Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bende iyim kuzum bende bekliyor olupta yolumu çizmek istiyorumadet olmayi isteriz ya olamayiz artik kasiklarim agriyor ne zaman olursam artık ya birde ramazanin ilk gunu tutupta olursam cok üzülürüm ben ama
Kesin benim de öyle olacak hayırlısı olsun inşallah canım bu ay deneme olacak dimi

Kesin benim de öyle olacak hayırlısı olsun inşallah canım bu ay deneme olacak dimi
Amin cnm deneme diye düşünüyorum ama test sonucumda galiba kan pihtilasmasi var tam anlamadim daha genetik cikmadi nasil.olur bilemiyorum.dr gösterdim hayirlisi bakalim plan yaptimi olmuyor akışına birakayim bari

Hoş buldum canım, çok şükür ıyıyım elhamdülillah sen nasılsın?
İnşallah hepiniz birgun emeklerinizin ve dualarınızın karsılıgını alırsınız inşAllah

Darısı başımıza henüz ilaç vs başlamadı doktor birkaç kez daha deneyelim olmadı doktora görünürüz herşeyin hayırlısı Allahtan
Tutacak olduktan sonra tek iliskiylede tutuyo benim duphostone ve tek iliskiyle tutudu hamdolsun Rabbime dile kolay 2 sene den fazla ugrastim
Rabbim güle güle büyütmenizi nasip etsin darısı başımıza

Kizlar iyi aksamlar hamilelik belirtisi olarak ateş yukselmeside varmış ölçtüm şimdi 37 cıktı. Erken gebelik testi yapamayıp baska şeylere yöneldim bu konuda bilginiz var mi biraz sicagim gerçekten

Kizlar iyi aksamlar hamilelik belirtisi olarak ateş yukselmeside varmış ölçtüm şimdi 37 cıktı. Erken gebelik testi yapamayıp baska şeylere yöneldim bu konuda bilginiz var mi biraz sicagim gerçekten
Canım ateş yüksekliği adete yakın olur yada hamile isen olur. Adet gününe kadar ateşin düşmezse eğer hamilesin demektir. Ama ateşini sabah yataktan kalkmadan önce dil altından ölçmen lazım gün içerisindeki ateş baz alınmaz. Yarın sabah 7 gibi dil altından ölç bakalım kaç çıkacak. Benim adetten bazınaykar 1 gün önce bazı aylarda 2 gün önce düşmeye başlıyor

Öyle mi tamam canim sabah yataktan kalkmadan bi ölçeyim bakalim. Zaten yarin dr a gitcem kan tahlili isticem varsa çıkar orda az da olsa bhcg

Iyilik canim sen nasılsın vala ben heyecanla beklemedeyim regl 5 gün var yarın 12. Günum bi çılgınlık yapip erken gebelik testi mi yapsam diyorum ama çok tuttuğuna inanmiyorum nedense şu 5 gün geçmeyecek
Aslinda 12.gun normal testlede silikte olsa cikabilirdi.erken gebelik testleri bama tuzak geliyor normal kaset testlerde baya hassas eger negatif olunca uzulmeyecekseniz yapin derim

2 nisanda ilk silinmede deneme oldu bugun 9.gun bat bekleyen arkadaslar belirtiniz varmi benim suan gogus sizlamam var ama regli belirtimde oluyor bu oyuzden gebelige yormuyorum ovulasyondan sonra bir kac gun kasiklarimda sanci oldu okadar farkli bir degisiklikte yok

Canim benimde 31 mart ve gecesi silinmede deneme yaptim göğüs hassasiyeti bel kasik agrisi var ama regl yaklasirkende böyle oluyorum su an ona yoruyorum acikcasi

Ya kizlar biliyorum bu testlerden saatler sonra cok saglikli sonuc beklememek lazim ama dün gece yaptigim testte 2. Cizgi silik bi sekilde var normal kaset tipi gebelik testi yapmistim şok oldum baktim biraz önce

Öyle mi tamam canim sabah yataktan kalkmadan bi ölçeyim bakalim. Zaten yarin dr a gitcem kan tahlili isticem varsa çıkar orda az da olsa bhcg
Canım zaten 8.günden itibaren hcg değeri kanda çıkar yarın direk kan tahlili ver ama elinde gebelik testi varsa bence yap şimdi silikte olsa çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…