- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.501
Evet canım onu yapmasam sanki içime sinmeyecek kafamda kurup durcam kendimi biliyorum. Nasip olursa zaten denk getirir AllahCanımm Arzunun takvime mi uydurmaya çalışıosun hakkında hayırlısı istediğin zaman gönlündeki olsun inşallah
Ahahahah keşke öyle bir süpriz olsaydı ama kanda da baktı Dr canım negatif çıktı şimdi zaten söktürücü kullanıyorum. Rahime de baktı usg ile not al görünüyor dedi neden bu kadar gecikti bende anlamadım seneler önce bi kez daha böyle 50 gün olmamıştı buda ikinci olacak göğüslerim acımaya başladı ama gelecek sanırımCnm niye boyle uzadi günün dr kontrol etmismiyi di rahimini cnm saklanmış olmaya bebişadet olmayi beklersin olmaz adet olmasin hamile oluyum dersin Olur ben adet gunu bekliyorum cnm tahiminen 10 nisan diye dusuyorum kimyasaldan sonra belki uzar ki bilemiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bekletiyor bi bahane sunuyor bizlere inşallah sağlıkla en hayırlı vakitte gelecektir acelemiz yok nasılsaSelamün aleyküm kızlar nasılsınız görüşmeyeliR rana20 canım geçmiş olsun okudum durumu tez vakitte adetlerin düzene girer hamile kalırsın inşaallah Benim bu ay deneme yalan oldu Ocak’tan beri 19.gün çatlayan yumurta ne ilginçtir ki bu ay ilacın etkisinden midir bilmem 13.gün çatladı şok oldum istediğim günlere denk gelmeyince deneme yapmadım. Vardır bir hayır Allah doğru zamanda hayırlı zamanda verecek inanıyorum o yüzden üzülmüyorum sabırla vazgeçmeden bu yolda dualarımıza devam edeceğiz inşaallah
Rabbim hayırlı haberini almayı nasip etsin arkadaşım. Gönül muradını versin inşallah sende bursa oldu sevincine müjdele biziGüzel sözleriniz için teşekkürler. Önümüzdeki cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bu sefer öğleden sonra gidecem, çikolata su tüketecem ultrason öncesi. İnşallah kesin erkek derse, yaptığım herşeyi tüm ayrıntılarıyla yazarım.
Doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi mi canım ya niye böyle oldu ki. Bitkisel biseyler mi denesen adet söktürücü.Kızlar ben hala adet olmadım bugün 51.gün
Hamile olsam nerdeyse cinsiyet öğrenecek zamana gelmiştim
B Beybipattis
M Maviayyy
Tazeanneeee
Sizde durumlar nasıl
Canım Dr a gitmeden önce bitkisel çaylar içtim ama yok sökmedi masaj yapıyorum olmadı en son işte Dr gittim ilacı kullanıyorum belirtiler başladı ama bikaç güne gelir benceDoktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi mi canım ya niye böyle oldu ki. Bitkisel biseyler mi denesen adet söktürücü.
Bende bat bekliyorum ama ümitli değilim bu ay niyeyse tutmadı gibime geliyor hiç bir belirti yok .
İnşallah tez vakitte adetini olursun canım sonra da yumurtayı kaçırma inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur herşeyCanım Dr a gitmeden önce bitkisel çaylar içtim ama yok sökmedi masaj yapıyorum olmadı en son işte Dr gittim ilacı kullanıyorum belirtiler başladı ama bikaç güne gelir bence
Kaç gün var adete test yaptın mı?
Amin canım inşallah kaçırmadan deneme yaparım bu ayİnşallah tez vakitte adetini olursun canım sonra da yumurtayı kaçırma inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur herşey
Carsamba yum üstünden 11 gün geçmiş olacak test yaparım belki. Yum geç catlayinca adet uzadı 8 gün var bata
Duphaston canım ilacın ismi adet düzenlemek ve bebeğin tutunması için bir de düşüğü önlemek amaçlı yazıyor. Öyle kuzum rabbim erteliyorsa bizim için şu an hayırlı vakit değil acele etmiyorum bende gönlümüzdeki olsun da bekleriz Allah’ın izniyleCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim bekletiyor bi bahane sunuyor bizlere inşallah sağlıkla en hayırlı vakitte gelecektir acelemiz yok nasılsa
Bu ay baya erken olmuş senin Dr sana hangi ilacı vermişti canım bana da Dr adet geldikten sonra bi ilaç yazacağım onu kullan adetlerin bi düzene girsin dedi bende d.kontrol hapı mı yoksa o vereceğiniz ilaç dedim hayır dedi adeti düzene sokan bir ilaç dedi bende sabırla bekliyorum adet bi gelsin diye
Bana da adet düzenleyici yazacak Dr adet gelince belki bu ilacı yazarDuphaston canım ilacın ismi adet düzenlemek ve bebeğin tutunması için bir de düşüğü önlemek amaçlı yazıyor. Öyle kuzum rabbim erteliyorsa bizim için şu an hayırlı vakit değil acele etmiyorum bende gönlümüzdeki olsun da bekleriz Allah’ın izniyle
Insllah olursun cnm belki strestende gecikmis olabilir mevsimsel geçişlerde uzuyor adetAhahahah keşke öyle bir süpriz olsaydı ama kanda da baktı Dr canım negatif çıktı şimdi zaten söktürücü kullanıyorum. Rahime de baktı usg ile not al görünüyor dedi neden bu kadar gecikti bende anlamadım seneler önce bi kez daha böyle 50 gün olmamıştı buda ikinci olacak göğüslerim acımaya başladı ama gelecek sanırım
Bende duphostone ilac ile 2 ci ayimda hamile kaldim ins sizde faydasini gorursunuzDuphaston canım ilacın ismi adet düzenlemek ve bebeğin tutunması için bir de düşüğü önlemek amaçlı yazıyor. Öyle kuzum rabbim erteliyorsa bizim için şu an hayırlı vakit değil acele etmiyorum bende gönlümüzdeki olsun da bekleriz Allah’ın izniyle
Merhaba siz de adet düzeni için mi kullandınız bu ilacı?Bende duphostone ilac ile 2 ci ayimda hamile kaldim ins sizde faydasini gorursunuz
Bende rahim kalinlasmasi vardi bebegin tutunmasi icin 2 senedir deniyoduk olmuydi bu ilaci aldiktan sonra tabi Rabbimde nasip etti ve oldu Allah izin veririse canimMerhaba siz de adet düzeni için mi kullandınız bu ilacı?
Sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın çok teşekkür ederimBende rahim kalinlasmasi vardi bebegin tutunmasi icin 2 senedir deniyoduk olmuydi bu ilaci aldiktan sonra tabi Rabbimde nasip etti ve oldu Allah izin veririse canim
Sağol canım benim Allah razı olsun.Amin canım inşallah kaçırmadan deneme yaparım bu ay
Hımm varmış daha dualar ile bekle canım inşallah oğluşun seninledir
Sagol canim Allah razi olsun sizlere nasip etsin insSağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın çok teşekkür ederim
Hergün sabah akşam bir adet canımBana da adet düzenleyici yazacak Dr adet gelince belki bu ilacı yazarsana etkisi olmuş ama bak hergün mü içiliyor canım nasıl kullanıyorsun?
Maşaallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunBende duphostone ilac ile 2 ci ayimda hamile kaldim ins sizde faydasini gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?