyon olunca olmuyo ya da kiz oluyo derlerya nasip tabi moral oldu ama bana tsk ederim canim
Amin canim isteyen herkesin gönlümüzdekini versin AllahRabbim sana ve bizlere tattirsin cnm inşallahgönlündeki dualrini kabul etsin
Tmm saol canimCnm eflatun girmiyor sayfaya fazla girerse gorup ekler seni
Canım doktora gittim ama bebek yüz üstü uyuyordu. Önce göremedi cinsiyeti, ben ısrar ettim öğrenmek istiyorum diye bunun üzerine kurcaladı doktor ve hazırlık yapma ama erkek gibi dedi. 13+4 haftalık. Yani sevinmek istiyorum ama doktorun tavrı bana pek güven vermedi açıkçası.
Ya cnm hadi hayirli olsun insllah oğlusun sağlıkla gelsinCanım doktora gittim ama bebek yüz üstü uyuyordu. Önce göremedi cinsiyeti, ben ısrar ettim öğrenmek istiyorum diye bunun üzerine kurcaladı doktor ve hazırlık yapma ama erkek gibi dedi. 13+4 haftalık. Yani sevinmek istiyorum ama doktorun tavrı bana pek güven vermedi açıkçası.
Canım çok ciddi bi durum değil diye biliyorum ben fitil ile düzelir merak etme gebeliğe de öyle engel olacak birşey değil zaten hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz büyük bir heyecanlaCanim geçen hafta çarşamba günüydü adetime 7 gün var ama bu enfeksiyondan dolayi tutmamış olabilir. Pazartesi randevum var olmadi kan tahlili isterim 2 gun kalmis oluyo
Canım gözünüz aydın diyelim Dr bişey gördü ki tahminini erkekten yana kullandı inşallah sağlıkla kucağına alıp oğluşum doğdu diye bize de haber verirsin vakti zamanı geldiğindeCanım doktora gittim ama bebek yüz üstü uyuyordu. Önce göremedi cinsiyeti, ben ısrar ettim öğrenmek istiyorum diye bunun üzerine kurcaladı doktor ve hazırlık yapma ama erkek gibi dedi. 13+4 haftalık. Yani sevinmek istiyorum ama doktorun tavrı bana pek güven vermedi açıkçası.
Evet araştırdığım kadariyla öyle canim fitille geciyomus. Sağolasın canim bizde senden hayırlı haberler bekliyoruz tez zamanda önce adet sonra denemeCanım çok ciddi bi durum değil diye biliyorum ben fitil ile düzelir merak etme gebeliğe de öyle engel olacak birşey değil zaten hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz büyük bir heyecanla
Canım gözünüz aydın diyelim Dr bişey gördü ki tahminini erkekten yana kullandı inşallah sağlıkla kucağına alıp oğluşum doğdu diye bize de haber verirsin vakti zamanı geldiğinde
Bi adet olsam zaten hamile olmuş kadar sevineceğim vallahiEvet araştırdığım kadariyla öyle canim fitille geciyomus. Sağolasın canim bizde senden hayırlı haberler bekliyoruz tez zamanda önce adet sonra deneme
Ah canim yaa napsak acaba bilemedim ki elimizden de bisey gelmiyoBi adet olsam zaten hamile olmuş kadar sevineceğim vallahi
Adet söktürücü kullanıyorum bakalım gelir herhalde yakın zaman da bugün 3.günü 6 günlük oluyor ya ilaçAh canim yaa napsak acaba bilemedim ki elimizden de bisey gelmiyo
Insaallah hemen olursun canim ilaç etkisini gösteripAdet söktürücü kullanıyorum bakalım gelir herhalde yakın zaman da bugün 3.günü 6 günlük oluyor ya ilaç
Cnm niye boyle uzadi günün dr kontrol etmismiyi di rahimini cnm saklanmış olmaya bebişKızlar ben hala adet olmadım bugün 51.gün
Hamile olsam nerdeyse cinsiyet öğrenecek zamana gelmiştim
B Beybipattis
M Maviayyy
Tazeanneeee
Sizde durumlar nasıl
Insaallah olmaz ya oluşum aşamasında sonra zaten hamilelik olursa sivil çalışıyosun bakalim çıkar kokusu 2 haftaya
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız görüşmeyeliKızlar ben hala adet olmadım bugün 51.gün
Hamile olsam nerdeyse cinsiyet öğrenecek zamana gelmiştim
B Beybipattis
M Maviayyy
Tazeanneeee
Sizde durumlar nasıl
Hayırlısı olsun Canim içine sindigi zaman yapmak önemli bence kafanda kuracagina. Önümüz ayda uyuyo mu takvim canimSelamün aleyküm kızlar nasılsınız görüşmeyeliR rana20 canım geçmiş olsun okudum durumu tez vakitte adetlerin düzene girer hamile kalırsın inşaallah Benim bu ay deneme yalan oldu Ocak’tan beri 19.gün çatlayan yumurta ne ilginçtir ki bu ay ilacın etkisinden midir bilmem 13.gün çatladı şok oldum istediğim günlere denk gelmeyince deneme yapmadım. Vardır bir hayır Allah doğru zamanda hayırlı zamanda verecek inanıyorum o yüzden üzülmüyorum sabırla vazgeçmeden bu yolda dualarımıza devam edeceğiz inşaallah
Canımmm hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsinCanım doktora gittim ama bebek yüz üstü uyuyordu. Önce göremedi cinsiyeti, ben ısrar ettim öğrenmek istiyorum diye bunun üzerine kurcaladı doktor ve hazırlık yapma ama erkek gibi dedi. 13+4 haftalık. Yani sevinmek istiyorum ama doktorun tavrı bana pek güven vermedi açıkçası.
Bilmiyorum canım adetim bu ay beş gün öne çekildi önümüzdeki ay ne olur belli değil ama denk gelmiyor şimdilik oluşturduğum takvimin sonuna kadar.Hayırlısı olsun Canim içine sindigi zaman yapmak önemli bence kafanda kuracagina. Önümüz ayda uyuyo mu takvim canim
Canımm Arzunun takvime mi uydurmaya çalışıosun hakkında hayırlısı istediğin zaman gönlündeki olsun inşallahSelamün aleyküm kızlar nasılsınız görüşmeyeliR rana20 canım geçmiş olsun okudum durumu tez vakitte adetlerin düzene girer hamile kalırsın inşaallah Benim bu ay deneme yalan oldu Ocak’tan beri 19.gün çatlayan yumurta ne ilginçtir ki bu ay ilacın etkisinden midir bilmem 13.gün çatladı şok oldum istediğim günlere denk gelmeyince deneme yapmadım. Vardır bir hayır Allah doğru zamanda hayırlı zamanda verecek inanıyorum o yüzden üzülmüyorum sabırla vazgeçmeden bu yolda dualarımıza devam edeceğiz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?