Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Nasilsiniz kızlar sesiniz cikmiyor canlar nerelerdesiniz
Benim regl bitti bu ay dinlenmedeyim canım geçen ay olandan sonra bu ay dinlenmek istedim diyetleri bırakmıştık dikkat edelim biraz dedim...Gelecek ay nasipse deneme...Yine bir sıkıntı olursa doktora görünürüm belki klomen falan verir banada...Sen tek ilişki mi planlıyorsun bu sefer...Tek ilişki çok mu iddalı acaba ya ondan mu tutmadı düşünüp duruyorum geçen aydan beri....

Nasilsiniz kızlar sesiniz cikmiyor canlar nerelerdesiniz
Iyilik canim sen nasılsın vala ben heyecanla beklemedeyim regl 5 gün var yarın 12. Günum bi çılgınlık yapip erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama çok tuttuğuna inanmiyorum nedense şu 5 gün geçmeyecek

Iyilik canim sen nasılsın vala ben heyecanla beklemedeyim regl 5 gün var yarın 12. Günum bi çılgınlık yapip erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama çok tuttuğuna inanmiyorum nedense şu 5 gün geçmeyecek
Dayan derim ben...Aynı hisleri yaşadık geçen aya ama erken gebelık testı yaptım sana dayan dayanabılırsen normal gununde kan ver derim canımçok zor ama bılıorum

Dayan derim ben...Aynı hisleri yaşadık geçen aya ama erken gebelık testı yaptım sana dayan dayanabılırsen normal gununde kan ver derim canımçok zor ama bılıorum
Ya aslinda pazartesi dr randevum var smear testimin sonucunu gostercem doğum kanalinda enfeksiyon varmış ondan da hamile kalamamis olabilirim diye düşünüyorum. Zaten adet belirtileri mevcut sivilce bel karin ağrısı benim bebek işi bu ay olmadi bence. Pazartesi yani reglime 2 gun kala kan istesem cikar mi acaba

5 gün kala bhcg biraz yükselmişti benim sonrasında düştü 2 gün kala da çıkar herhalde yükselmiş olarak bir fikir verir

Cnm benim.kan sonucum.cikmis ama anlamadim genetik çıkmadı daha dr iki sonucu birden getir dedi cnm tek iliski dusunuyorum.ama klomen falan içersem belki iki ilişkide olabilir cnm bos gebeloktede kimyasalda da tek iliski olmuştu
Gercekten tek iliskiyle kalan arkadaslarimiz var hayirlisi kuzum ya insllah sonuclarimda birsey kalmazda saglikli bir gebelik elde ederim ve ederiz

R rana20 ben okudum .Allah kabul etsin.@Maviayyy a ve bize gonlumuzdeki hayirlisiyla nasip olur inşallah

Bende iyim cnm adeti bekliyorum daha gelen giden yokya az kalmis cnm insllah hamilesindir istersen gunun bekle yoksa cok yipratici oliyor
Canim evrene guzel enerji yolla tutmusttur de insllah tutmustur cnm ümitsizliğe yer yok insllah herswy guzel olacak senin icin

Tutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim

Maşallah 4 aylık olmuş bile Allah hayırlı evlat eylesin.Bize de nasip olur inşallah.

Tutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim
Darısı başımıza henüz ilaç vs başlamadı doktor birkaç kez daha deneyelim olmadı doktora görünürüz herşeyin hayırlısı Allahtan

İnşallah canım Allah gönlümüzdekini nasip eder inşallah

Insaallah canim hepimiz için güzel olsun caba harcıyoruz dua ediyoruz Allah karşılığını vericek ben inanıyorum

Canım nasılsın?
Hoşgeldin
Maşallah 4 aylık olmuş bile kuzucuk zaman ne hızlı daha dün gibi doğduğu gün umut ve sabır tavsiyene bire bir uyuyorum bakalım Allahtan umut kesilmez geç olsun gönül muradı olsun

İyiyiz canım sen nasılsın?
Ben hala adeti bekliyorum söktürücü yarın bitiyor bakalım ne zaman gelecek benim ki şuan için tek planım adet olup rahatlamak
Bende iyim kuzum bende bekliyor olupta yolumu çizmek istiyorumadet olmayi isteriz ya olamayiz artik kasiklarim agriyor ne zaman olursam artık ya birde ramazanin ilk gunu tutupta olursam cok üzülürüm ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…