Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım bekle bakalım o zaman hayırlısı olsun inşallah
Dün ki testte bişeyler çıktı mı
Yok canim cikmadi ama keşke sabah ilk idrarla yapsaydim diye düşündüm nasip artik canim şunun şurasında 3 güne ne kaldi caniiiim

Yok kuzum hala bekliyorum
Allah allah kiz sen niye olmadin bak şüphe oluştu bende bebis falan olmaya cano okadar ilac içtin
Bak bizim gelun olmadi duzensiz oluyom diye hic orali olmadi bir yapti test hamile ve bebis 3 ayi geçmiş oğlumuz oldu bitane insllah sende oyle olursun

Ellеrin semаyа, dillerin duаyа gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hаyırlаrа vesile olmasını dilerim. Hоşgeldin Ya Şehr-i Ramazan…

Canım arkadaşlarım Ramazan Ayımız Mübarek Olsun

Kızlar dua grubunda Allah rızası için Yasin' i Şerif okumak istiyorum katılmak isterseniz beklerim.

Kuzum Dr gittiğim gün kan verdim baktı ona göre yazdı söktürücü yoktu bebiş, son 1 haftada olmuş olamaz galiba

TEFRİCİYE LİSTEMİZ

R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım

Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize

M Maviayyy için bildirim yapamayanlar ;
1 12ha
Canım bu arkadaş dışında herkes okudu. Rabbim kabul etsin inşallah

Allah razi olsun canim arkadisimizin duasini okuyummu bekleyelimmk rana

Kızlar gunaydin yarın bat günüm normal gebelik testi aldim sabah yaptim negatif cıktı sanırım tutmadi bu ay

Kızlar gunaydin yarın bat günüm normal gebelik testi aldim sabah yaptim negatif cıktı sanırım tutmadi bu ay
Yaa olsun canım benim üzülme.ilk deneme de gebe kalan çok az insan var. Daha yeni basladik.vakti saati gelmemiş demek ki. Yılmak yok önümüzdeki ay devam
Benimde denemenin 11. Günü test yapacağım belki silik falan çıkar varsa pek ümitli değilim ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…