- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #3.581
Olabilir canım bu şekilde beklemiş testindr çizgi çıkıp hamile olan kaç kişi biliyorumYa kizlar biliyorum bu testlerden saatler sonra cok saglikli sonuc beklememek lazim ama dün gece yaptigim testte 2. Cizgi silik bi sekilde var normal kaset tipi gebelik testi yapmistim şok oldum baktim biraz önce
Aman yap tabi yaaa ne olacak en kötü negatif çıkar daha yeni başladık yola devam der geçerizYaa yapayim bi bi çılgınlık daha ay çok heyecanligüdiyorum hemen
Ayy cok heyecanliYaa yapayim bi bi çılgınlık daha ay çok heyecanligüdiyorum hemen
Ay vala su yazdigindan sonra amaaan kafasina giriyosun sagolasin canimAman yap tabi yaaa ne olacak en kötü negatif çıkar daha yeni başladık yola devam der geçeriz
Hic uzulme yarin doktora gidiyormussun zaten kan verirsin olmasada calismalara devamAy vala su yazdigindan sonra amaaan kafasina giriyosun sagolasin canimama kalbim kadar temiz çıktı ya yok hic bisey bilseydim sivi alimi falan çok yapmazdim heycan yaptim bi an
Aynen canim yapicak bisey yok tabi kaldığımız yerden devam edicezHic uzulme yarin doktora gidiyormussun zaten kan verirsin olmasada calismalara devam
Moral bozacak bişey yok ki canım çok şükürAy vala su yazdigindan sonra amaaan kafasina giriyosun sagolasin canimama kalbim kadar temiz çıktı ya yok hic bisey bilseydim sivi alimi falan çok yapmazdim heycan yaptim bi an
Aynen canim bi an heyecanlanmistim ondan oldu en güzeli kan olacak evet. Tmm canim atayim birazdan flasi bile acip baktim ama yokMoral bozacak bişey yok ki canım çok şükürdaha yeni başladık yola devam inşallah bütün emeklerimizin karşılığını alacağız
Sen yarın en iyisi kan ver en net orda çıkar testi atsana bakalım
Canım benim deneme de 3 Nisan. Yumurtlama sonrası üç gün falan kasık ağrım oldu şimdi sadece belim ağrıyor bide çok duygusalim ne alaka bilmiyorum ama bütün gün ağladım durdum2 nisanda ilk silinmede deneme oldu bugun 9.gun bat bekleyen arkadaslar belirtiniz varmi benim suan gogus sizlamam var ama regli belirtimde oluyor bu oyuzden gebelige yormuyorum ovulasyondan sonra bir kac gun kasiklarimda sanci oldu okadar farkli bir degisiklikte yok
Canım ben ikinci kızımı denemenin 11. Günü sabah test yaptım.negatifti..evden çıktım sonra bı geldim saatler sonra anaaaamm silik çizgi ve ben hamileymisim.insallah seninde vardır hayırlısıyla gebelikYa kizlar biliyorum bu testlerden saatler sonra cok saglikli sonuc beklememek lazim ama dün gece yaptigim testte 2. Cizgi silik bi sekilde var normal kaset tipi gebelik testi yapmistim şok oldum baktim biraz önce
Yaa insaallah canim biraz önce yaptigimida atmayayim o zamanC
Canım ben ikinci kızımı denemenin 11. Günü sabah test yaptım.negatifti..evden çıktım sonra bı geldim saatler sonra anaaaamm silik çizgi ve ben hamileymisim.insallah seninde vardır hayırlısıyla gebelik
Aynen atma kız sabah bakarsınYaa insaallah canim biraz önce yaptigimida atmayayim o zaman
Hadi hayirlisi kuzuYa kizlar biliyorum bu testlerden saatler sonra cok saglikli sonuc beklememek lazim ama dün gece yaptigim testte 2. Cizgi silik bi sekilde var normal kaset tipi gebelik testi yapmistim şok oldum baktim biraz önce
Yaptım canim ama negatif gerci su da var baya su içmiştim onlarda etkiliyo mu testi bilmiyorumHadi hayirlisi kuzuyaptinmi testi tekrar dan
Hiç belli olmaz canim o işler du bakalim zamanlarimiz hemen hemen ayni ikimizinde vardir insaallahAynen atma kız sabah bakarsınbende bekliyorum bakalım hamile gibi hissetmiyorum kendimi geçen hamileyim kesin diyordum adet oldum.bu sefer cidden yok gibi tutmadı sanki ama yine de Rabbim bilir
Etkiler cnm yarin insllah kanda belli olur yarin kacta gideceksin hastaneyeYaptım canim ama negatif gerci su da var baya su içmiştim onlarda etkiliyo mu testi bilmiyorum
Cnm insllah geliyor oğlusun bata ne kadar kaldi?ümitsizlik yok biliyorsun olacak insllah Allahin izniyleAynen atma kız sabah bakarsınbende bekliyorum bakalım hamile gibi hissetmiyorum kendimi geçen hamileyim kesin diyordum adet oldum.bu sefer cidden yok gibi tutmadı sanki ama yine de Rabbim bilir
11 de canim ama sonuclar oğlen sonuna kalicak tabi beklemek zor zanaat. Ilkini ne güzel bilincsizce yapmistik çok şükür ilk aydan olmuştu cok bilmek cok stres ya huEtkiler cnm yarin insllah kanda belli olur yarin kacta gideceksin hastaneye
Kız birde sen yapsana testC
Canım ben ikinci kızımı denemenin 11. Günü sabah test yaptım.negatifti..evden çıktım sonra bı geldim saatler sonra anaaaamm silik çizgi ve ben hamileymisim.insallah seninde vardır hayırlısıyla gebelik
Gece gece ortaligi karistirdim herkes yapsin test ben anlamamKız birde sen yapsana test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?