Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Şükür canım iyiyiz sen nasılsın yumurtama küstüm takvimlere küstüm öyle bir bunalım takılıyorum sende durumlar ne, nasılsın?
Niye küstün kuzum hayirlisi olsun insllah rabbim hepimize en kisa zamanda nasip edecek biliyorsun bende adetti bekliyorum cnm.nezaman olacaksam testlerim cikmadi valla bende de durumlar karışık ramazana denk geldi nasil olacak kontroller nasil olacak inan bilmiyorumrabbim.hayirlisi ile hamile kalip cinsiyeti öğrendiğimiz günleri görmeyi nasip etsin

Amin canım amin çok istediğim için mi bilmiyorum hep bir engel çıkıyor sanki vardır bir hayır biliyorum inanıyorum ama yinede düşünüp duruyorum istemeden. hayırlısı inşaallah güç olmasın gönlümüzdeki olsun tez vakitte Burada bir iki yıl uğraşıp sonunda oğlunu kucağına alanlarıda okudum hep umutluyum yolun başında pes etmek yok Sen adetten sonra hemen değerlendireceksin sanırım bu ay

Canim oyle düşünüyorum adetten olduktan sonra ama işte hayat planladığımız gibi olmuyor bakalim bende sonuclar ciksinda klomen kullanmayi dusunuyorum yumlar sağlıklı gelisiin diye drum onermistti kimyasaldan once klomeni

Iyı aksamlar canım
Cok fırsat bulamasamda arada okuyorum burayı ve bu son yazdığını görünce ben de yazmak istedim
Ben 13 ay ugrastım hamile kalmak için, şuan hand olsun bebeğim 4 aylık oldu bile
Siz de umudunuzu sakın kaybetmeyin ve dua da ısrarcı olun.
Rabbim inşallah sizlere de saglık lı bir erkek evlat hayırlısıyla nasip eder

Canım ben klomen kullandığım ay hamile kaldım
Rabbim sizlere de nasip etsin inşAllah

Allah seni inandırsın sen aklıma geldin sen niyetle yazdım hatta etiketlesem mi diye düşündüm ve sen yazmışsın şok oldum Kalbimiz birmiş biliyorum canım ta senin o ilk ayından beri denemelerinde hep takip ediyordum sizi maşaallah rabbim hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürler versin yavrularına bizimde vaktini bekliyor kuzucuklar biliyorum Allah açılan elleri boş çevirmezmiş sağ ol canım mutlu oldum teşekkür ederim cevap yazdığın içinde

Evet canım onu kullanıp hemen hamile kalanda çok hayırlısıyla seninde tez vakitte oğluşun tutunsun sana

Gercekten de kalbimiz birmiş, uzun zamandır yazmıyordum ben
Amin canım Allah razı olsun
Sizler için sürekli dua ediyorum, kurban olduğum Rabbim sizlere de yasasın bu duyguyu inşallah, acılan hiç bir eliboş bırakmasın insAllah

Amin canım sağ ol Allah razı olsun sendende rabbim varlıklarıyla da yokluklarıyla da imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…