Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
11 de canim ama sonuclar oğlen sonuna kalicak tabi beklemek zor zanaat. Ilkini ne güzel bilincsizce yapmistik çok şükür ilk aydan olmuştu cok bilmek cok stres ya hu
Aynen cnm ilkler de bilmiyorsun adet gunun gecince direk doktora cok okuyunca birşeyleri herseyi biliyorsun insllah yarin guzel haberler alirsin cnm bizlerede yazarsin

R rana20 canim testi aticam ama dun yaptigim hayalet çizgi gibi cok cikmiyo bu gun ku de asagi yukari oynatinca bi cizgi parlar gibi dun yaptigimda öyleydi normalde yok ama bi cizgi parliyo gibi anlamadim

Cnm insllah geliyor oğlusun bata ne kadar kaldi?ümitsizlik yok biliyorsun olacak insllah Allahin izniyle
Aynen canım bata 6 gün var daha denemenin 8. Gunundeyim.aynen Allah var gam yok
Kız birde sen yapsana test
Kuzum evde iki tane kaset test var ama 8.gun çok erken varsa bile bugün bhcg başlamıştır o yüzden Çarşamba sabah yaparım testi varsa belli olur inşallah.sen ne yaptın geldi mi beklenen

Merhabalar;
1 nisan regl e 5 gün vardı. Gebelik planlıyorum test yaptım. 10 dk başında bekledim ama maalesef yok. Testi atmamıştım. Akşam baktım hayalet çizgi çıktı. Ama ben kuruma çizgisidir dedim ve regl gecikmesini beklemeye karar verdim.
3 nisan gece çok hafif peçeteye pembe kanama oldu ama çamaşıra değmedi. Dedim aceba yerleşme kanaması mı?
Yok 4 nisan sabahı karın ağrısı v.s. kahverengi akıntı gelmeye başladı.
5 nisan artık regl olduğunu anlamıştım.6 nisan da gün ortası kanamam durmuştu ama benim çok ağrım vardı ve 1 nisandan beri devam ediyordu. Acile gittim. Kan tahlili idrar tahlili ve ultrason çekildi. Tomografi de çekilecekti ama tam gittik arızalandı makina. Kan sonucuna göre kanda enfeksiyon var dediler. Bir ilaç yazıp gönderdiler.
Bugün regl 7. Günü ve ben gene gebelik testi yaptım. 10 dk bekledim ve sadece tek çizgi vardı. Banyo dolabına kaldırdım testi 1 de öğlen ilk idrarla yaptım. Saat 6 da gebelik testine tekrar baktım bu sefer t çizgisi belli oluyordu.
Şimdi ben 2 buçuk gün regl oldum. Normalde de çok uzun olmam 3 ya da en fazla 3 buçuk gün olurum.
Testleri ekliyorum. Bakabilir misiniz? Benzer durumu yaşayıp gebe kalan var mı aceba?

Son düzenleme:
3 nisandan bu zamana test yapmadiniz mi hic yerlesme ise suan kanda da idrarda da varsa gebelik cikar

Kan tahlili yaptirdiginiz da hcg bakildimi ? Ilk teste baya koyu aslinda acaba kimuasal gebelik mi gecirdiniz?

Kan tahlili yaptirdiginiz da hcg bakildimi ? Ilk teste baya koyu aslinda acaba kimuasal gebelik mi gecirdiniz?
Hayır beta hgc bakılmadı. Çünkü ben yumurtalığım ağrıyor diye gittim. Dr muayeni etti ultrasona gönderdi kan ve idrar tahlili yaptı. Ama regl 3. Günü diye belirttim. E nabızdan baktım beta hgc bakılmamış.

Bu sabah yaptım ama mesajımı düzenledim. Tekrar okuyup testlere bakabilir misiniz. Üstteki 11 nisan. Alttaki 1 nisan sabahı.
Ilk 10 dk sonra cikan sonuclat dikkate alinmaz anca bazilarjnda gebelik durumunda ciktigida oluyor kimyasal gebelik durumunda da bu yasanabilir regli olmussunuzdur ancak deger sifirlanmamis olabilir bunlardan ote ustune gorme olayida yasiyor olabilirsiniz yani beklemekten baska care yok 2 gun sonra yani sali gunu testi tekrarlamanizi tavsiye ederim.duruma gore kan verebilirsiniz

Evde 8 adet daha gebelik testi var. Her gün bile tekrarlayabilirim. Önceki aylar saatler sonra bile çizgi yoktu. Bunlar da önceki ayların gebelik testleri.

Insallah guzel dusunelim guzel olsun hayirlisiyla Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin en son iliskinin uzerinden ne kadar zaman gecti peki
Amin inşallah. Rabbim tez vakitte nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şakilde.19 mart yumurtlamadan sonraki son ilişki.16 -17 mart pikti. 18 mart çatlama. 16 mart hariç değerlendirdim.

Son düzenleme:
Kızlar gunaydin dr yapmadi test bekle bi kac gun öyle dedi

Yok canim bakmadi ben smear testi sonucumu görürdüm tahlillere bakmıştı onun dışında bişey yok sanirim erken oldugu icin umutlandirmak istemedi sonra hayal kirikligi oluyo dedi
Tabi canim adet günün gecmesi daha garanti ama eğer icin rahat etmiyorsa acil den verebilirsin 1 saate çıkıyor smear sonucuna ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…