Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canımm Arzunun takvime mi uydurmaya çalışıosun hakkında hayırlısı istediğin zaman gönlündeki olsun inşallah
Evet canım onu yapmasam sanki içime sinmeyecek kafamda kurup durcam kendimi biliyorum. Nasip olursa zaten denk getirir Allah

Ahahahah keşke öyle bir süpriz olsaydı ama kanda da baktı Dr canım negatif çıktı şimdi zaten söktürücü kullanıyorum. Rahime de baktı usg ile not al görünüyor dedi neden bu kadar gecikti bende anlamadım seneler önce bi kez daha böyle 50 gün olmamıştı buda ikinci olacak göğüslerim acımaya başladı ama gelecek sanırım

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bekletiyor bi bahane sunuyor bizlere inşallah sağlıkla en hayırlı vakitte gelecektir acelemiz yok nasılsa
Bu ay baya erken olmuş senin Dr sana hangi ilacı vermişti canım bana da Dr adet geldikten sonra bi ilaç yazacağım onu kullan adetlerin bi düzene girsin dedi bende d.kontrol hapı mı yoksa o vereceğiniz ilaç dedim hayır dedi adeti düzene sokan bir ilaç dedi bende sabırla bekliyorum adet bi gelsin diye

Rabbim hayırlı haberini almayı nasip etsin arkadaşım. Gönül muradını versin inşallah sende bursa oldu sevincine müjdele bizi

Kızlar ben hala adet olmadım bugün 51.gün
Hamile olsam nerdeyse cinsiyet öğrenecek zamana gelmiştim

B Beybipattis
M Maviayyy
Tazeanneeee
Sizde durumlar nasıl
Doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi mi canım ya niye böyle oldu ki. Bitkisel biseyler mi denesen adet söktürücü.
Bende bat bekliyorum ama ümitli değilim bu ay niyeyse tutmadı gibime geliyor hiç bir belirti yok .

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım

Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize

M Maviayyy Duası;
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim
Rabbim Aliye kulunu sağlıklı, hayırlı, imanlı Salih kullarından ikiz erkek evlatları nasip et. Ya Mucib isminle yalvarıyorum sevgili peygamberin Hz. Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Rabbim ne olur bu kulunun dileğini arzusunu geri çevirme Amin Elhamdülillah Rabbilalemin essalatü vessalamü ala resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.

Doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi mi canım ya niye böyle oldu ki. Bitkisel biseyler mi denesen adet söktürücü.
Bende bat bekliyorum ama ümitli değilim bu ay niyeyse tutmadı gibime geliyor hiç bir belirti yok .
Canım Dr a gitmeden önce bitkisel çaylar içtim ama yok sökmedi masaj yapıyorum olmadı en son işte Dr gittim ilacı kullanıyorum belirtiler başladı ama bikaç güne gelir bence
Kaç gün var adete test yaptın mı?

İnşallah tez vakitte adetini olursun canım sonra da yumurtayı kaçırma inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur herşey
Carsamba yum üstünden 11 gün geçmiş olacak test yaparım belki. Yum geç catlayinca adet uzadı 8 gün var bata

Amin canım inşallah kaçırmadan deneme yaparım bu ay
Hımm varmış daha dualar ile bekle canım inşallah oğluşun seninledir

Duphaston canım ilacın ismi adet düzenlemek ve bebeğin tutunması için bir de düşüğü önlemek amaçlı yazıyor. Öyle kuzum rabbim erteliyorsa bizim için şu an hayırlı vakit değil acele etmiyorum bende gönlümüzdeki olsun da bekleriz Allah’ın izniyle

Bana da adet düzenleyici yazacak Dr adet gelince belki bu ilacı yazar sana etkisi olmuş ama bak hergün mü içiliyor canım nasıl kullanıyorsun?

Insllah olursun cnm belki strestende gecikmis olabilir mevsimsel geçişlerde uzuyor adet

Bende duphostone ilac ile 2 ci ayimda hamile kaldim ins sizde faydasini gorursunuz

Merhaba siz de adet düzeni için mi kullandınız bu ilacı?
Bende rahim kalinlasmasi vardi bebegin tutunmasi icin 2 senedir deniyoduk olmuydi bu ilaci aldiktan sonra tabi Rabbimde nasip etti ve oldu Allah izin veririse canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…