- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.541
Benim regl bitti bu ay dinlenmedeyim canım geçen ay olandan sonra bu ay dinlenmek istedim diyetleri bırakmıştık dikkat edelim biraz dedim...Gelecek ay nasipse deneme...Yine bir sıkıntı olursa doktora görünürüm belki klomen falan verir banada...Sen tek ilişki mi planlıyorsun bu sefer...Tek ilişki çok mu iddalı acaba ya ondan mu tutmadı düşünüp duruyorum geçen aydan beri....Nasilsiniz kızlar sesiniz cikmiyor canlar nerelerdesiniz
Iyilik canim sen nasılsınNasilsiniz kızlar sesiniz cikmiyor canlar nerelerdesiniz
Dayan derim ben...Aynı hisleri yaşadık geçen aya ama erken gebelık testı yaptım sana dayan dayanabılırsen normal gununde kan ver derim canımIyilik canim sen nasılsınvala ben heyecanla beklemedeyim regl 5 gün var yarın 12. Günum bi çılgınlık yapip erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama çok tuttuğuna inanmiyorum nedense şu 5 gün geçmeyecek
Ya aslinda pazartesi dr randevum var smear testimin sonucunu gostercem doğum kanalinda enfeksiyon varmış ondan da hamile kalamamis olabilirim diye düşünüyorum. Zaten adet belirtileri mevcut sivilce bel karin ağrısı benim bebek işi bu ay olmadi bence. Pazartesi yani reglime 2 gun kala kan istesem cikar mi acabaDayan derim ben...Aynı hisleri yaşadık geçen aya ama erken gebelık testı yaptım sana dayan dayanabılırsen normal gununde kan ver derim canımçok zor ama bılıorum
5 gün kala bhcg biraz yükselmişti benim sonrasında düştü 2 gün kala da çıkar herhalde yükselmiş olarak bir fikir verirYa aslinda pazartesi dr randevum var smear testimin sonucunu gostercem doğum kanalinda enfeksiyon varmış ondan da hamile kalamamis olabilirim diye düşünüyorum. Zaten adet belirtileri mevcut sivilce bel karin ağrısı benim bebek işi bu ay olmadi bence. Pazartesi yani reglime 2 gun kala kan istesem cikar mi acaba
Tmm canim olmazsa o gün isteyeyim bi kan tahlili5 gün kala bhcg biraz yükselmişti benim sonrasında düştü 2 gün kala da çıkar herhalde yükselmiş olarak bir fikir verir
Cnm benim.kan sonucum.cikmis ama anlamadim genetik çıkmadı daha dr iki sonucu birden getir dedi cnm tek iliski dusunuyorum.ama klomen falan içersem belki iki ilişkide olabilir cnm bos gebeloktede kimyasalda da tek iliski olmuştuBenim regl bitti bu ay dinlenmedeyim canım geçen ay olandan sonra bu ay dinlenmek istedim diyetleri bırakmıştık dikkat edelim biraz dedim...Gelecek ay nasipse deneme...Yine bir sıkıntı olursa doktora görünürüm belki klomen falan verir banada...Sen tek ilişki mi planlıyorsun bu sefer...Tek ilişki çok mu iddalı acaba ya ondan mu tutmadı düşünüp duruyorum geçen aydan beri....
R rana20 ben okudum .Allah kabul etsin.@Maviayyy a ve bize gonlumuzdeki hayirlisiyla nasip olur inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
@SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
@Hayallerimmm3
@Birbilsem1132
@Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
M Maviayyy Duası;
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellim
Rabbim Aliye kulunu sağlıklı, hayırlı, imanlı Salih kullarından ikiz erkek evlatları nasip et.Ya Mucib isminle yalvarıyorum sevgili peygamberin Hz. Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum. Rabbim ne olur bu kulunun dileğini arzusunu geri çevirme Amin Elhamdülillah Rabbilalemin essalatü vessalamü ala resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
Bende iyim cnm adeti bekliyorum daha gelen giden yokIyilik canim sen nasılsınvala ben heyecanla beklemedeyim regl 5 gün var yarın 12. Günum bi çılgınlık yapip erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama çok tuttuğuna inanmiyorum nedense şu 5 gün geçmeyecek
Tutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastimBenim regl bitti bu ay dinlenmedeyim canım geçen ay olandan sonra bu ay dinlenmek istedim diyetleri bırakmıştık dikkat edelim biraz dedim...Gelecek ay nasipse deneme...Yine bir sıkıntı olursa doktora görünürüm belki klomen falan verir banada...Sen tek ilişki mi planlıyorsun bu sefer...Tek ilişki çok mu iddalı acaba ya ondan mu tutmadı düşünüp duruyorum geçen aydan beri....
Maşallah 4 aylık olmuş bile Allah hayırlı evlat eylesin.Bize de nasip olur inşallah.Iyı aksamlar canım
Cok fırsat bulamasamda arada okuyorum burayı ve bu son yazdığını görünce ben de yazmak istedim
Ben 13 ay ugrastım hamile kalmak için, şuan hand olsun bebeğim 4 aylık oldu bile
Siz de umudunuzu sakın kaybetmeyin ve dua da ısrarcı olun.
Rabbim inşallah sizlere de saglık lı bir erkek evlat hayırlısıyla nasip eder
Darısı başımıza henüz ilaç vs başlamadı doktor birkaç kez daha deneyelim olmadı doktora görünürüz herşeyin hayırlısı AllahtanTutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim
İnşallah canım Allah gönlümüzdekini nasip eder inşallahCnm benim.kan sonucum.cikmis ama anlamadim genetik çıkmadı daha dr iki sonucu birden getir dedi cnm tek iliski dusunuyorum.ama klomen falan içersem belki iki ilişkide olabilir cnm bos gebeloktede kimyasalda da tek iliski olmuştu
Gercekten tek iliskiyle kalan arkadaslarimiz var hayirlisi kuzum ya insllah sonuclarimda birsey kalmazda saglikli bir gebelik elde ederim ve ederiz
Insaallah canim hepimiz için güzel olsun caba harcıyoruz dua ediyoruz Allah karşılığını vericek ben inanıyorumBende iyim cnm adeti bekliyorum daha gelen giden yokya az kalmis cnm insllah hamilesindir istersen gunun bekle yoksa cok yipratici oliyor
Canim evrene guzel enerji yolla tutmusttur deinsllah tutmustur cnm ümitsizliğe yer yok insllah herswy guzel olacak senin icin
İyiyiz canım sen nasılsın?Nasilsiniz kızlar sesiniz cikmiyor canlar nerelerdesiniz
Canım nasılsın?Iyı aksamlar canım
Cok fırsat bulamasamda arada okuyorum burayı ve bu son yazdığını görünce ben de yazmak istedim
Ben 13 ay ugrastım hamile kalmak için, şuan hand olsun bebeğim 4 aylık oldu bile
Siz de umudunuzu sakın kaybetmeyin ve dua da ısrarcı olun.
Rabbim inşallah sizlere de saglık lı bir erkek evlat hayırlısıyla nasip eder
Canım sen erkek bebek için mi denemiştin şuan belli mi cinsiyet?Tutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim
Daha belli degil canim evet nasip bakalimCanım sen erkek bebek için mi denemiştin şuan belli mi cinsiyet?
Bende iyim kuzum bende bekliyor olupta yolumu çizmek istiyorumİyiyiz canım sen nasılsın?
Ben hala adeti bekliyorum söktürücü yarın bitiyor bakalım ne zaman gelecek benim kişuan için tek planım adet olup rahatlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?